Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Στον Ελληνικό Στρατό για να κάνεις ένα μπάνιο πρέπει να πληρώσεις πολλά!


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ ξέρουν το πώς να τα έχουν καλά με τις τοπικές κοινωνίες. Η ύπαρξη στρατοπέδων είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργούν πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες.
Λεπτομέρεια;
Όλα αυτά βασίζονται στην οικονομική εκμετάλλευση των φαντάρων, φορτώνοντας ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος στην λαϊκή οικογένεια που πρέπει να στηρίξει το στρατευμένο παιδί της κατά τη διάρκεια της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν από γονείς αυτή τη φορά σε μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ υπάρχει το φαινόμενο σε Στρατόπεδα της Χίου και της Μυτιλήνης συχνά να μην υπάρχει ζεστό νερό.
Πως όμως θα απαντηθεί η ανάγκη για στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής;
Πως θα κάνουν οι φαντάροι που ειδικά σε αυτές τις μονάδες λιώνουν από τις συνεχείς υπηρεσίες-αγγαρείες-εκπαιδεύσεις;
Μα βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Αντί οι διοικήσεις των μονάδων να κάνουν άμεσα τις απαραίτητες εργασίες, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ!
Οι φαντάροι είναι Υποχρεωμένοι να πληρώσουν ένα υπέρογκο ποσό για να μετακινηθούν με ΤΑΧΙ –αφού όλως τυχαίως δεν υπάρχει κανένα άλλο μέσο που να τους εξυπηρετήσει- για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο, ώστε να κάνουν ένα μπάνιο!
ΠΡΟΣΕΧΤΕ:
Οι διοικητές ούτε φτιάχνουν τις βλάβες, ούτε βάζουν κίνηση στρατιωτικού οχήματος για να μετακινηθούν χωρίς προσωπικό κόστος οι στρατιώτες που αμείβονται με 8,7 ευρώ.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ:
Ο Στρατός έχει παραχωρήσει τζιπ και καύσιμα στον διοικητή για να μετακινείται ΔΩΡΕΑΝ, αλλά και σπίτι για να μην πληρώνει τίποτε!
Οι Στρατιωτικοί και το Πολιτικό Προσωπικό μετακινούνται ΔΩΡΕΑΝ με υπηρεσιακά οχήματα, αλλά όχι οι φαντάροι.
Εμείς Απαιτούμε όχι μόνο να βελτιωθούν οι συνθήκες, αλλά ο Στρατός να αναλάβει όλα τα έξοδα που αντιστοιχούν στην Υποχρεωτική Στρατιωτικής Θητεία.
Πρέπει ΑΜΕΣΑ όλες οι μονάδες να εξασφαλίζουν με  υπηρεσιακά οχήματα τη δωρεάν μετακίνηση των μονάδων.
Δεν είναι Παραλογισμός αλλά καλά σχεδιασμένη επίθεση στο εισόδημα της λαϊκής οικογένειας το να μας χρεώνουν τα έξοδα μετακίνησης σε Εξόδους-Άδειες, το να μην μας χορηγούν τα απαραίτητα είδη ένδυσης-υπόδησης, το χείριστο φαγητό και οι άθλιες συνθήκες υγιεινής.  
Λέμε όχι στην Οικονομική και Εργασιακή Εκμετάλλευση της Στρατιωτικής θητείας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου