Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Ο φιλοναζιστής δεσπότης Κόνιτσας, Ανδρέας, θέλει πόλεμο της Ελλάδας με την Αλβανία


Καμιά εντύπωση δεν μας κάνει αυτό που μας γνωστοποιεί αναγνώστρια μας και έχει να κάνει με ένα ακόμη εθνικιστικό τροπάρι που έψαλε ο δεσπότης Κόνιτσας, Ανδρέας ο οποίος μας μίλησε για "αλύτρωτες πατρίδες" που ήρθε η ώρα να "Ενωθούν με την Ελλάδα".
"Τώρα, ὄχι Αὐτονομία, ἀλλά: ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", μας λέει επί λέξη στο κήρυγμα του ο παπάς και απευθυνόμενος προφανώς στην κυβέρνηση της γειτονικής χώρας τονίζει: "Ἄς γνωρίζουν, ὅμως, ὅλοι καί ἄς τό βάλουν βαθειά στό μυαλό τους, ὅτι ἡ Βόρειος Ἤπειρος δέν εἶναι … νότιος Ἀλβανία, ἀλλά κομμάτι τῆς ἑνιαίας Ἠπείρου". 

Διαβεβαιώνει μάλιστα στο χριστεπώνυμο πλήρωμα του ότι "ὁ Χριστός καί ἡ Παναγία μας εὐλογοῦν τόν ἀγῶνα" για να ενσωματωθούν στην Ελληνική επικράτεια τα εδάφη που σήμερα ανήκουν στην Αλβανία και τα οποία θεωρεί ότι πρέπει να "ενωθούν με την Ελλάδα" για "ν’ ἀπαλλαγοῦν οἱ Βορειοηπειρῶτες ἀπό τόν ἀπαίσιο ἀλβανικό ζυγό".

"Ἀδελφοί μου Βορειοηπειρῶτες!

Τό δένδρο τῆς ἐλευθερίας σας τό ἔχουν ποτίσει μέ τό αἷμα τους, ὅλοι ὅσοι μαρτύρησαν κατά τά 45 χρόνια τῆς κομμουνιστικῆς τυραννίας στίς φυλακές, στά κάτεργα καί στίς ἐξορίες.

Τώρα τό ποτίζει, καί αὐτός μέ τό νεανικό αἷμα του, ὁ ἥρωας Κωνσταντῖνος Κατσίφας.

Ἔχετε θάρρος. Ὁ Χριστός καί ἡ Ἑλλάδα θά νικήσουν", τονίζει στο εθνικιστικό, πατριδοκάπηλο τροπάρι του, αυτός ο αρχιρασοφόρος.

Δεν θα σχολιάσουμε το παραλήρημα του δεσπότη Κόνιτσας. Θα μιλήσουμε μόνο για το ποιόν του. Κι εδώ αρχικά θα επικαλεστούμε τα λεγόμενα του φυρερίσκου Νίκου Μιχαλολιάκου από το βίντεο που κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές, από τους υπολογιστές του, όταν συνελήφθη για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Σ' αυτό λοιπόν το οπτικό υλικό, ο δεσπότης αυτός χαρακτηρίζεται "λεβέντης" και επίσης από τα λεγόμενα του αρχηγού της Χ.Α., μαθαίνουμε ότι είναι και χρηματοδότης του ναζιστικού μορφώματος!

Αυτό επίσης που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι και αυτός ο πολεμοκάπηλος φιλοναζιστής χριστέμπορας "επιστρατεύει" και τον Χριστό για να ενισχύσει τα "επιχειρήματά" του.

Αντιγράφουμε από την περσινή του Χριστουγεννιάτικη Εγκύκλιο του (Οι υπογραμμίσεις δικές μας):  
"Κάποιος ἄπιστος ἤ δίσπιστος θὰ μποροῦσε νὰ πῇ : Ποῦ εἶναι ἡ εἰρήνη ποὺ ἔφερε ὁ Χριστός ; Τὸ ἐρώτημα μοιάζει εὐλογοφανές, μὰ δὲν εἶναι. Γιατὶ ὁ ἴδιος ὁ Κύριος ἔχει δώσει τὴν ἀπάντηση. Καὶ εἶπε: «Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν · οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην, ἀλλὰ μάχαιραν. Ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς · καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ» (Ματθ. ι΄ 34-36). 
Δηλαδή, δὲν ἦρθα νὰ φέρω εἰρήνη σὰν κοσμικὸς ἄρχοντας, ὅπως κάποιοι φαντάζονται. Ὄχι · ἀλλὰ ἦλθα νὰ φέρω διαίρεση καὶ διχασμό, γιὰ τὰ ὁποῖα, ὅμως, δὲν εἶναι ὑπεύθυνο τὸ Εὐαγγέλιό μου, ἀλλὰ ἡ κακία τῶν ἀνθρώπων. Διότι ἦλθα νὰ χωρίσω τὸν πιστὸ καὶ εὐθὺ ἄνθρωπο ἀπὸ τοὺς ἄπιστους συγγενεῖς του. Κι’ ἔτσι ἐχθροὶ τοῦ πιστοῦ ἀνθρώπου θὰ εἶναι οἱ ἄνθρωποι τοῦ σπιτιοῦ του, ποὺ δὲν θὰ δεχθοῦν τὸ εὐαγγέλιό μου, τὸ ὁποῖο φέρνει τὴν ἀληθινὴ καὶ οὐρἀνια εἰρήνη.

Αὐτὰ διεκήρυξε ὁ Κύριος.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε περισσότερο με τον φιλοχρυσαυγίτη αυτόν δεσπότη. Αξίξει όμως να δείτε ποιους χρηματοδοτεί, ασπαζόμενος της απόψεις τους ο "άγιος" Κονίτσης, διαβάζοντας την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Θεομπαίχτες -εκτός των άλλων- τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας".

https://tsak-giorgis.blogspot.com

1 σχόλιο:

 1. Ένας μαύρος ένοπλος φρουρός σε μπαρ στο Σικάγο, που προσπαθούσε να κρατήσει υπό έλεγχο έναν ύποπτο για περιστατικό με πυροβολισμούς στο μπαρ, έχασε τη ζωή του από τα πυρά ενός ΡΑΤΣΙΣΤΗ αστυνομικού.
  Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φρουρός Τζέμελ Ρόμπερτσον, μετά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, που έγινε στο μπαρ στις 04:00 πμ τοπική ώρα τη Κυριακή(11/11) και τραυματίστηκαν 4 άνθρωποι, καταδίωξε έναν ύποπτο και τον κράτησε ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει η αστυνομία.
  Ο Ρόμπερσον κρατούσε «κάποιον στο έδαφος με το γόνατό του στην πλάτη του και το όπλο του στην πλάτη του», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Άνταμ Χάρις στο τηλεοπτικό δίκτυο WGN-TV.
  Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ένας αστυνομικός αντί να συλλάβει τον ύποπτο για το επεισόδιο, πυροβόλησε τον μαύρο άνδρα. Ο Ρόμπερσον μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο, όπου και "κατέληξε".
  «Όλοι φώναζαν “είναι φρουρός της ασφάλειας”», όπως προσέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας Χάρις, για να καταλήξει, «όμως αυτοί έκαναν τη βρωμοδουλειά τους, είδαν έναν μαύρο με όπλο και, βασικά, τον δολοφόνησαν».
  Ο Ρόμπερσον εργαζόταν ως μουσικός γκόσπελ σε διάφορες κοντινές εκκλησίες και είχε επίσης βρει δουλειά στο Manny’s Blue Room στο Ρόμπινς του Ιλινόι, όπου σημειώθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.
  Οι φίλοι του άτυχου άνδρα λένε ότι ήταν ένας μουσικός που ονειρευόταν να γίνει αστυνομικός. «Αυτοί που ήθελε να γίνουν η οικογένειά του τού αφαίρεσαν τη ζωή», δήλωσε στο WGN-TV η Πατρίσια Χιλ, πάστορας εκκλησίας στο Σικάγο.
  Η αστυνομία της πολιτείας του Ιλινόι χειρίζεται τώρα την έρευνα για τον φόνο του Ρόμπερσον και πρόκειται να απαγγείλει κατηγορίες στον άνδρα, για τον οποίο πιστεύει, ότι άνοιξε πυρ στο μπαρ στη διάρκεια καυγά. Για τον αστυνομικό που σκότωσε τον Ρόμπερσον δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες.
  Ο 26χρονος έγχρωμος ήταν ο μόνος άνθρωπος που σκοτώθηκε στο περιστατικό. Για τους 4 που τραυματίστηκαν δεν πιστεύεται ότι απειλείται η ζωή τους, σημείωσε η εκπρόσωπος του σερίφη Ανσάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή