Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Στη Βέροια (1η Μεραρχία Πεζικού) ο Στρατηγός αναγκάστηκε να πάρει μέτρα μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Όπως στη Βέροια (1η Μεραρχία Πεζικού) έτσι και παντού, οι όποιες βελτιώσεις είναι αποτέλεσμα της πάλης των φαντάρων και των διεκδικήσεων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αυτό έχει σημασία.
Να βελτιώνονται οι συνθήκες.
Να παν' να κόψουν το λαιμό τους τα βύσματα.
Ρε δε παν΄να ψάχνουν οι κιοτήδες και οι χαφιέδες της Μεραρχίας ποιοι φαντάροι είχαν το σθένος και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (λέξη άγνωστη σε αυτούς) να αντισταθούν και να στείλουν Επιστολές Καταγγελίας...
Σε αυτούς το οφείλουν ότι τα πράγματα αλλάζουν στην 1η Μεραρχία.
Σε νεώτερη Επιστολή Καταγγελίας διαβάζουμε:
Μερικά καλά νέα κυκλοφορούν στη Μεραρχία, ότι δηλαδή θα έχουμε κάθε μέρα υπηρεσιακό για να βγαίνουμε τις ώρες που δεν έχουμε υπηρεσία έξω, εφόσον οι υπηρεσίες λόγο μικρού αριθμού ατόμων είναι για περίπου 8 ημέρες συνεχόμενες και μετά μια έξοδο και πάλι από την αρχή.
Άρα τα καλά νέα είναι τα υπηρεσιακά καθημερινά και τα κακά νέα είναι ότι συνεχίζετε το 8-1.
Από θέμα βιωσιμότητας το κρύο συνεχίζει και υπάρχει τις περισσότερες ώρες της ημέρας εκτός από 2-3 ώρες που είναι αναμμένα τα καλοροφέρ.
Ειδικά στο ΚΨΜ που δεν έχει καλοριφέρ και έχει πάντα κρύο. 
Το συγκεκριμένο ΚΨΜ είναι ένας χώρος να κάθεσαι και να βλέπεις τηλεόραση χωρίς κυλικείο όπως όλα τα ΚΨΜ της Ελλάδας!
Το κυλικείο βρίσκετε στη Μεραρχία μέσα και πάμε στα κρυφά μην μας δει ο στρατηγός και πέσουν φυλακές!

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν να Διεκδικούν και θυμίζουμε τι έχει προηγηθεί:
Ελληνικός Στρατός: Μια απέραντη φυλακή η 1η Μεραρχία Πεζικού στη Βέροια με εσώκλειστους δούλους τους φαντάρους!
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δυστυχώς επαληθεύονται ξανά: ουσιαστικά τα στρατόπεδα του Στρατού είναι απέραντες φυλακές που στερούν την Ελευθερία από τους Φαντάρους για να Εργαστούν!
Στρατιωτικοί και Διοικητές ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ και ΣΑΤΡΑΠΙΚΑ επιχειρούν να κάνουν τη δουλειά τους, να ευχαριστήσουν τους Ανωτέρους τους και να χτίσουν καριέρες στην πλάτη των συναδέλφων που τσακίζονται στην δουλειά..

2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά με τις εξόδους οι οποίες είναι μια φορά μετά από 8-9 συνεχόμενες ημέρες υπηρεσίας, υποτίθεται για να δείξουν φιλότιμο την 4η ημέρα συνεχόμενης υπηρεσίας δίνουν υπηρεσιακό ούτως ώστε να βγεις 2-3 ώρες να ξεσκάσεις.
Και αυτό επαναλαμβάνετε έως του να έχεις την κανονική σου έξοδο 9 μέρες μετά.
Που σημαίνει ότι μπορείς να βγαίνεις με υπηρεσιακό για τις επόμενες ημέρες μέχρι την έξοδο σου και αν είσαι και από τη Βέροια να πάρεις και διανυκτέρευση.

Η μαγκιά όμως που γίνεται εδώ είναι όταν εσύ πλέον έχεις -υποτίθεται βολευτεί σε εισαγωγικά το βολευτεί- στο να βγαίνεις από τη Τετάρτη μέρα κάθε μέρα έρχονται την 5-6 ημέρα και σου δίνουν εξοδόχαρτο ούτως ώστε την επόμενη μέσα να είσαι πάλι μέσα για άλλες 4 ημέρες χωρίς υπηρεσιακό η έξοδο.
I Μεραρχία Πεζικού Βέροια: ΧΑΟΣ από έναν Στρατηγό που Αδιαφορεί για το Μαύρο Στρατόπεδο!
Εννοείται ότι αυτή την περίοδο οι υποσχέσεις του ΓΕΣ και των Διοικητών των μονάδων για βελτίωση της κατάστασης έπρεπε να γίνεται πράξη.
Όλο το καλοκαίρι η επίσημη δικαιολογία που ξεστόμιζαν τα στελέχη είναι ότι "δεν υπάρχει κόσμος" και ζητούσαν από τους φαντάρους να κάνουν υπομονή για να περάσει ο καιρός και να έρθουν οι μεταθέσεις των συναδέλφων από τις πολυπληθείς Σειρές Κατάταξης του Σεπτεμβρίου και του Νοεμβρίου.Τώρα λοιπόν που τα στρατόπεδα γέμισαν από φαντάρους, οι Διοικητές βρήκαν άλλη μέθοδο για να χώσουν τους φαντάρους και να τους κάνουν το βίο αβίωτο:
ανοίγουν τρέλες υπηρεσίες μόνο και μόνο για να κάνουν Ψυχολογικό Πόλεμο στους φαντάρους και να τους αποδείξουν ότι εδώ κάνουν κουμάντο αυτοί!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα μας καταγγέλλουν φαντάροι και γονείς τους από την Ι Μεραρχία στη Βέροια: 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η Διοίκηση ανοίγει υπηρεσίες δίχως να λογαριάζει τη δύναμη του λόχου (στρατηγείου).
Αρχικά οι υπηρεσίες μας πηγαίνουν 8 μέσα 1 έξω.
Και άνοιξαν επιπλέον υπηρεσία για να μας πάει ακόμη χειρότερα.
Ο θάλαμος που κοιμόμαστε -όσο προλαβαίνουμε, διότι όταν δεν έχεις υπηρεσία ,έχεις αγγαρεία- είναι πάντα σκοτεινός, ψυχρός με δυσωδία μούχλας από την υγρασία. 
Χωρίς να φτάνουν όλα αυτά τα καλοριφέρ ανοίγουν 2-3 ώρες τη μέρα φτάνοντας μας σε σημείο να νιώθουμε ότι ζούμε σε υπόγειο με παρά πολύ κρύο.
Ο Παραλογισμός τους θέλει τα καλοριφέρ να λειτουργούν 6.00-8.00 π.μ. όταν όλοι τρέχουμε σε υπηρεσίες και αγγαρείες! 
Επίσης το ΚΨΜ είναι εντελώς διαλυμένο. 
Η τραπεζαρία δεν υπάρχει.
Με αυτά και με αυτά εμείς οι φαντάροι αντιλαμβανόμαστε ότι ο Μέραρχος, ο Ταξίαρχος, ο Επιτελάρχης και λοιπή ιεραρχία μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι δε νοιάζονται για το βιοτικό επίπεδο του λόχου, παρά μόνο να φρουρείται το στρατόπεδο, ασχέτως αν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης από τους στρατιώτες της μονάδας.
Δε μπορούν να ζήσουν Άνθρωποι έτσι, δεν το καταλαβαίνουν;
Τόσα εκατομμύρια δαπανά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το Υπουργείο Άμυνας για τα Προνόμια των Στρατιωτικών, γιατί δεν κάνει επιτέλους κάτι για εμάς τους φαντάρους;
Το ΓΕΣ, οι Υπουργοί Άμυνας Καμμένος-Ρήγας ας σταματήσουν επιτέλους να κυνηγούν τους ψήφους των στρατιωτικών και αγοράζουν όπλα.
Κάτι πρέπει να πράξουν.
Φτάνουν οι Υποσχέσεις τους.
Πως μπορεί ο ΑΓΕΣ Στεφανής να μιλά για το 2008, Έτος Μέριμνας Προσωπικού και εμείς να υπηρετούμε μέσα στη μούχλα και την παγωνιά; 
Πρέπει να βρεθεί λύση με το θέμα των υπηρεσιών και το θέμα θέρμανσης αλλά και διαβίωσης στα μπουντρούμια του λόχου.
Όλοι αναπολούν όταν ο σχηματισμός ήταν Β σώμα στρατού και ήταν από τα καλύτερα. 
Πλέον η ιεραρχία έχει καταντήσει το στρατόπεδο να είναι μαύρο.
Υπάρχουν ευθύνες για όλα αυτά...
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου