Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

1 Εκατομμύριο ευρώ μετέφερε το Υπουργείο Άμυνας στις τσέπες των εφοπλιστών και ξενοδόχων!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ
Το υπέρογκο ποσό του ενός (1) Εκατομμυρίου Ευρώ ήταν η λεία των κερδών για τους Εφοπλιστές-ΟΣΕ-ΚΤΕΛ-Ξενοδόχους από την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΣ να Υποχρεώσει σε διπλό ταξίδι τους Ορκισμένους φαντάρους της ΣΤ ΕΣΣΟ, δίνοντας σπαστά την Άδεια Ορκωμοσίας και την Εορταστική Άδεια.
Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ απέδειξαν ότι παρά τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια τους και τον προβαλλόμενο εθνικό ρόλο του Στρατού, ότι εξυπηρετούν Ταξικά Συμφέροντα.
Εκμεταλλεύονται τους Φαντάρους για να παράγουν Κέρδη για τους Επιχειρηματίες!
Μιλάμε για τους συναδέλφους της ΣΤ Σειράς Κατάταξης, την πιο μεγάλη Σειρά Κατάταξης, κάτι που γνωρίζουν όλοι και πρώτοι από όλους στο ΓΕΣ.
Για να δούμε το κόστος της μετακίνησης τους:
το τρένο από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη κοστίζει 63 Ευρώ.
το ΚΤΕΛ κοστίζει 75 Ευρώ.
Υπολογίστε ότι πολλοί συνάδελφοι δεν είναι Αθηναίοι, άρα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον χρήματα οι φαντάροι π.χ. από την Πελοπόννησο.
Επίσης, ακόμη και όταν φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη οι συνάδελφοι απαιτείται επιπλέον κόστος μετακίνησης για να φτάσεις στις διάφορες μονάδες του Έβρου.
Το καράβι για Κω κοστίζει 41 Ευρώ και ανάλογο είναι το κόστος για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Όσοι αποφασίσουν να ταξιδεύσουν με αεροπλάνο καλούνται να πληρώσουν το πιο ακριβό εισιτήριο!
Επιπλέον, οι συνάδελφοι που ταξιδεύουν για Έβρο, είναι Υποχρεωμένοι να πληρώσουν Ξενοδοχείο για να μπουν την προσδιορισμένη ώρα στις μονάδες!

Συνάδελφοι δεν γίνεται τίποτε αν δεν Αγωνιστούμε.
Πρέπει να Απαιτήσουμε Κάρτες Επιβίβασης για όλες μας τις μετακινήσεις στις Άδειες μας.
Δωρεάν Μετακίνηση όλων των φαντάρων στις Εξόδους-Υπηρεσιακά μας με οχήματα των μονάδων.
Δεν είναι δυνατών η κυβέρνηση να δίνει 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ στους στρατιωτικούς, να τους δίνει επιδόματα παραμεθορίου-δωρεάν μετακίνηση-δωρεάν σπίτια και σε εμάς που μας δίνουν 8,7 ευρώ να μας Υποχρεώνουν σε τέτοια έξοδα.
Θυμίζουμε: 

Το Υπουργείο Άμυνας προσφέρει κέρδη σε εφοπλιστές-ΚΤΕΛ-Αεροπορική εταιρεία αναγκάζοντας τους φαντάρους να ταξιδεύουν ξανά και ξανά!

Αποτέλεσμα εικόνας για οναλερτ φανταροιΤο 2018 έτος μέριμνας προσωπικού όπως ανακηρύχθηκε από ΓΕΕΘΑ κλείνει με οδυνηρό τρόπο για την τελευταία σειρά κατάταξης στρατιωτών. Την ΣΤ' ΕΣΣΟ 2018. 

Οι φαντάροι πληροφορήθηκαν από τις μονάδες που υπηρετούν πως μετά το Σ.ΥΠ.Ο. και την ορκωμοσία στις 30 Νοέμβρη ότι θα πάρουν άδεια ορκωμοσίας 10 μέρες μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.
Αμέσως μετά θα πρέπει να γυρίσουν στη μονάδα τους και σε μια βδομάδα μέσα ή 20 μέρες να ξαναφύγουν για άδεια Χριστουγέννων ανάλογα με το ποιο απ' τα 2 γκρουπ διακοπών έχουν διαλέξει για τα Χριστούγεννα!

Με λίγα λόγια το ΓΕΕΘΑ εξαντλεί τους φαντάρους οικονομικά με το καλημέρα στη θητεία τους!
Αντί να υπάρχει αληθινή μέριμνα για εκείνους και να δοθεί μαζί με την άδεια ορκωμοσίας και το γκρουπ των διακοπών όπως γίνεται συνήθως το ΓΕΕΘΑ χρεώνει τους στρατιώτες με 2 ακόμα αχρείαστα εισιτήρια πήγαινε και έλα!!



Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων καταγγέλλει ανοιχτά την ηγεσία του ΓΕΕΘΑ, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι αυτή η παράβλεψη είναι σκόπιμη.
Δεν πρόκειται για Παραλογισμό του Στρατού.
Είναι μεθόδευση για να παράγουν κέρδη για τους επιχειρηματίες και την Ιδιωτική Πρωτοβουλία από την σκόπιμη επαναλαμβανόμενη μετακίνηση των στρατιωτών!
Τι άλλαξε από πέρσι όταν έδωσαν μαζί άδεια ορκωμοσίας και εορταστικό γκρουπάκι αδειών, λέγοντας μάλιστα ότι το ΓΕΣ ακολουθεί αυτή την πρακτική για να μην υποχρεώσει τους στρατευμένους σε δεύτερο ταξίδι μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και να μην τους υποβάλλει σε αυτό το σοβαρό οικονομικό κόστος μετακίνησης.
Καταγγέλλουμε ανοικτά ότι οι άθλιες αυτές μεθοδεύσεις του Υπουργείου Άμυνας έχουν την γενικότερη κάλυψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία έδωσε τα 800.000.000 ευρώ αναδρομικά στους στρατιωτικούς και για ψηφοθηρικούς λόγους, αλλά αγνοεί, καταπιέζει και εκμεταλλεύεται τους φαντάρους και τις οικογένειές τους. 



Τα χρήματα του διπλού αυτού εισιτηρίου θα λείψουν από τις λαϊκές οικογένειες στις γιορτές και οι φαντάροι θα τα στερηθούν.
Αυτό το αχρείαστο κόστος που θα φτάσει από 100 έως 200 ευρώ γιατί οι περισσότερες από τις μονάδες παρουσίασης είναι και στην παραμεθόριο ή πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας.
Είναι χρήματα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ αρπάζουν από τους φαντάρους για αυξήσουν την κερδοφορία π.χ. των εφοπλιστών!

Η πολιτική αυτή επιλογή της κυβέρνησης γίνεται σε βάρος των φαντάρων για να κινηθεί η Αγορά..για να κυκλοφορήσει το ζεστό χρήμα στις αεροπορικές, στα ΚΤΕΛ στον ΟΣΕ.. στα διάφορα κυλικεία κλπ.
Εμείς Απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας να καλύψει το κόστος μετακίνησης των συναδέλφων φαντάρων και να αναλάβει τη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ των στρατευμένων σε κάθε έξοδο και άδεια τους.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου