Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Φωτογραφίες: το Πουλί της Χούντας στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο


Πόσα ακόμα στοιχεία πρέπει να παραθέσουμε στο ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να αντιμετωπίσουν όλο αυτό το φασιστικό και χουντικό συμφερτό που θρέφουν και προστατεύουν στον ελληνικό στρατό;
Πόσο ακόμη θα σφυρίζουν αδιάφορα και θα  καλύπτουν όλους τους νοσταλγούς του Χίτλερ και της Χούντας των Συνταγματαρχών;
Τα παρακάτω στοιχεία έρχονται από το Γραφείο Κίνησης του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου... που από ότι φαίνεται μάλλον τον τελευταίο καιρό βρήκαν ευνοϊκό πεδίο να ανανεώσουν και να βάλουν πιο κεντρικά το χουντικό τους αυτοκόλλητο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανούρη, επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Ο ΑΝΥΕΘΑ στη διάρκεια της επίσκεψής του περιηγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου, ενημερώθηκε για την αποστολή, τη λειτουργία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και συνεχάρη το προσωπικό για το έργο του, μας ενημερώνει το Υπουργείο Άμυνας.

Αυτά δεν τα είδε;

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε αποφασιστική πάλη ενάντια στον φασισμό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Πάλη όμως που συνδέεται με την αμφισβήτηση του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και της κυβέρνησης που συγκροτεί "εθνικά μέτωπα" με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα στον Στρατό τους ενσωματώνει επιχειρησιακά -Λέσχες Εφέδρων, ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ- προκειμένου να τους στρέψει ενάντια στις θεωρούμενες ασύμμετρες απειλές, το εργατικό κίνημα, τους πρόσφυγες-μετανάστες και τις μειονότητες. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου