Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Τελικά οι Μακεδονίες είναι πολλές…

Τελικά η Μακεδονία δεν είναι μόνο μία! Τελικά οι Μακεδονίες είναι πολλές! Ποιος ξεστόμισε αυτήν την αντεθνική αθλιότητα;! Πάντως δεν την ξεστόμισε κανένας «εθνομηδενιστής»! 
Την ξεστόμισε ένας μεγάλος πατριώτης από τους μόνιμους οργανωτές και θαμώνες των «Μακεδονομαχικών» συγκεντρώσεων, ο Σάββας Καλεντερίδης. 
Τι ακριβώς είπε ο Καλεντερίδης;! 
«Εαν αναγνωριστεί κράτος που λέγεται Μακεδονία, κατοικείται από Μακεδόνες και μιλούν τη μακεδονική γλώσσα δημιουργείται ένα μείζον πρόβλημα για τη χώρα μας. Θα προσπαθήσουν να ενώσουν όλες τις Μακεδονίες»!
Τελικά λοιπόν υπάρχουν πολλές Μακεδονίες και αυτό το ξέρουν και οι Ελληναράδες που φωνάζουν «η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική». Τελικά και οι Ελληναράδες γνωρίζουν και έχουν αντίληψη ότι τέτοια φρασεολογία είναι σοβινιστική. Τελικά δηλαδή οι Ελληναράδες ξέρουν ότι τέτοια φρασεολογία οδηγεί στην ένωση των πολλών Μακεδονιών. Απλά τους πειράζει κάτω από ποια σημαία θα ενωθούν οι Μακεδονίες, γιατί αν ενωθούν κάτω από την Ελληνική σημαία θα είναι ευχής έργο. Κοροϊδεύουν όμως τον κόσμο οι Ελληναράδες γιατί η σημαία κάτω από την οποία θα ενωθούν οι Μακεδονίες θα είναι αμερικανονατοϊκή! Όλες οι άλλες σημαίες θα είναι για κάλυψη και απόκρυψη!

Η Μακεδονία λοιπόν δεν είναι μόνο μία και Ελληνική και το ξέρουν πολύ καλά και οι Ελληναράδες. Οι Ελληναράδες όμως έχουν επικίνδυνα επεκτατικά σχέδια, έχουν στο νου τους αλλαγή συνόρων, έχουν στο νου τους να αιματοκυλήσουν τους λαούς για αλλότρια προς αυτούς συμφέροντα, γι’ αυτό οι λαοί ας πάρουν τα μέτρα τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου