Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Στους ΝΑΖΙ στρώνει το δρόμο το Υπουργείο Άμυνας!


Ρητό ναζιστή στρατάρχη σε στρατόπεδο,  συγκεκριμένα στο 265 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής.
Η ναζιστική επιγραφή που σβήστηκε μετά τις αντιδράσεις των φαντάρων
Ένα ακόμα πολύ σοβαρό περιστατικό δράσης φασιστοειδών απέτρεψαν με αντιδράσεις τους στρατευμένοι.
Ένα ακόμη περιστατικό που αποδεικνύει την διείσδυση των αισχρών Ναζιστικών αντιλήψεων στον Ελληνικό Στρατό και ιδίως στους στρατιωτικούς!
Ένα περιστατικό που αποδεικνύει τις δραματικές συνέπειες της ΑΝΟΧΗΣ του ΓΕΣ και της ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΑΣ του Υπουργείου Άμυνας και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ συμμορία της Χρυσής Αυγής.  
Σε στρατιωτική μονάδα στο Μανταμάδο Λέσβου, και συγκεκριμένα στο 265 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής, με ευθύνη της διοίκησης «στολίστηκε» τοίχος του στρατοπέδου με φασιστικό «ρητό» του στρατάρχη της ναζιστικής Βέρμαχτ και εγκληματία πολέμου, Έριχ Φον Μάινσταιν, που πρωτοστάτησε στην εισβολή των ναζί στην Πολωνία και στη Σοβιετική Ένωση κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο λέει ότι «Η αυτοπεποίθηση των απλών στρατιωτών εξαρτάται απόλυτα από τη δύναμη του χαρακτήρα του διοικητή τους». 
Μετά τις διαμαρτυρίες των στρατιωτών που υπηρετούν στην μονάδα, το σύνθημα σβήστηκε!

Ελληνικός Στρατός και ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής!


Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το κίνημα των φαντάρων λαμβάνει καθημερινά συγκεκριμένες αγωνιστικές πρωτοβουλίες ενάντια στο Φασισμό και τους ΝΑΖΙ μέσα στις μονάδες του Στρατού.
Φαίνεται όμως ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος σε αυτή την προσπάθεια είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας των Καμμένου-Ρήγα και οι Αρχηγοί Στρατού Ξηράς, Πολεμικής Αεροπορίας και Πολεμικού Ναυτικού.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει ακέραια την ευθύνη για την διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού ακολουθώντας την πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όχι μόνο Ανέχεται τη δράση της, αλλά επίσης εξυπηρετώντας τον αστικό στόχο της "εθνικής ενότητας" ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την επικίνδυνη δράση τους!
Οι περιπτώσεις που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρέθηκε χέρι χέρι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την στρατιωτική ηγεσία είναι πολύ περισσότερες, αλλά εμείς επιλέγουμε να θυμίσουμε συγκεκριμένα επεισόδια αυτής της Συνύπαρξης:  
ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 
Προσκάλεσε τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής στο γιορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και η τηλεόραση της ΕΡΤ μετέδωσε δηλώσεις του Κασιδιάρη. Αυτό αποτελεί πρόκληση για το λαό. 
Η κυβέρνηση δεν κάνει πρώτη φορά κάτι τέτοιο.

ΓΙΟΡΤΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση κάλεσε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να συμμετάσχουν στο γιορτασμό της προστάτιδας του Πυροβολικού, Αγίας Βαρβάρας, στο στρατόπεδο της Σχολής Πυροβολικού στο Μεγάλο Πεύκο.

Παρόντες στην εκδήλωση στο Μεγάλο Πεύκο ήταν ο ναζιστής βουλευτής Παππάς και ο ομοϊδεάτης του ευρωβουλευτής κι απόστρατος στρατηγός Επιτήδειος, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο, με την παρουσία τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Επίσης, μετά από πρόσκληση είχαμε την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό στις 11 Ιούνη στο «Θωρηκτό Γ. ΑΒΕΡΩΦ», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Τέλος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσκαλεί τη ναζιστική - εγκληματική Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τη συμπλήρωση δώδεκα χρόνων από το θάνατο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη στην Κάρπαθο.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συμπεριφορά του ΓΕΣ με Αρχηγό τον Αντιστράτηγο Στεφανή:

Γιατί το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας καλύπτει τους Ακροδεξιούς Στρατιωτικούς; Στα Αζήτητα επώνυμη καταγγελία!

Πήραμε και δημοσιεύουμε την επώνυμη καταγγελία του Γιάννη Παπαδήμα που αποδεικνύει την Ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέναντι στους ακροδεξιούς Στρατιωτικούς που η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έπρεπε εδώ και καιρό να αντιμετωπίσει εφαρμόζοντας την στρατιωτική νομοθεσία.
Ο Γιάννης Παπαδήμας έχει προβεί σε συγκεκριμένη καταγγελία προς το Υπουργείο Άμυνας, η οποία μένει Αναπάντητη.
Προχώρησε επομένως σε ανάρτηση στο διαδίκτυο:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Δημοσιεύω καταγγελία που έκανα στο ΓΕΣ για απαράδεκτες δημοσιεύσεις στρατιωτικών, ρατσιστικές, ομοφοφικές, σεξιστικές, βαθιά αντιδημοκρατικές και δημοσιεύσεις που ζητούν την επέκταση των συνόρων της χώρας. 
"Έπειτα από μία σύντομη έρευνα σε ανοιχτά (δημόσια) προφίλ στα facebook στρατιωτικών ήρθα αντιμέτωπος με δημοσιεύσεις που μόνο αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν. 
Στρατιωτικοί που αμφισβητούν δημόσια τα σύνορα της χώρας, παίρνουν θέση υπέρ κινητοποιήσεων ή και συμμετέχουν σε αυτές, ασκούν απαράδεκτα κριτική στη ανώτερη από αυτούς πολιτική εξουσία (ακόμα και με κρεμάλες και λόγια περί εσχάτης προδοσίας!), ονειρεύονται τη μεγάλη Ελλάδα καλλιεργώντας τον εθνικισμό και το μίσος μεταξύ των λαών, δείχνουν έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο και το απαραβίαστο των συνόρων, κάνουν την Ελλάδα να μοιάζει αντί για πυλώνας σταθερότητας (να τον χαίρεστε) κράτος που δείχνει να επιδιώκει την επέκτασή του, επιτρέποντας και σε γειτονικές χώρες να σκέφτονται έτσι, παρά το ότι η χώρα θέλει να δείξει ότι έχει το ρόλο του παίχτη που σέβεται τη διεθνή νομιμότητα. Ρατσιστικά, ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια είναι επίσης μέσα στις δημοσιεύσεις. Πού ακούστηκε στρατιωτικοί, μερικοί από τους οποίους είναι και πρόεδροι στρατιωτικών συνδικαλιστικών οργανώσεων να δημοσιεύουν χάρτες της Μεγάλης Ελλάδας και να στηρίζουν δημόσια κινητοποιήσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές τις στηρίζει η Χρυσή Αυγή; Πού ακούστηκε να δημοσιεύουν εικόνες με κομμένα κεφάλια πολιτικών ή με μία κρεμάλα πάνω από το πρόσωπο του Πρωθυπουργού; 
Παραβιάζουν αυτές οι δημοσιεύσεις τα άρθρα 6 , 7, 10, 13 παρ 1 γ και ε, 15 παρ 1 β, 63 παρ 2 β 1) και 7), 63 παρ 2 γ 7), 8)και 10), 69 παρ 21 α), δ), στ) του Στρατιωτικού Κανονισμού; Οι διατάξεις αυτές προβλέπουν την υποχρέωση των στρατιωτικών να πειθαρχούν στην Κυβέρνηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που στις δημοκρατίες είναι ανώτεροί τους και να τους σέβονται. Για βαρύτατα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν σχέση με τη στρατιωτική ποινή και πειθαρχία προβλέπεται η έκπτωση, το ίδιο και για υπονόμευση του δημοκρατικού πολιτεύματος (69 παρ 21 α), δ), στ)). Είναι υπονόμευση το «43 χρόνια δημοκρατία, φονιάδες του έθνους», όταν γίνεται την ημέρα αποκατάστασης της δημοκρατίας; Ο πρωθυπουργός με την κρεμάλα; Τι είναι υπονόμευση δηλαδή; Υπάρχει αυθάδεια και έλλειψη σεβασμού προς την πολιτική εξουσία (63 παρ 2 β 1) και 7)), όταν οι στρατιωτικοί γελοιοποιούν τον Πρωθυπουργό ή τον Υπουργό Άμυνας; Συνιστά απαγορευμένη πολιτική δραστηριότητα η προτροπή μαθητών σε κινητοποιήσεις ή η συμμετοχή σε συλλαλητήρια, όπως για το μακεδονικό ζήτημα; Διότι γνωρίζουμε ότι οπλίτες που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις, όπως η επέτειος του Πολυτεχνείου ή η πορεία της Πρωτομαγιάς τιμωρήθηκαν ή τουλάχιστον ζητήθηκε η τιμωρία τους. Τι είναι πολιτική δραστηριότητα; Μόνο η κομματική μήπως; Θα έλεγα ξεκάθαρα όχι.
Επιπλέον όσοι ονειρεύονται δημόσια κατακτήσεις περιοχών, δεν έρχονται σε αντίθεση με τη εξωτερική πολιτική της χώρας; Εκτός κι αν η χώρα ονειρεύεται κατακτήσεις και δεν σέβεται τα σύνορα και τις διεθνείς συνθήκες, όπως της Λοζάνης, πράγμα για το οποίο κατηγορεί γείτονες χώρες. Τα επιτρέπει αυτά η Ελλάδα και το ΓΕΣ στους στρατιωτικούς της; Aυτοί οι συνδικαλιστές τι ρόλο παίζουν; Συνάδουν με τα χρηστά ήθη τα ρατσιστικά, σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια.

Σας αποστέλλω τα προφίλ που εντόπισα. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν, κάποια από αυτά με σκίαση των ονομάτων, για να μην υπάρχει πιθανότητα να είναι το προφίλ ψεύτικο ή να μην είναι ο ιδιοκτήτης του εν ενεργεία στρατιωτικός." https://www.facebook.com

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε αποφασιστική πάλη ενάντια στον φασισμό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Πάλη όμως που συνδέεται με την αμφισβήτηση του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και της κυβέρνησης που συγκροτεί "εθνικά μέτωπα" με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα στον Στρατό τους ενσωματώνει επιχειρησιακά -Λέσχες Εφέδρων, ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ- προκειμένου να τους στρέψει ενάντια στις θεωρούμενες ασύμμετρες απειλές, το εργατικό κίνημα, τους πρόσφυγες-μετανάστες και τις μειονότητες. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου