Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

95 ΤΥΕΘ ΡΟΔΟΥ: άθλιο στρατόπεδο που απειλεί την υγεία και την ζωή μας!

Επιστολή φαντάρων από το 95 ΤΥΕΘ Ρόδου.
Φαγητό απαράδεκτο.
Στους θαλάμους που κοιμόμαστε αγκαλιά με τους κοριούς και καλούμαστε εμείς κάθε φορά να λύσουμε το πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά τα λόγια της Διοίκησης, που μας μετέφεραν μας:

‘’Δεν ξέρω πως θα τα κάνετε κάντε κορεοκτονία και την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει θα χάνεσε τιμητικές’’.

Αδικημένα πόστα και ανισότητα μεταξύ στρατιωτών με λιγότερες άδειες ανάλογα με το πόσο κάνουμε της δουλειές των ‘’Στελεχών’’.

Όλα τα προβλήματα πηγάζουν από αυτόν που ‘’ορίζει τις δουλειές του καθενός’’, σύμφωνα με τα λόγια του Διοικητή.

Κάτι πολύ γενικό αλλά αποτελεί και πρόβλημα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του στρατοπέδου, η υποχρέωση στελεχών και στρατιωτών να εργάζονται πέραν του ωραρίου αφού δεν υπάρχει σωστή διαχείριση των καθημερινών εργασιών της μονάδας από αυτόν που τις ορίζει με αποτέλεσμα κάθε πόστο να μην κάνει την δουλεία που πρέπει και ξέρει.
Για παράδειγμα, η δύναμη της μονάδας από στελέχη αυτή τη περίοδο είναι στο 50% αφού οι άλλοι μισοί έχουν άδειες και αυτό γιατί δηλώθηκαν στη Μεραρχία ότι τις είχαν πάρει αφού μιλάμε για άδειες του 2018 και έχουμε Μάρτιο του 2019.
Για κάθε μέρα άδειας συμπεριφέρεται στα στελέχη λες και δεν τις δικαιούνται και τα υποχρεώνει να κάνουν υπερωρίες με την λογική ότι θα τις πάρουν κάτι που δεν γίνεται στο 100% ποτέ.
Υπάρχει μια πολύ άσχημη συμπεριφορά, με ειρωνείες και επιθετικότητα από συγκεκριμένα στελέχη -ανεξαρτήτων φύλου- στο Ακτινολογικό   στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ παράπονα υπάρχουν και απέναντι στο πρόσωπο ενός πολύ καλά ευνοημένου στρατιώτη. 
Δεν έχουμε ακτινολογικό μηχάνημα στο Στρατιωτικό ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και ο λόγος έρχεται από πιο παλιά.
Ακτινολογικά υγρά από τους υπονόμους του ΤΥΕΘ κατέληγαν στη θάλασσα και η προφανής άρνηση της Διοικητής μας να προσπαθήσει να το φτιάξει αφού έχει μια χαρά βολευτεί με τον στρατιώτη που ‘’ρουφάει’’ την ακτινοβολία και τον κόσμο που παραπέμπει στο ΠΓΝΡ. 
Τα υγρά που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ληγμένα!
Βολικό για ένα ακτινολογικό που δεν δουλεύει και τα προηγούμενα που χυνόντουσαν σίγουρα δεν έφτασαν για όσες ακτίνες έπρεπε και δικαιολογούσαν σε ποσότητα.
Οι απαλλαγές των στελεχών όχι μόνο δεν δίνονται την επόμενη μέρα πολλές φορές αλλά και ούτε την τρέχουσα εβδομάδα όπως προβλέπεται.
Ιατροί με πόστα που δεν έχουμε καμία ιδέα προσπαθούν για τον καλύτερο.
Παρ΄όλα αυτά το μόνο που λαμβάνουμε είναι παρατηρήσεις ενώ ασχολούμαστε και με καλύψεις όλων των ειδών και εκτός στρατιωτικής φύσεως.
Έχουν και Λόχο 2ο και 3ο ΓΡΑΦΕΙΟ και 4ο, πράγμα που εμποδίζει την εξυπηρέτηση των στελεχών όλης της Ρόδου στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο που θα μπορούσε με καλύτερη διαχείριση όλα τα πόστα να καλυφθούν από αρμόδια στελέχη.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.

Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου