Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Στην Σάμο ο Στρατός ύψωσε όπλο ενάντια στους Πρόσφυγες-"Εισβολείς" και τους Απώθησε στη Θάλασσα


Ουσιαστικά, ο Στρατός με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί τις κραυγές του Κασιδιάρη-Γεωργιάδη κατά των Προσφύγων! 
Εισβολείς είναι η ορολογία που χρησιμοποιεί ο Στρατός...
Την είδηση αυτή την θυμάστε;
Μια οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε τη νύχτα της Τετάρτης στα νερά του Αιγαίου, ανατολικά της Σάμου. Μια οικογένεια προσφύγων ξεκληρίστηκε, καθώς η πλαστική βάρκα όπου οι δουλέμποροι είχαν στοιβάξει 12 πρόσφυγες –ενώ χωρούσε μόλις έξι- ανατράπηκε και μισοβυθίστηκε. Οι απελπισμένοι πρόσφυγες μαζί με τρία παιδάκια στην αγκαλιά τους βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν. Ήταν η μόνη τους επιλογή.
Για αυτό το έγκλημα και τα παρόμοια εγκλήματα που συμβαίνουν ολοένα συχνότερα στο Αιγαίο μήπως υπάρχουν ευθύνες και στον Ελληνικό Στρατό; 
Αυτός είναι ο Πόλεμος κατά των Προσφύγων Ελληνικού-Τουρκικού κράτους, ΕΕ και ΝΑΤΟ
4ο ΕΤΕΘ: ΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ" ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
Πέφτουν οι μάσκες της κυβέρνησης Σύριζα και του ΓΕΣ για στρατό με ανθρώπινη προσέγγιση και ευαισθησίες απέναντι στους Πρόσφυγες. 

Και δυστυχώς βλέπουμε ότι η ναζιστική  εκπαίδευση τύπου των Καταδρομέων στην Σάμο που σκοπό έχει να τους μετατρέψει σε Απάνθρωπους Ράμπο,  έχει ποτίσει το μυαλό των νέων παιδιών που μπήκανε στις Ειδικές Δυνάμεις. 

Τις προηγούμενες μέρες στην γνωστή φωλιά φασιστών, στα Πλωτά της Σάμου, άτυχοι πρόσφυγες με μικρά παιδιά, μέσα σε δυο βάρκες, αποβιβάστηκαν στο φυλάκιο των Πλωτών στο Καρλόβασι. 

Οι σκοποί του περιπόλου όπως είχαν γαλουχηθεί από τη Διοίκηση, την Ταξιαρχία και το ΓΕΣ, χωρίς κανένα ενδοιασμό, αντί να χειριστούν το περιστατικό με ανθρωπιά και κατανόηση, ΥΨΩΣΑΝ ΟΠΛΟ σε οικογένειες με παιδιά και ατύχους πρόσφυγες.

Κραυγάζοντας στους εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας που πάλευαν με τα κύματα με φανατισμό και μισαλλοδοξία. 

Η αποστολή εξετελέστη! 

Οι πρόσφυγες απωθήθηκαν και επέστρεψαν στην θάλασσα με την ελπίδα να βρουν πάλι από την αρχή στεριά στο νησί της Σάμου ώστε να γλιτώσουν από τον πνιγμό. 

Η διοίκηση διέταξε για συναγερμό για την " επικίνδυνη εισβολή". 

Μάλιστα επιβράβευσε τον σκοπό της φύλαξης με 5 μέρες τιμητικής που απείλησε με πυροβολισμό μισοπνιγμένα "παράνομα παιδιά" και γονείς. 

Εμείς το θεωρούμε φυσιολογικό. 

Γιατί έτσι εκπαιδεύτηκαν οι στρατιώτες στο 4ο ΕΤΕΘ.

Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος του Ελληνικού Στρατού.

Να αντιμετωπίζει τους εξαντλημένους πρόσφυγες-μετανάστες ως Εισβολείς, ως Εχθρούς, ως Ασύμμετρες Απειλές.

Αυτή είναι η τρομοκρατική-πολεμική-κατασταλτική αποστολή του Ελληνικού Στρατού συμμετέχοντας στον Πόλεμο τρομοκράτησης των λαών. 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Η Διοίκηση στο 4ο ΕΤΕΘ χρησιμοποιεί Ρατσιστική ορολογία και αναφέρεται με τον όρο " Λαθρομετανάστες" στα έγγραφα των παρατηρητών και στις αναφορές. 



Εμείς σαν Επιτροπή Φαντάρων Σάμου καταδικάζουμε την αντιμετώπιση των προσφύγων με αυτή την βιαιότητα και απανθρωπιά.

Θεωρούμε όμως ότι αυτή η αισχρή συμπεριφορά είναι η λογική εξέλιξη για τον Ελληνικό Στρατό που εμπλέκεται στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που καταστρέφουν λαούς και προκαλούν τα ποτάμια της προσφυγιάς.

Θυμηθείτε που πολέμησε και Πολεμά ο Ελληνικός Στρατός: Βαλκάνια, Αφγανιστάν, Ιράκ, Αφρική και χώρες της Μέσης Ανατολής.

Τώρα ο Ελληνικός Στρατός Πολεμά τους Πρόσφυγες-Μετανάστες, τα θύματα του ιμπεριαλισμού και της καταλήστευσης των χωρών τους.

 ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΑΜΟΥ



ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου