Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Όχι, ο εθνικιστής Αλεξιπτωτιστής δεν Τιμωρήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας!

Όχι, το Υπουργείο Άμυνας δεν τιμώρησε τον εθνικιστή Αλεξιπτωτιστή.
Δεν τιμώρησε δηλαδή αυτόν που προκειμένου να δώσει το εθνικιστικό του σόου και να το διαδώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έθεσε σε κίνδυνο τον εαυτό του και τόσους συναδέλφους.
Έξι ημέρες κράτηση «έφαγε» ο Κρητικός Αλεξιπτωτιστής από τον διοικητή της Σχολής Αλεξιπτωτιστών, μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης του συμβάντος.
Και το Υπουργείο Άμυνας  των Αποστολάκη-Ρήγα δεν τιμώρησε τον Αλεξιπτωτιστή όχι μόνο γιατί πιέστηκαν από την Νέα Δημοκρατία, τη Ναζιστική Ακροδεξιά και το αντιδραστικό κατεστημένο.

Τα ίδια κάνουν και στην Σάμο.
Καταγγελίες ξανά και ξανά λοιπόν για τα φασιστικά τραγούδια και την εθνικιστική προπαγάνδα που είναι συστατικό στοιχείο της εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων στο ΚΕΕΔ, στη ΜΑΛ, στην Σάμο στα πλωτά, αλλά πλήρη Συγκάλυψη.
Το Υπουργείο Άμυνας δεν δείχνει Ανοχή.
Τα καθοδηγεί.
Πως λοιπόν το Πεντάγωνο που ενορχηστρώνει  την ακραία εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων που πρόκειται να συμμετάσχουν σε ακόμη πιο ακραίες αποστολές, είτε εντός είτε εκτός συνόρων, θα τιμωρήσει τον Αλεξιπτωτιστή;
Σημασία έχει να επισημάνουμε το τι συμβαίνει στις Ειδικές Δυνάμεις, τι γίνεται στην 1η ΜΑΛ όπου το στρατιωτικό κατεστημένο απαιτεί ΑΒΑΤΟ για τα Δικαιώματα των Φαντάρων και την εφαρμογή των Νόμων!
Θυμίζουμε:

27 Ιουνίου 2018

1η ΜΑΛ, η πιο χυδαία και βάναυση μονάδα του Ελληνικού Στρατού: Τρέλαναν τον 21χρονο φαντάρο και τον βγάζουν ΕΝΟΧΟ


Η Ακροδεξιά ηγεσία στο Υπουργείο Άμυνας δεν είναι γραφική. 
Είναι επικίνδυνη!
Συνεχίζει την αντιδραστική πολιτική των προηγούμενων ηγεσιών και την εμβαθύνει συστηματικά με τον εθνικισμό-μιλιταρισμό και την πολεμοκαπηλεία της.
Έχοντας βεβαίως την πλήρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας.
Ο ΑΓΕΣ Στεφανής είναι συνυπεύθυνος για ότι συμβαίνει.
Οι πυροβολισμοί και η δραματική φυγή στους δρόμους των Χανίων ήταν το ξέσπασμα ενός 21χρονου φαντάρου που κατατάχθηκε στην Σειρά Μαϊου, ήταν "νέος" στην 1η ΜΑΛ, επομένως ήταν αποδέκτης των βασανιστηρίων-καψονιών από τους "παλιούς" φαντάρους και τα στελέχη.
Γιατί όμως η 1η ΜΑΛ είναι η πιο χυδαία και βάναυση μονάδα του Ελληνικού Στρατού;
Μα η απάντηση είναι εύκολη αν δει κανείς το επιχειρησιακό της πλάνο: η 1η ΜΑΛ περιλαμβάνει τους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ Αλεξιπτωτιστές που θα θυσιαστούν σε περίπτωση θερμού επεισοδίου σε Καστελόριζο και Κύπρο.
Είναι αυτοί που θα θυσιαστούν μαζί με τους συναδέλφους τους για τις ΑΟΖ και τα συμφέροντα των Λάτση-Βαρδινογιάννη, των EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI!

Για να δούμε λοιπόν τι απαντά το Υπουργείο Άμυνας για τα δραματικά γεγονότα στην 1η ΜΑΛ μέσω των μιλιταριστικών σαιτ:
Τι ζήτησε ο Καμμένος για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην 1η ΜΑΛΣτο μικροσκόπιο των ερευνών για το χθεσινό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην 1η ΜΑΛ στα Χανιά μπαίνει μια σειρά από ενδεχόμενες παραλείψεις ή αστοχίες. 
Κυρίως η πτυχή της διασταύρωσης και του επανελέγχου των δεδομένων που δηλώθηκαν μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΓΕΣ, μέσω της οποίας γίνεται πλέον ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας της κατάταξης. Δηλαδή εάν μετά την κατάταξη του νεαρού στρατιώτη και προ της ουσιαστικής ένταξής του στην μονάδα έγινε η απαραίτητη επικύρωση όλων όσων δηλώθηκαν ηλεκτρονικά και αφορούν την σωματική και ψυχική ικανότητα. 
Ακόμη αναμένεται να αξιοποιηθεί έτι περαιτέρω η μαρτυρία του πατέρα του νεαρού οπλίτη και ταυτόχρονα θα γίνει ενδελεχής έρευνας με μαρτυρικές καταθέσεις από τα στελέχη και το προσωπικό της μονάδας. Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό αυτό καθαυτό προβλημάτισε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου με δεδομένες τις απρόβλεπτες προεκτάσεις που θα μπορούσε να είχε διαλάβει.

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αναρωτιόμαστε:
Τι κάνουν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Ελληνικού Στρατού;
ΤΙΠΟΤΕ.
Γιατί είναι Ανύπαρκτες.
Γιατί είναι Διαλυμένες.
Δεν υπάρχει γιατρός ούτε για δείγμα.

Το Ελληνικό κράτος αφού έδιωξε χιλιάδες γιατρούς με τα Μνημόνια, αντιμετωπίζει τις ανάγκες των νοσοκομείων με αυτούς που θα έπρεπε να βρίσκονται στην παραμεθόριο.

Αποτέλεσμα, τα κενά στα νησιά και στον Έβρο καλύπτουν στρατιώτες γιατροί με το πρόσχημα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους κάνει χάρη να ασκήσουν το ΑΓΡΟΤΙΚΟ τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Επιπλέον προπαγανδίζουν τον "κοινωνικό ρόλο του Στρατού", που αφήνει ολόκληρα Τάγματα και ΣΤΕΠ το βράδυ χωρίς γιατρό για να βολεύει τα βύσματα-γιατρούς στην Ύδρα (που βαφτίζει νησί Άγονης γραμμής!), ενώ στέλνει γιατρούς να φροντίζουν τους τουρίστες και στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Για όλα αυτά φταίει ο Πάνος Καμμένος, ο Φώτης Κουβέλης και ο ΑΓΕΣ Στεφανής.
Τώρα μας λένε ότι ο ΕΝΟΧΟΣ είναι ο φαντάρος που δεν γνωστοποίησε τα ψυχολογικά του προβλήματα.
Τους είναι αδιάφορο αν η 1η ΜΑΛ είναι ένα Ψυχιατρείο που πλεονάζει η Βαναυσότητα και ο Παραλογισμός.
Δείτε τι εμπειρία έχουμε να καταθέσουμε ως ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για να καταλάβετε γιατί ο 21χρονος φαντάρος έστρεψε το όπλο στον Διοικητή του!
Είναι Αύγουστος του 2015, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την πολιτική ηγεσία αποτελούν Καμμένος-Ήσυχος-Τόσκας.
Άλλαξε κάτι;;; 
ΕΔΕ για τα Καψόνια σε τραυματισμένο από καψόνια φαντάρο στην Α΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε
Σοβαρό ατύχημα με αλεξιπτωτιστή στο αεροδρόμιο του Μάλεμε | Εκτός κινδύνου ο ΒρετανόςΆμεση υπήρξε η αντίδραση του ΓΕΣ και του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Τελλίδη στις καταγγελίες των γονιών για το βάναυσο τραυματισμό και τα καψόνια εις βάρος του τραυματισμένου τους στρατευμένου παιδιού, που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην συγκεκριμένη μονάδα.  
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όχι μόνο δημοσιοποίησε τις καταγγελίες για τα βασανιστήρια εις βάρος στρατευμένων, τις οποίες προέβαλαν μάχιμοι δημοσιογράφοι σαιτ και blogαλλά επίσης  επικοινώνησε άμεσα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΣ.
Στην επικοινωνία μας με το Γενικό Επιτελείο τονίσαμε την ανάγκη πραγματοποίησης ΕΔΕ ώστε να διερευνηθούν τα αίτια για τον τραυματισμό του συναδέλφου και να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της βάρβαρης καταστρατήγησης των Νόμων, του Στρατιωτικού Κανονισμού και των Διαταγών.
Η απόπειρα συγκάλυψης των παρανομιών από τη διοίκηση της μονάδας απέτυχε και ήδη πραγματοποιείται ΕΔΕ από Συνταγματάρχη που ήρθε για αυτό το λόγο στην Κρήτη, απεσταλμένος του ΓΕΣ.
Εμείς, ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ φυσικά και έχουμε γνώση για το κάθε τι που συμβαίνει στην  Α΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε!
Γνωρίζουμε τις πράξεις και τις αποκρουστικές απόψεις μερίδας των στελεχών και της διοίκησης.
Είναι συμπεριφορές που στρέφονται όχι μόνο κατά των στρατευμένων, αλλά ουσιαστικά θίγουν τον ΑΓΕΣ Τελλίδη και τους Υπουργούς Καμμένο-Βίτσα-Τόσκα.  
Περιμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα της ΕΔΕ, όπως το σύνολο των φαντάρων και της κοινωνίας ώστε να ικανοποιηθεί το κοινό  περί δικαίου αίσθημα.   
Τα όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην συγκεκριμένη μονάδα  προκάλεσαν την ανησυχία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά κυρίως του συνόλου της κοινωνίας μας που με οργή και αγανάκτηση πληροφορείται το κύμα αυτοκτονιών στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε τα στεγανά του Στρατού, που βολεύουν τους ενόχους, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, συμβάλλοντας στην ανάδειξη των αιτιών, απαιτώντας λύσεις και κυρίως την Αλήθεια στου Παραλόγου τη Θητεία.
Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του Διοικητή της Μονάδας και του κάθε εμπλεκόμενου στο βασανισμό του συναδέλφου.

Θυμίζουμε:

«Για αυτό Αυτοκτονούν οι Φαντάροι: Καψόνια σε τραυματισμένο από καψόνια φαντάρο στην Α΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε»

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου