Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Τι σεμνά που είναι τα ΜΜΕ όταν Καραβανάδες Δολοφονούν

Είναι η κοινωνία του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, των 500000 που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, των Μνημονίων και της κανιβαλικής αστικής πολιτικής, που σε κάνει Άνδρα στον Στρατό και θεωρεί σκουπίδια τους πρόσφυγες-μετανάστες, του ρατσισμού και του εθνικισμού, με την πλήρη μισαλλοδοξία απέναντι σε κάθε διαφορετικό και σε ότι θεωρεί κατώτερο!!!
Για τραγωδία γράφουν τα ΜΜΕ... Για νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Ελληνικό. Ένας 86χρονος αντιπτέραρχος πυροβόλησε την 50χρονη Βουλγάρα σύντροφό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς ήταν η σύζυγος του άνδρα και μάλιστα είχαν παντρευτεί πρόσφατα, σύμφωνα με κατοίκους της γειτονιάς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν παντρευτεί πρόσφατα αλλά καυγάδιζαν συχνά.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
Γιατί κρύβουν το όνομα του 86χρονου που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ την σύζυγο του;
Που βρήκε το όπλο;
Καμιά καταδίκη!
Να προστατεύσουμε το στρατιωτικό κατεστημένο.
Να επιτρέψουμε να σέρνονται τα κουτσομπολιά και τα ρατσιστικά, σεξιστικά σχόλια για την κατά πολύ μικρότερη του αλλοεθνή σύζυγο.
Αλήθεια, πια είναι χειρότερη πράξη:

η Δολοφονία του 86χρονου ή η άρνηση βοήθειας στο θύμα που ξεψυχούσε από τον Ταρίφα;

Οι κραυγές της γυναίκας που φώναζε αιμόφυρτη ότι τη σκότωσαν δε στάθηκαν αρκετές για να την πάρει με το ταξί του ο οδηγός με τον οποίον προσπάθησε να ξεφύγει...

«Με σκοτώνει, με σκότωσε», φώναζε η 56χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον 87χρονο σύζυγό της, πρώην αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας.
Όπως είπε ο ίδιος: «Η κυρία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο να τη σώσω μέσα στα αίματα. Τη ρώτησα "Τι κάνετε κυρία μου;" Μου απάντησε: "Με σκότωσε. Με σκότωσε". Βγήκα έξω από το αυτοκίνητο, άνοιξα την πόρτα και της είπα κυρία μου περάστε εξω. Άκουσα δυο πυροβολισμούς και τίποτα αλλο. Ο άντρας ήταν στο σπίτι δεν τον είδα».
ΚΤΗΝΗ...

H είδηση: 86χρονος αντιπτέραρχος πυροβόλησε την 59χρονη σύζυγό του, την οποία είχε παντρευτεί πριν λίγο καιρό. Η γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, βγήκε αιμόφυρτη στον δρόμο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό, και άνοιξε την πόρτα ενός ταξί ζητώντας βοήθεια. Ο οδηγός του ταξί, κατά δήλωσή του, της είπε να περάσει έξω. Μετά από λίγο η γυναίκα ξεψύχησε.
Ξέρουμε γιατί το 86χρονο κτήνος την πυροβόλησε και την σκότωσε... Την δολοφόνησε γιατί ως άντρας ένιωθε πάντα ότι μπορεί να το κάνει
Αυτό που δεν ξέρουμε είναι γιατί το κτήνος-οδηγός ταξί τής είπε να περάσει έξω. Έχουμε μάτια και βλέπουμε όμως. Κλείνουμε τα μάτια και νιώθουμε. Βλέπουμε και νιώθουμε το ύφος του στις δηλώσεις που κάνει on camera και καταλαβαίνουμε ότι δεν ένιωσε την παραμικρή παρακίνηση να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα. Κάνει δηλώσεις για μια δολοφονημένη γυναίκα και το μόνο που αποπνέει το σιχαμένο ύφος του είναι ότι πρόκειται απλά για μια δολοφονημένη γυναίκα...
Aπό την Γλάδστωνος μέχρι το Ελληνικό ο δρόμος είναι γεμάτος με ματωμένα χέρια, χέρια που υποβαστάζουν δολοφόνους γυναικών και θηλυκοτήτων.
Ελένη Παγκαλιά, #ToPeriodikoGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου