Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Οι φαντάροι είναι ο εσωτερικός εχθρός του Ταξιάρχου στην Σάμο;

Με νωπές τις μνήμες από τα τελευταία δραματικά γεγονότα στην Σάμο, με την απόπειρα βιασμού φαντάρου από ΕΠ.ΟΠ. και τις συνεχείς καταγγελίες του Κινήματος των Φαντάρων που αποδεικνύουν ότι κάτι σάπιο υπάρχει στα στρατόπεδα του νησιού...
Διαβάζουμε τις νέες καταγγελίες της Επιτροπής Φαντάρων Σάμου που περιγράφουν το κλίμα τρομοκρατίας και το εκδικητικό μένος των Διοικητών εναντίον μας.
Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Ταξιάρχου και του ΓΕΣ, αν όντως ταυτίζονται με αυτές τις ακραίες παραβιάσεις των Δικαιωμάτων μας...  
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Προπαγάνδα εκφοβισμού σε μονάδες της Σάμου

Είναι οι φαντάροι εσωτερικός εχθρός και ο στρατός παρακολουθεί τις τηλεφωνικές γραμμές; Μαύρη προπαγάνδα ότι ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ ψάχνει τους φαντάρους που ανεβάζουν καταγγελίες. Η Διοίκηση και η Ταξιαρχία φοβούνται ότι οι φαντάροι θα αποκαλύψουν τις βρωμιές τους και προσπαθούν να τους τρομάξουν με στρατοδικεία.

Επιπλέον μας απειλούν ότι αν διεκδικούμε τα προβλεπόμενα δικαιώματα μας θα μας "εκδικηθούν προβλεπόμενα" με αγγαρείες,συναγερμούς, οπλοάσκησεις κλπ. Ξέρετε προβλεπόμενα είναι και οι 19 υπηρεσίες τον μήνα, υπηρεσιακά τουλάχιστον κάθε 3η μέρα, μετάθεση στο 5μηνο κλπ. Και προβλεπόμενο είναι να βγούμε παραπονούμενοι στην αναφορά να ανέβουμε την ιεραρχία μέχρι και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αρκεί να μπλοκάρουμε την εκδικητική συμπεριφορά της Διοίκησης.
Το κίνημα των φαντάρων δεν τρομοκρατείται δεν καταστέλεται. Δηλώνουμε παρών με κάθε μέσο στην προάσπιση των δικαιωμάτων των φαντάρων και στη βελτίωση των συνθηκών της θητείας τους.
Επιτροπή Φαντάρων Σάμου

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου