Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Πάγκαλος: Ιδιώνυμο οι Καταλήψεις, Τανκς στους δρόμους!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ:
Νομίζουμε ότι πραγματικά δεν είχε καλύτερο τρόπο να τιμήσει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Αλαφούζου την επέτειο της 21η Απριλίου.

Με την καταιγιστική αρθρογραφία προβολής των Αμερικανικών σχεδιασμών στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.

Αλλά και με την παράθεση της "ΑΠΟΨΗΣ" του Πάγκαλου που περιγράφει την συνέχεια από την Χούντα των Συνταγματαρχών του 1967 στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.

Κρίνουμε σκόπιμο να σχολιάσουμε τις αντιδραστικές αντιλήψεις που εξέφρασε ο Πάγκαλος την Κυριακή 21/4/2019 -ένα κείμενο που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει την υπογραφή του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη και όλων των εγκληματιών της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής- γιατί δεν αποτελούν απόψεις ενός "τελειωμένου" πολιτικά, ενός γραφικού του περιθωρίου της αστικής πολιτικής... 

Ο Πάγκαλος που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στα χρόνια των Αντιμνημονιακών αγώνων και θα μείνει αξέχαστος για την συμβολή του στην επιχείρηση Ενοχοποίησης του λαού μας για την Πτώχευση...

Αναλαμβάνει σήμερα να περιγράψει τους σύγχρονους ολοκληρωτικούς όρους επιβολής του Επιχειρηματικού κράτους Πολέμου/ Καταστολής που έχει ανάγκη η αστική τάξη και οι επενδυτές, για να επελάσει η καπιταλιστική κερδοφορία, οξύνοντας τον κοινωνικό πόλεμο, εντείνοντας την συμμετοχή στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, απειλώντας τους λαούς του Αιγαίου με διακρατική σύγκρουση ως αποτέλεσμα του εντεινόμενου ανταγωνισμού μεταξύ των επεκτατικών-επιθετικών σχεδιασμών του Ελληνικού και Τουρκικού αστικού κράτους. 

Οι απόψεις του Πάγκαλου δεν επικοινωνούν μόνο με την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ...
Διατυπώνονται στην ναυαρχίδα του αστικού τύπου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, αποτελούν ατζέντα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μητσοτάκη, έχουν ως παρανομαστή την σχέση Στρατηγού εταίρου ΗΠΑ-Ελλάδας, εξυπηρετούν αυτούς τους οικονομικούς-γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς, που έχουν ως προϋπόθεση την Υποταγή μας.

ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ-ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
"Προτάσεις για την πάταξη της ανομίας στο κάντρο της Αθήνας". Στο κείμενο του αυτό ο Πάγκαλος εκκινεί από το θέμα των Καταλήψεων.
Ουσιαστικά στοχοποιεί τον ριζοσπαστισμό της Μεταπολίτευσης.
Εχθρός του είναι η νεολαία και ο κόσμος της εργασίας.
Δεν μπορεί να ανεχθεί και θέλει να Πατάξει όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι:
"νόμος είναι το δίκιο του εργάτη".
Στρέφεται κατά των Καταλήψεων γιατί θέλει "να βάλει στον Γύψο" τις σύγχρονες τάσεις Αμφισβήτησης, Αντίστασης και Ανατροπής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Ξέρει ότι η συγκεκριμένη μορφή πάλης σημάδεψε σημαντικές στιγμές του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος.
Δεν μπορεί η κατάληψη να γίνει ανεκτή στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια που μπαίνει το ΝΑΤΟ και ο Στρατός.
Δεν μπορούν να γίνουν ανεκτοί οι αγώνες των εργαζομένων, της νεολαίας και των προσφύγων-μεταναστών από το Ελληνικό κράτος ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών, από την Ευρωπαϊκή Άμυνα και τις ΗΠΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι το Νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις που ψήφισε την Πέμπτη  18/4/2019, περιελάμβανε τροπολογία για την πάταξη τους! http://diktiospartakos.blogspot.com
Για αυτό ο Πάγκαλος ζητά η Κατάληψη να γίνει ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ (μην ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει κάνει ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ την αντίσταση μας στους Πλειστηριασμούς και τις Κατασχέσεις σπιτιών από τις Τράπεζες!).

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟλΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ
Αλήθεια πόσο απέχουν τα όσα  περιγράφει στο κείμενο του ο γραφικός για πολλούς Πάγκαλος από τις προετοιμασίες του Ελληνικού Στρατού, από τα όσα σχεδιάζονται σε επίπεδο ΕΕ και στο πλαίσιο της εφαρμογή των δογμάτων Άμυνας/Καταστολής ή τέλος στα όσα αντιμετώπισε το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων όταν ο Μακρόν έστειλε τον Στρατό ενάντια τους, αλλά και τη Γαλλική Αστυνομία που χρησιμοποίησε πολεμικές μεθόδους και όπλα εναντίον διαδηλωτών που δολοφόνησε και τραυμάτισε.
Γράφει ο Πάγκαλος:
"η πρόταση μου είναι να ενισχυθεί η επιχειρησιακή ικανότητα της Αστυνομίας, με την ενίσχυση των μηχανοκίνητων μονάδων και ιδίως της μονάδας ΔΙΑΣ, και με την αγορά καινούργιων μέσων καταστολής. Επίσης, αν δεν λύνονται τα προβλήματα με την χρησιμοποίηση της αστυνομίας, πρέπει να εξεταστεί η οργάνωση μεικτών επιχειρήσεων Στρατού-Αστυνομίας, όπου είναι απαραίτητο".

Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ "ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΧΗΣ"
Τα καλέσματα "εθνικής ενότητας"-υποταγής του κόσμου της εργασίας στους στρατηγικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου και στην καπιταλιστική ανασυγκρότηση που μας χαρίζουν το ρόλο του Αναλώσιμου είναι η μια όψη της αστικής βαρβαρότητας.
Η άλλη όψη είναι η ακραία κρατική καταστολή, η Επιβολή του αστικού Νόμου και της Τάξης, τα Δόγματα Μηδενικής Ανοχής.
Βλέπεις οι κινητοποιήσεις στα Βαλκάνια με βάση το κοινωνικό ζήτημα, η συγκλονιστική αγωνιστική συνέχεια του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων, σπέρνουν ανησυχία, προκαλούν εφιάλτες ότι τα δεσμά της προπαγάνδας της "τουρκικής επιθετικότητας και των εθνικών κινδύνων", η απάθεια και η παραίτηση δεν θα είναι σύντομα επαρκείς όροι για την καθυπόταξη μας...
Γράφει ο Πάγκαλος:
"τέλος πρέπει να επικρατήσει νοοτροπία Μηδενικής Ανοχής που θα εφαρμόζουν Αξιωματικοί με ειδική εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι θα συνεπικουρούνται από ανάλογης νοοτροπίας εισαγγελικούς λειτουργούς!
Στο ΙΔΙΩΝΥΜΑ ΑΔΙΚΗΜΑ δεν θα απαιτείται δόλος.[...] Αυτό πρέπει να αφορά και την αναγραφή συνθημάτων οποιουδήποτε περιεχομένου σε τείχους δημοσίων και ιδιωτικών οικοδομών!"
Και φυσικά από το στόχαστρο της καταστολής του Παγκάλου δεν μπορεί να μην μπει το Ακαδημαϊκό Άσυλο...

Γραφικότητες θα πείτε... Ακρότητες...
Έλα που όμως πρόσφατα καταδικάστηκαν φοιτητές για αναγραφή συνθημάτων.
Ότι συστηματικά προπαγανδίζουν εναντίον της πολιτικής "αφισορύπανσης" και ουσιαστικά απαιτούν η Πολιτική να είναι Αποκλειστικότητα των αστών διαπλεκόμενων πολιτικών, των μεγαλοδημοσιογράφων-εκπροσώπων συγκεκριμένων επιχειρηματιών, των γκαλοπατζήδων και της αμερικανικής πρεσβείας! 

Αυτός είναι ο Κοινωνικός Πόλεμος.
Αυτός είναι ο σύγχρονος αστικός κόσμος.
Αυτή είναι η προνομιακή σχέση ελληνικού και αμερικανικούς κράτους!
Είμαστε ο Εχθρός τους, εργαζόμενοι, νεολαία, πρόσφυγες-μετανάστες.
Κοινός, ταξικός διεθνιστικός αγώνας για την Ανατροπής τους.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΕΙΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου