Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Αντιφασιστική συγκέντρωση στον Κολωνό (Βίντεο) - Φιάσκο η φασιστοσύναξη Κασιδιάρη παρά τις πλάτες της κυβέρνησης στους νεοναζί


Μαζικότατη, δυναμική και με παλμό ήταν η αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία που έγινε από τον σταθμό του Μέτρο Κεραμεικός προς την πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό.
Μέλη αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων, κομμάτων, δημοτικών παρατάξεων της αριστεράς.και απλή πολίτες της Αθήνας διαδήλωσαν κατά της προεκλογικής συγκέντρωσης της δημοτικής παράταξης της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, που είχε ομιλητή το υπόδικο στέλεχος του Μιχαλολιάκου Η. Κασιδιάρη.
Οπως μπορεί να διακρίνει κανείς και στο βίντεο που παραθέτουμε -είναι μια σύνθεση από οπτικό υλικό που ανέβασαν χρήστες του διαδικτύου και απαλλοτριώσαμε- η ναζιστική συμμορία-κόμμα πήρε μια ηχηρή απάντηση από τους διαδηλωτές.
"Η αστυνομία δεν άφησε τους διαδηλωτές να προχωρήσουν στην οδό Σπύρου Πάτση, αλλά ορισμένα άτομα από τη συγκέντρωση κινήθηκαν προς το παράρτημα του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου στη λεωφόρο Αθηνών όπου επιτέθηκαν στους αστυνομικούς πετώντας βόμβες μολότοφ, ενώ εκείνοι απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων", αναφέρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ,
Σε στιγμιότυπο από το παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε την Ντινα Ρέππα, επικεφαλής της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα, να μιλάει στους διαδηλωτές, μπροστά από τα ΜΑΤ που προστάτευσαν σήμερα τον Κασιδιάρη στην Ακαδημια Πλατωνος.

ΠΗΓΗ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου