Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ανταλλαγή ακραίων δηλώσεων μεταξύ Τσίπρα-Ερντογάν "φτιάχνει κλίμα" και φέρνει πιο κοντά την Πολεμική Απειλή

Πολεμοκάπηλες εθνικιστικές εμπρηστικές δηλώσεις Τσίπρα-Ερντογάν που από κοινού Πολεμούν Πρόσφυγες, καταδιώκουν Κούρδους και Πολιτικούς Πρόσφυγες στον πλαίσιο του πολέμου κατά της τρομοκρατίας και συνεργάζονται στο ΝΑΤΟ για την Καταστροφή λαών.
Όμως τώρα Κοντράρονται για τις ΑΟΖ και το Κοιτάσματα, ποιος θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις Πετρελαϊκές Εταιρείες, τις ΗΠΑ και την Ρωσία, τις αδίστακτες αστικές τους τάξεις και τους επενδυτές!
Σε νεώτερη δήλωση του ο Τσίπρας απαντά στον Ερντογάν:  "Σταμάτα εδώ γιατί θα πληρώσεις το τίμημα"... ο οποίος διεμήνυσε πως μιλά τη γλώσσα της λογικής και της αποφασιστικότητας! Και έχει στο πλευρό του την Ε.Ε.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλάει τη γλώσσα του Διεθνούς Δικαίου, της λογικής, της αλήθειας και της αποφασιστικότητας. Δεν μιλάει μόνος του… έχει στο πλευρό του την ΕΕ» διεμήνυσε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας πως δεν έχει κανένα νόημα η τακτική κλιμάκωσης της έντασης από πλευράς της Τουρκίας.

«Η Τουρκία να σταματήσει εδώ γιατί διαφορετικά θα υπάρξει σοβαρό τίμημα και στις ευρωτουρκικές σχέσεις, και στην ειρήνη και στη συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή. Θα υπάρξει τίμημα και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις», υπογράμμισε.

Είχαν ποηγηθεί αντίστοιχες δηλώσεις του Ερντογάν που απαντούσε στον Τσίπρα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του απάντησε ευθέως στον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του για πιθανές έρευνες στο Καστελόριζο. «Μιλάει μόνος του και λέει κάποια πράγματα. Οτιδήποτε και να πει εμείς θα κάνουμε γεωτρήσεις και θα λάβουμε μέτρα με τις ένοπλες δυνάμεις», είπε.

«Mέχρι να πετύχουμε τη δίκαιη διανομή του φυσικού πλούτου στην ανατολική Μεσόγειο θα συνεχίσουμε τα αποφασιστικά μας βήματα στην περιοχή. Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία προσπάθεια έρευνας και γεώτρησης τα οποία αγνοούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας και της ‘Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου’», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

«Διαθέτουμε 4 πλοία στην περιοχή και έχουμε λάβει τα μέτρα μας με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας λέει μόνος του κάποια πράγματα. Οτιδήποτε και να πει ο ίδιος εμείς έχουμε δικαιώματα εκεί και στο όνομα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας τα πλοία ερευνών και γεωτρήσεων μας θα συνεχίσουν τις έρευνες και γεωτρήσεις τους και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν πάρει, παίρνουν και θα πάρουν τα απαραίτητα μέτρα’», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος”.



Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε σε Κοινή Πάλη Έλληνες και Τούρκους φαντάρους, τον εργαζόμενο λαό και στις δύο ακτές του Αιγαίου ενάντια στον Δικαρατικό Πόλεμο που μας οδηγούν.

Ενάντια στα Θερμά Επεισόδια που θα χυθεί το Δικό Μας Αίμα για τα Δικά τους Συμφέροντα


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνει πρωτοβουλία Ενημέρωσης και απευθύνει μήνυμα αγώνα για την συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στους πολεμικούς σχεδιασμούς του Ελληνικού Κράτους, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ-ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ!
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς Κρέας στα Κανόνια για τα συμφέροντα πετρελαϊκών εταιρειών, εφοπλιστών και επενδυτών
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε.
Δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους Κοινωνικούς Αγώνες
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στους Πολέμους Τρομοκράτησης των λαών
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ σε Βαλκάνια και Ανατ. Μεσόγειο
Αγωνιζόμαστε στο πλευρό του κόσμου της Εργασίας και της Νεολαίας για τα Κοινά μας Δικαιώματα σε Ελλάδα και Τουρκία
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στις κυβερνήσεις των πολεμικών τυχοδιωκτισμών, της βάρβαρης ταξικής επίθεσης και της στυγνής κρατικής καταστολής
Ενάντια σε Εθνικισμό, Ρατσισμό και Φασισμό
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  
diktiospartakos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου