Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΥΨΙΣΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ

Έκτακτα μέτρα στον Στρατό Ξηράς, στην Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού για να απαντήσουν στον Εσωτερικό Εχθρό! 
Έκτακτα μέτρα για την Κινητοποίηση Ενάντια στους ΝΑΖΙ στον Στρατό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που τους Καλύπτει! 
Αυτά που γίνονται στην Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, με ευθύνη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων είναι εξαιρετικά σοβαρά και επικίνδυνα. Αντί να λάβουν μέτρα ενάντια στους ΝΑΖΙ, ενάντια σε αυτούς που ευθύνονται για τη μετατροπή ολόκληρης επιστασίας (Υπηρεσίας Συντήρησης) της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού σε άτυπο Προεκλογικό Κέντρο του φασίστα υποψηφίου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Στρέφονται ένοπλα ενάντια στους αγωνιστές και τα κοινωνικά κινήματα που καταγγέλλουν την συμπόρευση Στρατού-κυβέρνησης-ΝΑΖΙ!
Τέτοια Επιφυλακή και ακραία κατασταλτικά μέτρα έχει να λάβει ο Ελληνικός Στρατός από την Εξέγερση της νεολαίας το 2008, όταν προετοίμαζε τους φαντάρους να αντιμετωπίσουν τη γενικευμένη επίθεση των νέων που διαμαρτύρονταν για τη δολοφονία από την αστυνομία του 15χρονου Γρηγορόπουλου. 

Εδώ και 10 μέρες η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, που καταγγέλλεται για την ανοικτή δράση Χρυσαυγιτών και την κάλυψη αυτών από τη διοίκηση της μονάδας, βρίσκεται σε Επιφυλακή: 

· Αυξήθηκαν οι υπηρεσίες Φρούρησης, Περίπολα και Σκοπιές. 



· Μετακινήθηκαν φαντάροι από το ΓΕΣ και το στρατόπεδο Χαϊδαρίου ώστε να αυξηθεί η δύναμη φρούρησης. 



· Συνεχώς γίνονται ασκήσεις Πυρασφάλειας καθώς διαδίδεται ότι κατά τη διάρκεια της Κινητοποίησης η μονάδα θα δεχτεί βροχή μολότωφ. 



· Την Τετάρτη 11/06/2019, ημέρα της Κινητοποίησης το Πολιτικό Προσωπικό της μονάδας διατάχθηκε να μην πάει για δουλειά και να μείνει μακριά από το «πεδίο μάχης»! 



Γιατί όλα αυτά τα ακραία μέτρα; Γιατί σπέρνουν το Φόβο και τον Πανικό; Θυμίζουμε: 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αφίσες και Προπαγάνδα για τον ΝΑΖΙ Κασιδιάρη στον Στρατό 


Είναι γνωστό ότι στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού οι ακροδεξιές απόψεις δίνουν και παίρνουν, σε ένα καθεστώς τουλάχιστον ανοχής. Όπως έχουν αναφέρει φαντάροι που έχουν υπηρετήσει εκεί, πολλοί επόπτες αξιωματικοί του στρατοπέδου κατά τη διάρκεια των φρουρών ονοματίζουν ως ‘’εχθρούς του στρατοπέδου’’ τους ‘’λαθρομετανάστες’’, τους ‘’πρεζάκηδες’’, τους ‘’τοξικοεξαρτημένους’’, τους ‘’μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων’’. Μαζί με αυτά, από κοντά και το γραφείο Ασφαλείας που κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον πολιτικό χώρο που τυχόν ανήκουν οι φαντάροι. Αυτό που μας καταγγέλθηκε όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Άτομο που ανήκει στο πολιτικό προσωπικό της μονάδας είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Δεν μας παραξενεύει αυτό, γνωρίζουμε την πολιτική τοποθέτηση πολλών μέσα στον Ελληνικό Στρατό. Ο συγκεκριμένος όμως, που έχει διατελέσει μάλιστα και εκλογικός αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, τολμά ξεδιάντροπα να προπαγανδίζει τις θέσεις της ναζιστικής οργάνωσης έχοντας σε κοινή θέα υλικό της! Προεκλογικά φυλλάδια του Κασιδιάρη, ημερολόγια και φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις των νεοναζί εκτίθονται σε κοινή θέα [στο τμήμα Συντήρησης]. Όλα αυτά με την ανοχή Διοίκησης και στελεχών που γνωρίζουν τη δράση του. Μάλιστα πρόσφατα έδωσε ομιλία ενώπιον όλης της δύναμης του στρατοπέδου για ιστορικά θέματα, με τον διοικητή να τον χαρακτηρίζει ως ‘’μεγάλο γνώστη της ιστορίας’’. 
Οι φασιστικοί θύλακες καλά κρατούν και επί ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διατηρεί όλες τις αντιδραστικές δομές, πρακτικές και πρόσωπα στο κράτος και τον Ελληνικό Στρατό. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οικοδομεί "εθνική ενότητα" με φασίστες, τους εντάσσει στα πολεμοκάπηλα σχέδια της και στον Πόλεμο εναντίον Προσφύγων και Μεταναστών, ενάντια στον κόσμο της εργασίας. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη των φασιστικών συνθημάτων στην ΕΛΔΥΚ και τις Ειδικές Δυνάμεις, οι αφίσες της Χούντας των Συνταγματαρχών στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, η συνεργασία του Στρατού με τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, οι εθνικιστικές επιδείξεις στα Δωδεκάνησα των Καμμένου-Βρίτσα (πρώην Υπουργούς Άμυνας) και του Κασηδιάρη. 
Καλούμε τους φαντάρους να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί τους φασίστες και να καταγγείλουν κάθε ρατσιστική, φασιστική και εθνικιστική άποψη που ακούγεται στον στρατό. Καλούμε τα κοινωνικά κινήματα και τους αγωνιστές να καταδικάσουν τη συμπόρευση κυβέρνησης-στρατού-ΝΑΖΙ αλλά και τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ που στρέφει τον Στρατό ενάντια μας. 
Κινητοποίηση την Τετάρτη 12/06 στις 14.00 μ.μ. στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού [Ευελπίδων 4, Κυψέλη δίπλα στα Δικαστήρια] 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347 
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου