Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Η κυβέρνηση ΝΔ βγάζει τον Στρατό στο δρόμο ενάντια στον εχθρό λαό! ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.


Στις αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την κυβερνητική επιλογή να στρέψει τον Ελληνικό Στρατό εναντίον του λαού μας στο πλαίσιο της επιβολής των Δογμάτων Πολέμου/Καταστολής του σύγχρονου Επιχειρηματικού κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού...
Έρχονται να προστεθούν και οι καταγγελίες του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (20/7/2019). Στο κείμενο  του Μιχάλη Σοφικίτη, Ταξίαρχου (Π) ε.α. με τίτλο "Επικίνδυνες τοποθετήσεις" διαβάζουμε:
"Στις 14 Ιούλη 2015, ο υπουργός Άμυνας της τότε συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, παρουσία του πρωθυπουργού Τσίπρα, είχε δηλώσει ότι «στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας...».

Στις 10 Ιούλη 2019, πριν από λίγες μέρες, κατά δήλωση των κυβερνητικών επιτελείων, μια απ' τις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι η ενσωμάτωση στις αποστολές των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), της παροχής «ασφάλειας στο σπίτι, στην πόλη και στη χώρα»!

Είναι αποκαλυπτική η ολοκληρωτική ταύτιση της πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, με την αντίστοιχη της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ. Πειθαρχούν και οι δυο στις ΝΑΤΟικές και ευρωενωσιακές νόρμες, για την αντιμετώπιση του «εσωτερικού εχθρού», δηλαδή την αντιμετώπιση του εχθρού λαού. Η δήλωση της ΝΔ εμπεριέχει απροκάλυπτα την πρόθεση δημιουργίας του πλαισίου νομιμοποίησης της αντιδραστικής προοπτικής: Οι Έλληνες στρατιώτες να στρέφονται εναντίον του ελληνικού λαού.
Είναι φανερό ότι μέσω της επίκλησης του «εσωτερικού εχθρού», κυβέρνηση και αντιπολίτευση προετοιμάζουν τον λαό, να αποδεχτεί τις ΕΔ σε ανοιχτό ρόλο κατασταλτικού μηχανισμού, απομακρυνόμενες επικίνδυνα από την αποστολή τους, που είναι η προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων, ιδιαίτερα σήμερα που η επιθετικότητα της τουρκικής αστικής τάξης προσεγγίζει πρωτόγνωρα επίπεδα.
Η εξέλιξη αυτή δεν είναι νέα. Σταδιακά και με προσχηματικές αιτιολογίες (ασφάλεια Ολυμπιακών Αγώνων, συμβατικές υποχρεώσεις απ' τη συμμετοχή της χώρας σε πολυεθνικά σχήματα κ.λπ.), την υιοθέτησαν, επεξεργάστηκαν και εξέλιξαν όλες οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ απ' το 2000 και εντεύθεν.
Ο προσανατολισμός των ελληνικών ΕΔ και σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της «τρομοκρατίας» και των άλλων λεγόμενων ασύμμετρων απειλών, σχετίζεται άμεσα με την εφαρμογή των νέων ιμπεριαλιστικών σχεδίων του ΝΑΤΟ, του παγκόσμιου χωροφύλακα, της σιδερένιας γροθιάς του ιμπεριαλισμού, αλλά και της ΕΕ. Η ανάγκη προώθησης αυτών των σχεδίων ωθεί τους ιθύνοντες των δυνάμεων αυτών να λάβουν μια σειρά από μέτρα περιορισμού των δυνατοτήτων συλλογικής δράσης των λαών.
Δεν είναι άσχετη με τις προηγούμενες εξελίξεις η ομόφωνη υιοθέτηση τον Νοέμβρη του 2002 στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ της Πράγας, του δόγματος του προληπτικού πολέμου. Με βάση την απόφαση αυτή, το ΝΑΤΟ θα έχει το δικαίωμα στρατιωτικής επέμβασης, σε όποια χώρα (συμπεριλαμβάνονται και οι χώρες - μέλη του όπως η Ελλάδα), θεωρεί ότι υποθάλπει την τρομοκρατία".
Όπως προαναφέραμε το άρθρο αυτό του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ έρχεται να προστεθεί στην προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Μια προσπάθεια που αποσκοπεί όχι μόνο στην ανάδειξη των πολύ επικίνδυνων αυτών ολοκληρωτικών και τρομοκρατικών κυβερνητικών επιλογών που δρομολογούνται με διάφορα προσχήματα [Ποιος θέλει να βγάλει τον Στρατό στο δρόμο με πρόσχημα τον σεισμό; http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/07/blog-post_342.htmlαλλά κυρίως στην ανάπτυξη αντιστάσεων Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

Γίνεται κατανοητό από όλους ότι δεν διακυβεύονται γενικώς και αφηρημένως τα Δημοκρατικά Δικαιώματα, δεν έχουμε μια "δημοκρατική εκτροπή" από τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Η καπιταλιστική ανάπτυξη που εξαγγέλλει η κυβέρνηση και το νέο καπιταλιστικό παραγωγικό μοντέλο που προωθεί ο αστικός κόσμος με το καθηγητικό-δημοσιογραφικό-μιντιακό-πολιτικό αστικό κατεστημένο να ντύνει καθημερινά με κραυγές καθεστωτικής προπαγάνδας, έχει συστατικό στοιχείο την Καταστολή και τον Πόλεμο, στοχοποιώντας τον Εχθρό-Εργαζόμενο λαό που θέλει Δούλο και Αναλώσιμο!

Άρα απαιτείται η ενωτική δράση για την ενίσχυση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό που θα Μπλοκάρει την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.
Ενός κινήματος με εργατικά και διεθνιστικά Αντικυβερνητικά-Αντικαπιταλιστικά, για να σταθεί ο κόσμος της εργασίας ΕΝΩΜΕΝΟΣ (πέρα από τις εθνικές-θρησκευτικές-γλωσσικές αντιθέσεις) απέναντι στον Κοινωνικό πόλεμο που αποκτά ολοένα πιο βίαια χαρακτηριστικά και την Απειλή διακρατικές σύγκρουσης μεταξύ Ελληνικού και Τουρκικού κράτους για τις ΑΟΖ, τα Ενεργειακά Κοιτάσματα και τον ευρύτερο ιμπεριαλιστικό ρόλο που διεκδικούν.
  Καλούμε σε Κοινή Πάλη Έλληνες και Τούρκους φαντάρους, τον εργαζόμενο λαό και στις δύο ακτές του Αιγαίου ενάντια στον Διακρατικό Πόλεμο που μας οδηγούν.
Ενάντια στα Θερμά Επεισόδια που θα χυθεί το Δικό Μας Αίμα για τα Δικά τους Συμφέροντα
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ τους και της ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ για τους λαούς της περιοχής
Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στην συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για να Μπλοκάρουμε τους πολεμικούς σχεδιασμούς του Ελληνικού Κράτους, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ., ενάντια στις κυβερνήσεις της βάρβαρης ταξικής επίθεσης και της στυγνής κρατικής καταστολής
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς Κρέας στα Κανόνια για τα συμφέροντα πετρελαϊκών εταιρειών, εφοπλιστών και επενδυτών
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. Δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους Κοινωνικούς Αγώνες. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στους Πολέμους Τρομοκράτησης των λαών. ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ σε Βαλκάνια και Ανατ. Μεσόγειο
Αγωνιζόμαστε στο πλευρό του κόσμου της Εργασίας και της Νεολαίας για τα Κοινά μας Δικαιώματα σε Ελλάδα και Τουρκία
Το Αιγαίο και η Μεσόγειος, εκτός από ορυκτό πλούτο, έχουν και ανθρώπινα θύματα. Και ο υγρός αυτός τάφος έχει καρφωμένες τις σημαίες της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ιταλίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com 
diktiosprartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου