Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ο Ελληνικός Στρατός έχει 1596 Στρατόπεδα!!! Διατηρούν το άθλιο Πελατειακό κράτος και απαιτούν 12 μήνες θητεία γιατί δεν τους φτάνουν οι φαντάροι!

Δεν είναι ο Αμερικανικός Στρατός...
Δεν είναι ο Κινέζικος, ούτε ο Ρωσικός...

Είναι ο Ελληνικός Στρατός Ξηράς που διατηρεί 1596 στρατόπεδα...
1596 για το άθλιο πελατειακό κράτος που συντηρούν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για να αρπάζουν τις ψήφους, για να κερδίζουν τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα, για να διατηρείται το σύστημα Διαπλοκής και Διαφθοράς Μητροπολιτών, Δημάρχων και Βουλευτών! 

1596 στρατόπεδα για να δικαιολογούνται οι θέσεις Διοίκησης τόσων Στρατηγών, Ταξιάρχων και Ανώτερων Αξιωματικών, που σε αναλογία είναι περισσότεροι και από τους αντίστοιχους του Αμερικανικού Στρατού!!!

Για να διατηρούνται τα Προνόμια του Στρατιωτικού Κατεστημένου...

Γιατί σε όλους αυτούς Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σπίτι, όχημα με δωρεάν καύσιμα και οδηγός, Δωρεάν Ψυχαγωγία σε Λέσχες Αξιωματικών και Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις (ΚΑΑΥ)...

Με τους στρατιώτες ως Υπηρέτες!!!

Όλα αυτά δεν συμβαίνουν στην Δικτατορία των Συνταγματαρχών αλλά συμβαίνουν με κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, στην Ελλάδα της Χρεοκοπίας και των Μνημονίων.

Για αυτό μας λένε ότι χρειάζονται και άλλοι Στρατιωτικοί για αυτό θα προχωρήσουν σε Αύξηση των Εισακτέων. 

Για αυτό πρέπει να πηγαίνουμε στον Στρατό στα 18 οι Φτωχοί Άνδρες και Γυναίκες.

Για αυτό πρέπει να προσλάβουν 10000 Μισθοφόρους Στρατιώτες.

Για αυτό θέλουν να Αυξήσουν τη θητεία στους 12 μήνες.

Μια ακόμη αφαίμαξη της λαϊκής οικογένειας που ήδη πληρώνει 3000 ευρώ το κόστος της 9μηνης Υποχρεωτικής Θητείας για να μας Εκμεταλλεύονται ως Δωρεάν Εργάτες!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα προχωρήσει άμεσα σε μεγάλη καμπάνια για το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ των πολεμικών προετοιμασιών και στην Αντεπίθεση της νεολαίας και του κόσμου της εργασίας απέναντι στους σχεδιασμούς του αστικού κόσμου που μας θέλουν ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ της καπιταλιστικής ανάπτυξης και των διακρατικών συγκρούσεων.
 Απαιτείται λοιπόν η μεγαλύτερη ένταση της προσπάθειας μας για ένα Κίνημα Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην αστική πολιτική, τους πολεμικούς ανταγωνισμούς και επεμβάσεις, στον πόλεμο εναντίον των προσφύγων και τον πόλεμο τρομοκράτησης των λαών.
Απαιτείται μια βαθύτερη ενότητα σωματείων και φοιτητικών συλλόγων (στα ΑΕΙ που καταργείται το άσυλο και μονιμοποιείται η παρουσία των πολεμικών βιομηχανιών, του ΝΑΤΟ και του Στρατού), κινήσεων πόλης και των κοινωνικών κινημάτων ενάντια στον εθνικισμό και φασισμό, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, τους Άξονες του πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου, τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Ένα κίνημα με τις σημαίες του εργατικού διεθνισμού, αντικυβερνητικό και αντικαπιταλιστικό, που θα επιχειρεί να Μπλοκάρει την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής, ενάντια στην εργοδοτική ασυδοσία και καπιταλιστική κερδοφορία  που απαιτεί φοβισμένο δούλο  τον κόσμο της εργασίας.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα πάρουμε πρωτοβουλία για την Αποτυχία της απόπειρας πρόσληψης νέων Μισθοφόρων.
Στεκόμαστε ενάντια σε όλα αυτά.
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς Κρέας στα Κανόνια για τα συμφέροντα πετρελαϊκών εταιρειών, εφοπλιστών και επενδυτών
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. Δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους Κοινωνικούς Αγώνες. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στους Πολέμους Τρομοκράτησης των λαών. ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ σε Βαλκάνια και Ανατ. Μεσόγειο
Αγωνιζόμαστε στο πλευρό του κόσμου της Εργασίας και της Νεολαίας για τα Κοινά μας Δικαιώματα σε Ελλάδα και Τουρκία
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com diktiosprartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου