Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Δηλαδή δεν θα γίνει Πόλεμος με την Τουρκία τον Δεκαπενταύγουστο;

ΑΚΥΡΟ...
Φέτος τον Αύγουστο και πιο συγκεκριμένα τον Δεκαπενταύγουστο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ.
Το θερμό επεισόδιο μεταξύ των δύο κρατών με αφορμή τις έρευνες από πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας στο Καστελλόριζο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
Κρίμα τις αναλύσεις των ΕΓΚΥΡΩΝ δημοσιογράφων....,, που διατηρούν ιδιαίτερες σχέσεις με τις ξένες πρεσβείες.... 
Άχρηστα τα Πρωτοσέλιδα "της Ναυαρχίδας του αστικού τύπου"...
Ανοησίες οι βαθυστόχαστες τοποθετήσεις των στρατηγών και των Τουρκολόγων πρακτόρων...
Βλακείες η Πολεμοκαπηλεία που καλλιεργούν, ο Εθνικισμός που πλασάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ...

Διαβάζουμε σε σάιτ που ασχολείται με τα ζητήματα άμυνας:

Εδώ και κάμποσες ημέρες είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα “πολεμικό”, με πληροφορίες που θεωρούσαν περίπου βέβαιο ότι τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου η Τουρκία θα κλιμάκωνε τις προκλήσεις της. Προσδιοριζόταν μάλιστα και η περιοχή του Καστελόριζου, ως η πιθανότερη για εκδηλωθεί κάποιο επεισόδιο. 

Το κλίμα δημιουργήθηκε από δημοσιεύματα -κάποια πρωτοσέλιδα- και απ΄ ότι μαθαίνουμε και από ανθρώπους του Τύπου, οι οποίοι έχουν πολύ καλές σχέσεις με πρεσβείες ξένων χωρών. 

Με βάση αυτές τις πληροφορίες έγιναν το τελευταίο διάστημα αρκετές συζητήσεις και συσκέψεις στο ΥΠΕΘΑ και μεταξύ των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Μαθαίνουμε ότι μετά από ημέρες εγρήγορσης, υπάρχει πλέον μια πιο ήρεμη εκτίμηση των γεγονότων. Απόδειξη είναι ότι το ΣΑΓΕ το οποίο είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα που μας πέρασε, μετατέθηκε για τις 23 Αυγούστου.


ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

και των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 

O Διακρατικός πόλεμος μπορεί να μην γίνει αλλά η κυβέρνηση ΝΔ εξαπολύει την τρομερή επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους κάνοντας πράξη τις απαιτήσεις των επιχειρηματιών.


Απελευθέρωση των Απολύσεων.

Απαγόρευση της Απεργίας.

Φακέλωμα των εργαζομένων και των συνδικαλιστών.


Εξαφάνιση κάθε εμποδίου στην Ασυδοσία του κεφαλαίου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ως πρότυπο επένδυσης και καταστολής κάθε διαφωνίας.



Και αν ο κόσμος της εργασίας είναι η βασική Ασύμμετρη Απειλή εναντίον του οποίου στρέφεται το επιχειρηματικό κράτος Πολέμου/Καταστολής για να περιφρουρήσει το καπιταλιστικό μοντέλο ανάπτυξης της κερδοφορίας τους, οι πρόσφυγες είναι ο επόμενος στόχος:

στους χακί κουκουλοφόρους Τραμπούκους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που πρωτοστατούν στις βάρβαρες Επαναπροωθήσεις στον Έβρο έρχεται να προστεθούν οι Επαναπροωθήσεις του Λιμενικού στο Αιγαίο, το ZERELIN πάνω από τα νησιά, οι Συνοριοφύλακες της FRONTEX που γεμίζουν τα νησιά και τα βόρεια σύνορα της χώρας...



Η συμπλήρωση όμως ενός μήνα διακυβέρνησης της ΝΔ βρίσκει την επέλαση του κρατικού αυταρχισμού: 
κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, έφοδοι της ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια, μπάτσοι στα λεωφορεία να ελέγχουν τους φτωχούς επιβάτες, Πραιτοριανοί Πάνθηρες στο ΜΕΤΡΟ, 1500 ακόμη Μισθοφόροι για ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ, τα πιο ελεεινά σώματα καταστολής των κοινωνικών κινημάτων. [ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ-ΟΒΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ http://diktiospartakos.blogspot.com]



ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ/ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Για Εμάς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ο πόλεμος της αστικής τάξης και του αδίστακτου πολιτικού της προσωπικού διεξάγεται με διαφορετικούς όρους, αλλά για τους ίδιους λόγους, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. 

Η Κινητοποίηση της 10ης Ιουλίου και η δυναμική που αποκάλυψε έστειλε το πρώτο μήνυμα στην κυβέρνηση ΝΔ, αλλά και σε όλους. 

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παίρνει σαφή θέση και καλεί σε Κοινό Αγώνα: 

Μας ζητούν να πάμε να σκοτωθούμε για τις ΑΟΖ, για τα πετρέλαια-φυσικό αέριο και τα κέρδη τους, για την EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Kατάρ, τους Κοπελούζο, Λάτση, Βαρδινογιάννη, Μυτιληναίο! 

Καλούμε σε Κοινή Πάλη Έλληνες και Τούρκους φαντάρους, τον εργαζόμενο λαό και στις δύο ακτές του Αιγαίου ενάντια στον Διακρατικό Πόλεμο που μας οδηγούν. 

Ενάντια στα Θερμά Επεισόδια που θα χυθεί το Δικό Μας Αίμα για τα Δικά τους Συμφέροντα ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ τους και της ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ για τους λαούς της περιοχής. 

Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στην συγκρότηση ενός Μαζικού και Μαχητικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για να Μπλοκάρουμε τους πολεμικούς σχεδιασμούς του Ελληνικού Κράτους, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ., ενάντια στις κυβερνήσεις της βάρβαρης ταξικής επίθεσης και της στυγνής κρατικής καταστολής

 ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς Κρέας στα Κανόνια για τα συμφέροντα πετρελαϊκών εταιρειών, εφοπλιστών και επενδυτών. 

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. 

Δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες. 

ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους Κοινωνικούς Αγώνες. 

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στους Πολέμους Τρομοκράτησης των λαών. 
ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ.
 ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ σε Βαλκάνια και Ανατ. Μεσόγειο. 
Αγωνιζόμαστε στο πλευρό του κόσμου της Εργασίας και της Νεολαίας για τα Κοινά μας Δικαιώματα σε Ελλάδα και Τουρκία. 
Το Αιγαίο και η Μεσόγειος, εκτός από ορυκτό πλούτο, έχουν και ανθρώπινα θύματα. 
Και ο υγρός αυτός τάφος έχει καρφωμένες τις σημαίες της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ιταλίας. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com 
diktiosprartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου