Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Λήμνος: και όμως στον Στρατό γίνονται ΘΑΥΜΑΤΑ!

Στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΗΛΑ Λιβαδοχώρι, Λήμνος.
Όποιος πιστεύει ότι στην Εκκλησία μόνο γίνονται θαύματα κάνει λάθος.
Γιατί τα μεγαλύτερα θαύματα γίνονται στον Ελληνικό Στρατό.
Εκεί είναι η επίσημη "έδρα" του Παραλογισμού.
Παραλογισμό βεβαίως που πληρώνουν οι συνάδελφοι φαντάροι και οι φτωχές λαϊκές οικογένειες.
Θύμα της απίστευτης κατάστασης που επικρατεί στον Στρατό και κυρίως των μαγειρεμάτων εξαιτίας των παρεμβάσεων πολιτικών και Ανώτατων στρατιωτικών στην Διεύθυνση Οπλιτών Θητείας  (ΔΟΘ) η οποία εδρεύει στο Πεντάγωνο είναι συνάδελφος με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.
Συγκεκριμένα ο συνάδελφος βασανίζεται από κερατόκωνο.
Τι ακριβώς είναι ο κερατόκωνος και πότε εμφανίζεται;
Ο κερατόκωνος (keratoconus) είναι μια οφθαλμική κατάσταση στην οποία η φυσιολογική δομή – σχήμα του κερατοειδούς χιτώνα σταδιακά λεπταίνει, δημιουργώντας έναν κωνικού τύπου κερατοειδή (φανταστείτε το όπως ένα ‘βυζούνι’ σε λάστιχο αυτοκινήτου που χτύπησε δυνατά σε κάποια ανωμαλία του δρόμου). Η εξελισσόμενη λέπτυνση του κερατοειδούς επιδρά στην ποιότητα της όρασης.


Η διαταραχή συνήθως κάνει την εμφάνισή της σε νεαρούς ενήλικες και επηρεάζει τα πιο παραγωγικά χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου
. Στα αρχικά στάδια χαρακτηρίζεται σαν προοδευτικώς εξελισσόμενος ανώμαλος αστιγματισμός που προσωρινά μπορεί να διορθωθεί με γυαλιά. Στη συνέχεια η πάθηση μπορεί να συνοδεύεται από μέτρια αλλά και σοβαρή πτώση της οράσεως. https://www.ophthalmica.gr
Ο συνάδελφος λοιπόν βασανίζεται για χρόνια από την πάθηση που έχει προκαλέσει πρόβλημα και στα δύο μάτια.
Κάνει θεραπείες, εγχειρήσεις, ενώ έχει σαφείς οδηγίες για τις συνθήκες υγιεινής, να μην σηκώνει βάρη και πρέπει να παρακολουθείται συστηματικά από τον υπεύθυνο γιατρό του.
Όλα αυτά τα γνωστοποίησε ο φαντάρος στην κατάταξη του και όταν εξετάστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο αρμόδιος γιατρός έκρινε την Σωματική του Ικανότητα Ι4 και του συνέστησε να είναι εξαιρετικά προσεκτικός.
Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο συνάδελφος επιστρέφει στην Λήμνο.
Εκεί το αρμόδιο Γραφείο δεν τον ενημερώνει με σοβαρότητα για τις προυποθέσεις διεκδίκησης Κατ' εξαίρεση Μετάθεσης και ενώ δικαιούται να υποβάλλει αίτημα για λόγους υγείας, αποθαρρύνεται και δεν προχωρά τη διαδικασία.
Όμως, όχι μόνο δεν του επιτρέπουν να επιστρέψει στον τόπο της κατοικίας του (Χαλκίδα) να κάνει θητεία κοντά σε νοσοκομείο και στον θεράπων γιατρό του...

Αλλά, το ΓΕΣ κάνει το ΘΑΥΜΑ!!!
Ο  συνάδελφος με τρομερά προβλήματα Όρασης και χαρακτηρισμένη Σωματική Ικανότητα Ι4 λαμβάνει ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Ερπυστριοφόρων Οχημάτων!
Τον στέλνουν λοιπόν στην Πάτρα, στο ΚΕΤΧ για να εκπαιδευτεί.
Εκεί παθαίνουν ΣΟΚ: πως μπορεί ένας στρατιώτης Ι4 να εκπαιδευτεί Ηλεκτρολόγος Ερπυστριοφόρων Οχημάτων;
Μετά από μια βδομάδα τον στέλνουν πίσω στην Λήμνο.
Σήμερα, ο στρατιώτης υπηρετεί μέσα σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες.
Είναι γνωστή η ακαταλληλότητα της μονάδας από άποψη υγιεινής. 
Έλλειψη καθαριότητας, σκόνη παντού.
Το επαναλαμβάνουμε: ο φαντάρος χρειάζεται ιδιαίτερες συνθήκες και πρέπει να είναι κοντά σε νοσοκομείο και στον γιατρό του.
Σε κάθε περίπτωση Απαιτούμε την άμεση Παρέμβαση του ΓΕΣ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου