Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Πέσανε καμπάνες στην Σχολή Πυροβολικού (Νέα Πέραμος)

Άμεση υπήρξε η παρέμβαση του ΓΕΣ μετά τις καταγγελίες των φαντάρων για όσα συμβαίνουν στην Σχολή Πυροβολικού, στη Νέα Πέραμο.
Μάλιστα, υπήρξε έλεγχος για τα όσα καταγράφει η επιστολή καταγγελίας και επιβλήθηκαν τα όσα προβλέπει ο Στρατιωτικός Κανονισμός.
Το θέμα όμως είναι γιατί συμβαίνουν όλα αυτά...
Και αυτό είναι ζήτημα της διοίκησης, του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας.
Σε κάθε περίπτωση οι συνάδελφοι φαντάροι πρέπει να αφήσουν κατά μέρος το φόβο, που τις περισσότερες φορές είναι το πρόσχημα για να μην κάνουν τίποτε και να υποταχθούν στις άσχημες συνθήκες.
Συνάδελφοι αντισταθείτε. 
Βγείτε Παραπονούμενοι.
Στείλετε Επιστολές με τις καταγγελίες σας.
Θυμίζουμε:

Σχολή Πυροβολικού Νέα Πέραμος: τα βύσματα δεν παίρνουν ούτε όπλο-Λούφα από σκοπιές!

Είναι ο Στρατός της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του αντιδραστικού στρατιωτικού κατεστημένου.

Αυτοί που θα βγάλουν τους εθνικιστικού δεκάρικους αλλά η καθημερινότητα τους είναι συνώνυμο της ΑΔΙΚΙΑΣ, της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, των ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ!!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καλησπέρα από σχολή πυροβολικού νέα Πέραμος. 
Τι να πρώτο ειπωθεί για το συγκεκριμένο «στρατόπεδο» και τα στελέχη του. 
Αυτή τη στιγμή είμαστε 8 ένοπλοι φαντάροι (πρώην ΕΛΔΥΚαριοι επαναπατριζόμενοι) για όλες τις ένοπλες υπηρεσίες του στρατοπέδου και όλα τα κολυώμενα.
Υπάρχουν κι άλλοι οπλίτες Ι1, οι οποίοι όμως δεν έχουν χρεωθεί καν όπλο όντας βύσματα (¨καθαρίζουν" για αυτούς τα μεγάλο-στελέχη). 
Η κατάσταση είναι γνωστή σε πολλά στελέχη τα οποία δεν κάνουν κάτι ή δεν θέλουν να κάνουν κάτι (εκτός από έναν λοχία που δε θέλουμε να κατονομάσουμε). 
Αυτό συνεπάγεται οπλίτες που βαράνε 8 ώρες συνεχόμενα υπηρεσία γιατί η αλλαγή δεν ήρθε ποτέ, και ούτε κάποια κύρωση υπήρξε ούτε κάποια αλλαγή εντέλει. 
Η ώρα που έχει ο καθένας από μας για να ξεκουραστεί είναι το μέγιστο 4 ώρες το οποίο δεν είναι ούτε προβλεπόμενο ούτε και ανθρωπινό. 
Στην αρχή είπαμε θα το συνηθίσουμε, αλλά σκεπτόμενοι επόμενους οπλίτες οι οποίοι θα πληρώσουν την δίκη μας απραξία αλλά και θα πέσουν «θύματα» του συγκεκριμένου συστήματος και της διαφθοράς που υπάρχει είπαμε να ξεκινήσουμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την αηδία που ονομάζεται ΜΥΠ/σχολή πυροβολικού στη νέα Περαμο. 
Όχι δε το κάνουμε για εμάς καθώς εμείς σε λίγα 24ωρα θα είμαστε πολίτες. 
Ελπίζουμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την ΑΗΔΙΑ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου