Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Ο Στρατός Φακελώνει τους πολίτες στην Θράκη


Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Π.Καμμένο, Υπουργό Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με τον τότε ΑΓΕΣ Στεφανή σε άσκηση Ταγμάτος Εθνοφυλακής.
Σήμερα ο Στεφανής ως ΑΝΥΕΘΑ συνεχίζει την κοινή πολεμοκάπηλη αστική πολιτική.
Την πλήρη εφαρμογή των δογμάτων Άμυνας/Καταστολής από τον Ελληνικό Στρατό στον Έβρο αποκαλύπτει δημοσίευμα γνωστής Ακροδεξιάς εφημερίδας. 
Δόγματα που αντιμετωπίζουν ως εσωτερικό εχθρό και ασύμμετρη απειλή τον κόσμο της εργασίας, τους πρόσφυγες και τους μειονοτικούς πληθυσμούς.
 Συνεχίζοντας λοιπόν την πολεμοκάπηλη και αυταρχική πολιτική των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που στοχοποιούσε με τα ίδια ακριβώς δόγματα όσους θεωρούσε ότι απειλούν τους «εθνικούς» στόχους, τους στρατηγικούς σχεδιασμούς του ελληνικού κεφαλαίου, η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο -διαμέσου του Στρατού- φακελώνει τους μειονοτικούς πληθυσμούς αλλά επίσης προχωρά στην στρατιωκοποίηση του λαού μας, στο δρόμο που χάραξαν Τσίπρας και Καμμένος! 

Διαβάζουμε: 

Ο Ελληνικός Στρατός καταγράφει φορτηγά και ημιφορτηγά, τα οποία μετατρέπονται σε πολεμικά για να χρησιμοποιηθούν, αν προκύψει ανάγκη

Εδώ και 20 ημέρες, όμως, άρχισαν έλεγχοι στα χωριά της περιοχής και καταγραφή όλων των φορτηγών και των ημιφορτηγών (με καρότσα) που υπάρχουν στους τρεις νομούς. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι άνδρες του Ελληνικού Στρατού από το Δ΄ Σώμα πήγαν στα χωριά Βαφέικα της Ξάνθης, στους δήμους Τοπύρου και Αβδήρων, όπου κατέγραψαν τα ημιφορτηγά και ζήτησαν από τους κατοίκους, όπως μάθαμε, να είναι συνεχώς φουλαρισμένα με βενζίνη ή πετρέλαιο, ενώ ζήτησαν να μάθουν ποιοι είναι οι προκλητικοί μουσουλμάνοι της περιοχής. 

Τι σημαίνει αυτή η καταγραφή των ημιφορτηγών; Τα οχήματα αυτού του είδους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «επιθετικά άρματα» σε περίπτωση σύρραξης, αφού, εκτός του ότι τοποθετούνται πάνω στην καρότσα οπλοπολυβόλα (είδαμε κάτι αντίστοιχο στο Ιράκ), είναι και πολύ πιο «γρήγορα» από τα στρατιωτικά. 

Δηλαδή, αντί να ασκείται μια κοινωνική πολιτική και να αναζητούνται οι όροι της ειρηνικής συμβίωσης, το κράτος στέκεται απέναντι στον θεωρούμενο εσωτερικό εχθρό με ρατσιστικούς όρους, με τον Στρατό να λαμβάνει Κατασταλτικά μέτρα, ενώ ντύνεται Χωροφύλακας της περιοχής! 

Η Στρατιωκοποίηση του λαού μας όμως έχει και ευρύτερα χαρακτηριστικά καθώς ξεδιπλώνονται σχέδια ένταξης των εφέδρων στην Άσκηση Παρμενίωνα, στην πολεμική πρόβα τζενεράλε!! 

Διαβάζουμε επίσης ότι: 

Στο μεταξύ, γίνονται από τώρα οι απαραίτητες ενέργειες από τον Ελληνικό Στρατό για την άσκηση «Παρμενίων 2019» που θα γίνει τον Σεπτέμβριο και θα καταλήξει στον Εβρο, όπως κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα θα γίνει και η «ηλεκτρονική άσκηση», με συμμετοχή εφέδρων, η οποία δεν είχε γίνει πέρυσι και για την οποία η κυβέρνηση είχε επικαλεστεί οικονομικούς λόγους. 

Η άσκηση αυτή με κεντρικό άξονα το Γενικό Επιτελείο Στρατού κρατάει ψηλά το ενδιαφέρον των έφεδρων αξιωματικών, που έχουν υπηρετήσει σε παραμεθόριες περιοχές και γνωρίζουν άριστα τόσο τη μορφολογική κατάσταση όσο και το πολεμικό υλικό, ώστε σε περίπτωση επιστράτευσης να ηγηθούν των έφεδρων οπλιτών και να γνωρίζουν όλες τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν. Η «ηλεκτρονική άσκηση» γίνεται σε κωδικοποιημένη συχνότητα του ΓΕΣ και παίρνουν μέρος πολλοί έφεδροι από τη βόρεια Ελλάδα και κυρίως κάτοικοι της Θράκης.



Οι σχεδιασμοί αυτοί συνδέονται άμεσα με τον ρόλο που αναλαμβάνει ο Ελληνικός Στρατός στην θωράκιση του μοντέλου καπιταλιστικής ανάπτυξης με βασικό του άξονα "την ενεργειακή ασφάλεια". Η Θράκη είναι η περιοχή που διέρχεται ο αγωγός ΤΑΡ, ενώ από την Αλεξανδρούπολη εκκινούν πλήθος Αμερικανικών επιχειρηματικών σχεδίων που σχετίζονται με την ενέργεια και διακλαδώνονται στα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη. Γράφαμε σχετικά:




Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έγκαιρα είχε αποκαλύψει αυτούς τους σχεδιασμούς στην ανακοίνωση μας:
Μιλιταριστές προπαγανδίζουν νομοσχέδιο για την Εθνοφυλακή και τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/07/blog-post_405.html


Απαιτείται η συγκρότηση ενός πλατιού αγωνιστικούς μετώπου ενάντια στο Επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και την καπιταλιστική τους Ανάπτυξη. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου