Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Φτιάχνουν Τάγματα Εθνοφυλακής στην Αττική και τα εμπλέκουν στην Εσωτερική Ασφάλεια;

Σοβαρές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στην επιχείριση Στρατιωτικοποίησης του λαού μας που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, βαδίζοντας στα χνάρια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ, έχοντας ως πρότυπο το κράτος του Ισραήλ.
Πρόσφατα σε ανακοίνωση μας επισημαίναμε ότι: "Το τελευταίο χρονικό διάστημα έντονη είναι η αρθρογραφία των γνωστών επικίνδυνων μιλιταριστικών σάιτ σχετικά με την Εθνοφυλακή. 
Διαδίδεται η πληροφορία ότι η κυβέρνηση της σχεδιάζει να καταθέσει άμεσα νέο Νομοσχέδιο για την Εθνοφυλακή και την Εφεδρεία.
Μάλιστα, στους αντιδραστικούς αυτούς σχεδιασμούς φέρεται να πρωτοστατεί ο Υφυπουργός Άμυνας Στεφανής που ως Αρχηγός ΓΕΣ είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόπειρα γενικευμένης στρατιωτικοποίησης του λαού μας με βασικό όχημα τις εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων και τις διάφορες Ενώσεις των μιλιταριστικών στις Ειδικές Δυνάμεις. http://diktiospartakos.blogspot.com
Νέες αποκαλύψεις ακροδεξιών και μιλιταριστικών σάιτ αναφέρουν ότι "Στην Αττική για πρώτη φορά συγκροτούνται Τάγματα Εθνοφυλακής εκ των οποίων: Τάγμα Μηχανικού, Τάγμα Πληροφοριών, Τάγμα Υγειονομικού και Τάγμα Εθνοφυλακής αντίστοιχο μονάδων των Νησιών και της Θράκης. Για πρώτη φορά γίνεται οργανωμένη προσπάθεια να συγκροτηθούν Τάγματα ειδικών ρόλων και σκοπού όπως Μηχανικού, Πληροφοριών και Υγειονομικού.

Ειδικότερα, το σχέδιο προβλέπει την ένταξη ατόμων με ειδικές ικανότητες όπως χειρισμού βαρέων μηχανημάτων, την ύπαρξη ειδικών μηχανημάτων και χωματουργικών μέσων που χρησιμοποιούνται από συμπολίτες μας ενώ στο Τάγμα Πληροφοριών και Πληροφορικής, θα ενταχθούν άτομα με πολύ συγκεκριμένες τεχνικές γνώσεις όπως πληροφορικής, επικοινωνιών και διαβιβάσεων. Τέλος, στο Τάγμα Υγειονομικού θα αξιοποιηθούν πολίτες από τον χώρο της νοσηλείας, φροντίδας και περίθαλψης επαγγελματιών του χώρου της Υγείας.

Η συγκρότηση αντίστοιχων Ταγμάτων Εθνοφυλακής ξεκινά πιλοτικά από την Αττική και σταδιακά διευρύνεται και στα υπόλοιπα αστικά κέντρα του ηπειρωτικού κορμού της χώρας μας. Στόχος είναι η συγκρότηση μονάδων επιφορτισμένες με καθήκοντα πολιτικής προστασίας και εσωτερικής ασφάλειας έναντι πάσης φύσεως απειλών. Η συγκρότηση Τάγματος Πληροφοριών και Πληροφορικής γίνεται πάνω στα Ισραηλινά πρότυπα και είναι η μεγαλύτερη καινοτομία του παρόντος σχεδίου.

Πιστεύουμε ότι οι εξελίξεις με τα Τάγματα Εθνοφυλακής συνδέονται άμεσα με τις αλλαγές που προωθούνται στο Επιχειρηματικό Κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και τον ρόλο που αναλαμβάνει ο Στρατός ως Πάροχος Ασφάλειας. diktiospartakos.blogspot.com

Η καπιταλιστική ανάπτυξη που εξαγγέλλει η κυβέρνηση και το νέο καπιταλιστικό παραγωγικό μοντέλο που προωθεί ο αστικός κόσμος με το καθηγητικό-δημοσιογραφικό-μιντιακό-πολιτικό αστικό κατεστημένο να ντύνει καθημερινά με κραυγές καθεστωτικής προπαγάνδας, έχει συστατικό στοιχείο την Καταστολή και τον Πόλεμο, στοχοποιώντας τον Εχθρό-Εργαζόμενο λαό που θέλει Δούλο και Αναλώσιμο! 
diktiospartakos.blogspot.com

Απαιτείται η συγκρότηση ενός πλατιού αγωνιστικούς μετώπου ενάντια στο Επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και την καπιταλιστική τους Ανάπτυξη. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου