Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού ενάντια στις βάρκες των Προσφύγων-Χαφιέδες οι Ψαράδες;


Σε Πολεμικό Συναγερμό βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Ιδιαίτερα το Πολεμικό Ναυτικό βρίσκεται σε Πολεμική Ετοιμότητα.
Αυτή είναι η απόφαση της κυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που αποκαλύπτει το πραγματικό Ακροδεξιό και Τρομοκρατικό της πρόσωπο, εντάσσοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις, με πρωταγωνιστικό ρόλο στον Πόλεμο κατά Προσφύγων-Μεταναστών.
Οχυρώνοντας τα σύνορα απέναντι σε δυστυχείς συνανθρώπους μας που προέρχονται από Πολεμικά μέτωπα στα οποία είχε και έχει ρόλο το Πολεμικό Ορμητήριο που λέγεται Ελλάδα...
Οχυρώνοντας  τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο που κάνει βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, καταστρέφει λαούς κλέβοντας πλουτοπαραγωγικές πηγές και διεκδικώντας Ζωτικούς Χώρους, ενώ δείχνει το Αποκρουστικό της πρόσωπο κλείνοντας τα σύνορα της...
Το Αιγαίο και ο Έβρος μετατρέπονται σε Πολεμικά Μέτωπα και ο Στρατός διατάζεται να Αποτρέψει τον "Εισβολέα", να αντιμετωπίσει το ¨Εχθρό" πρόσφυγα και Μετανάστη....
Στην σύσκεψη των υπουργών Άμυνας Παναγιωτόπουλου και Ναυτιλίας Πλακιωτάκη αποφασίστηκε να αυξηθούν άμεσα οι περιπολίες των μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων "στην αποτροπή" των μεταναστευτικών ροών, με προσωπικό, υποδομές και μέσα επιτήρησης του Αιγαίου.

Οι Παναγιωτόπουλος και Πλακιωτάκης συμφώνησαν επίσης στην πιο στενή συνεργασία μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού και στην ανταλλαγή πληροφοριών ώστε να είναι περισσότερο έντονη και πιο συντονισμένη η επιτήρηση του Αιγαίου.

Αυτό σημαίνει προφανώς ότι θα αυξηθούν άμεσα οι περιπολίες των μονάδων του  Πολεμικού Ναυτικού.


Τέλος Μετατρέπουν τους ψαράδες σε Χαφιέδες και τονίζουν ότι "θα αξιοποιείται κάθε πληροφορία προέρχεται ακόμα και από ψαράδες ώστε να επιτύχουν άμεση επέμβαση για αποτροπή εισόδου στα ελληνικά ύδατα".

Οι εκκενώσεις των καταλήψεων στέγης στο κέντρο της Αθήνας όπου έβρισκαν στέγη οι απελπισμένοι πρόσφυγες-μετανάστες και η μετατροπή της ελληνικής επικράτειας σε ένα τεράστιο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης όχι μόνο αποτελούν προέκταση των όσων συμβαίνουν σε Αιγαίο-Έβρο, αλλά ουσιαστικά είναι η άλλη όψη του νομίσματος μιας Ελλάδας Πολεμικού Ορμητηρίου, συμμέτοχη - συνένοχη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.

Εμείς απαιτούμε να ανοίξουν τα σύνορα, να αναγνωριστούν όλα τα δικαιώματα των προσφύγων-μεταναστών και κυρίως να απελευθερωθούν οι διαδρομές για τους τόπους που θέλουν να μετακινηθούν οι τελευταίοι και βρίσκονται Αποκλεισμένοι με Τείχη του Αίσχους και Μισθοφόρους των κατασταλτικών δυνάμεων και των ευρωπαϊκών στρατών.

Καλούμε τους συναδέλφους ναύτες να Αρνηθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτόν τον Άδικο Πόλεμο και να καταγγείλουν όλες τις Απάνθρωπες επιχειρήσεις.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ

Απαιτείται Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Θυμίζουμε τι συνέβη με την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας σε ένταση των κοινωνικών αγώνων για την ανατροπή της εγκληματικής αντιμεταναστευτικής κυβερνητικής πολιτικής και της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας στην συγκρότηση ενός ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, το Φασισμό, την κυβέρνηση και το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου