Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΘ: Πόσο κόστισε στον Ελληνικό Στρατό να διαφημίσει τηn Αμερικανική πολεμική Βιομηχανία Lockheed Martin


Με μια μοναδική σύμπνοια όλα τα καθεστωτικά και μιλιταριστικά σάιτ προπαγάνδισαν το πόσο πετυχημένη ήταν για τις Ένοπλες Δυνάμεις η παρουσία τους στην ΔΕΘ, καθώς συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.
Στο περίπτερο όμως των Ενόπλων Δυνάμεων κυριαρχούσε η αγωνία προβολής της αμερικανικής πολεμικής βιομηχανίας Lockheed Martin.

Διαβάζουμε σχετική ανάρτηση:

Σίγουρα πάντως η συμμετοχή του ΥΠΕΘΑ στη ΔΕΘ , δεν μπορεί να αποτελεί πρωτίστως ευκαιρία για να ‘χει “βιτρίνα” η οποιαδήποτε ξένη εταιρεία. Όποια κι αν είναι αυτή, κι ότι κι αν πουλάει. Πολλά τα παράπονα και η δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι μόλις ο επισκέπτης έμπαινε στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ, “έπεφτε πάνω” στον εξομοιωτή του F-16V, της Lockheed Martin, τον οποίο η εταιρεία έφερε ξανά στην ΔΕΘ. Δεν είναι κάποιο νέο επίτευγμα που θα δικαιολογούσε κάπως την προβολή της κατασκευάστριας εταιρείας των F-16, μέσα στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ της ΔΕΘ.

Το γεγονός ότι όποιος έμπαινε στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ, ακόμη και ο πρωθυπουργός , οδηγούνταν πρώτα απ΄ όλα στον εξομοιωτή, επίσης δεν ήταν ότι πιο ευχάριστο [...] προς τι η αγωνία και των ανθρώπων της εταιρείας και της αμερικανικής πρεσβείας να δουν και να καθίσουν έστω για λίγο στον εξομοιωτή, όλοι οι επίσημοι που πέρασαν από το περίπτερο του ΥΠΕΘΑ.

Πέρυσι ο εξομοιωτής του F-16 της Lockheed Martin, βρισκόταν στη ΔΕΘ και στο περίπτερο που έπρεπε: σ΄ αυτό των ΗΠΑ. Φέτος ποιος έδωσε το πράσινο φως για την “μετακόμισή” του στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ και γιατί;


Εμείς ρωτάμε:
πόσο κόστισαν όλα αυτά;
Γιατί δεν μπορούν να μας λένε ότι δεν υπάρχουν λεφτά μόνο όταν είναι να δικαιολογήσουν την άθλια κατάσταση στα στρατόπεδα, την έλλειψη συντήρησης σε μονάδες και οχήματα, όταν φορτώνουν στις πλάτες της λαϊκής οικογένειας το κόστος της Υποχρεωτικής στράτευσης μας...
Θυμίζουμε:

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου