Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Η Ελλάδα πολεμικό ορμητήριο του ΝΑΤΟ ενάντια στην Ρωσία:

Αποκαλύπτεται το πραγματικό περιεχόμενο της στρατηγικού χαρακτήρα Πολεμικής Συμμαχίας μεταξύ ελληνικού και αμερικανικού κράτους.

Με την Ελλάδα να μετατρέπεται σε τεράστιο και κομβικό πολεμικό ορμητήριο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, που στρέφονται ενάντια σε Ρωσία-Κίνα.

Σύμφωνα με την αρθρογραφία αναμένεται μια πραγματική «Απόβαση» αμερικανικών δυνάμεων στο Βόλο. Διαβάζουμε:

Το Επιτελείο των Αμερικανικών Δυνάμεων Ευρώπης ανακοίνωσε πως στρατιωτικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν σε Ελλάδα, Γερμανία, Λετονία, Πολωνία και Ρουμανία στα πλαίσια της άσκησης του NATO «Atlantic Resolve».

Πρόκειται για δυνάμεις που αντικαθιστούν άλλα στρατεύματα της Atlantic Resolve, η οποία ξεκίνησε το 2014, υπό την ηγεσία του Αμερικανικού Στρατού στην Ευρώπη, με σκοπό τη μεταφορά και παραμονή μονάδων των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Ευρώπη, με διάρκεια παραμονής 9 μηνών για κάθε αποστολή. 
Η Atlantic Resolve είναι μια άτυπη “Επιχείρηση” που σκοπό έχει να ενισχύσει τη στρατιωτική ισχύ και παρουσία του NATO, ειδικά στην ανατολική Ευρώπη. 
Ο στρατιωτικός οπλισμός που μεταφέρεται είναι εντυπωσιακός, συγκεκριμένα: 
Θα υπάρξουν συνολικά 5 διαφορετικά κονβόι με 20 οχήματα το κάθε ένα. 
Συνολικά 300 τροχοφόρα οχήματα θα πάνε σε Γερμανία και Πολωνία. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του US Army Europe «ο εξοπλισμός για την επόμενη αεροπορική εναλλαγή δυνάμεων- 3η Αεροπορική Ταξιαρχία Μάχης, 3η Μεραρχία Πεζικού από την Τζόρτζια των ΗΠΑ θα φτάσει στην Ευρώπη μέσω του λιμανιού Zeebrugge στο Βελγίου, και του λιμένα Βόλου. 
Από εκεί, τα αεροσκάφη και ο εξοπλισμός θα μεταφερθούν σιδηροδρομικώς, οδικώς και αεροπορικώς σε καθορισμένες τοποθεσίες στη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Λετονία, την Πολωνία και τη Ρουμανία. 

Πρόσφατα γράφαμε:

Αγκαλιασμένοι Έλληνες -Τούρκοι Στρατιωτικοί 

στα Νατοίκά πλοία εναντίον των προσφύγων


Την ενίσχυση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο εκμεταλλευόμενο τη μεταναστευτική κρίση φαίνεται ότι επιθυμεί η βορειοατλαντική συμμαχία, όπως φάνηκε από τις αποψινές δηλώσεις Στόλτενμπεργκ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, βρέθηκε στην Αθήνα και πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημακρατίας Π.Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη.
Αυτά επισημαίνουν αναλυτές.
Ταυτόχρονα επισημαίνουν: 
Το ΝΑΤΟ έχει ήδη έξι πολεμικά πλοία στο Αιγαίο. Επιχειρούν από το 2016 και επιδιώκουν να αυξήσουν αυτόν τον αριθμό.
Όπως είπε ο Στόλτενμπεργκ στα πλοία του ΝΑΤΟ θα επιβαίνουν Έλληνες και Τούρκοι αξιωματικοί.
Άρα υπάρχει συγκεκριμένη συνεργασία του Ελληνικού, Τουρκικού στρατού και του ΝΑΤΟ εναντίον του κοινού εχθρού, των προσφύγων-μεταναστών.

Άνθρωποι όμως πετιούνται στην προσφυγιά με την συνενοχή του Ελληνικού κράτους, με την συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού στους βάρβαρους πολέμους τους.
Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ έδωσε συγχαρητήρια καθώς οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ξοδεύουν το 2% για τις πολεμικές δαπάνες στο ΝΑΤΟ». 
Η Ελλάδα διατηρεί στρατεύματα για λογαριασμό του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών στο Κόσοβο και στο Αφγανιστάν καθώς και σε άλλα μέρη του κόσμου. 
Είναι μια πραγματικότητα που αποφεύγουμε να την αναφέρουμε στην Ελλάδα. 
Αλλά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν στην Καταστροφή λαών προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κατασκευαστών, εφοπλιστών, επιχειρηματιών της ενεργειακής βιομηχανίας.
Παράλληλα, η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο εντάσσεται και στο πλαίσιο του ανταγωνισμού ΗΠΑ και ΝΑΤΟ με την Ρωσία.
Έχει ιδιαίτερη σημασία να δούμε το πως βλέπει το πολιτικό και στρατιωτικό ελληνικό αστικό κατεστημένο την Τουρκική εισβολή στην Συρία εναντίον του Κουρδικού λαού.
Θυμίζουμε:
η Πραγματική στάση του Ελληνικού κράτους απέναντι στην σφαγή του Κουρδικού λαού 
Ποια συμφέροντα καθορίζουν την στάση ΑΝΟΧΗΣ της ελληνικής κυβέρνησης, των ΗΠΑ και της Ρωσίας 
Και τι προσδοκά το ελληνικό κράτος και η αστική τάξη από την σφαγή 
Να μπλοκάρουμε την πολεμική μηχανή Ελλάδας-Ε.Ε-ΝΑΤΟ
Να σπάσουμε τα σύνορα εργαζομένων-μεταναστών/στριών
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου