Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 27/11 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 27/11 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν Συνέλευση ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11 στις 7 μ.μ Κ.Α.Π.Α (Τζαμαδού 5)
Για να προγραμματίσουμε μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων στα πλαίσια αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας
*Αλληλεγγύη στα φυλακισμένα μέλη του GRUP YORUM αυτοί που διεξάγουν, από τις 17 Μαϊου απεργία πείνας
*ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ M. KOCAK
Τα φυλακισμένα μέλη του Grup Yorum διεξάγουν, από τις 17 Μαϊου του 2019 απεργία πείνας ενάντια στην άδικη κράτησή τους, με αιτήματα:
-Να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος.

-Να μην γίνονται έφοδοι στο πολιτιστικό κέντρο IDIL και στα γραφεία τους.

-Να καταργηθούν οι απαγορεύσεις των συναυλιών τους.

-Να καταργηθούν οι λίστες τρομοκρατών, της τούρκικης αστυνομίας.

-Να ανακληθούν όλες οι ποινικές διώξεις που υπάρχουν εις βάρος τους.
Εδώ και 34 χρόνια το επαναστατικό μουσικό συγκρότημα GRUP YORUM έχει διαγράψει μια απρόσκοπτη πορεία δημιουργίας, τοποθετώντας την καθημερινότητα του εργαζόμενου και αγωνιζόμενου λαού στο επίκεντρο μια νέας πολιτιστικής πρότασης.
Οι συναυλίες τους έφτασαν να έχουν 1.000.000 κόσμο σε Άγκυρα, Σμύρνη, Κων/λη, και άλλες μεγάλες πόλεις της Τουρκίας. Η ευρεία, όμως, απήχησή τους στους λαούς της Τουρκίας έφερε μια σειρά από κατασταλτικά χτυπήματα. 9 εισβολές στο πολιτιστικό τους κέντρο IDIL στην Κωνσταντινούπολη, όπου διδάσκεται δωρεάν θέατρο και μουσική στους φτωχούς νεολαίους της περιοχής. Κατά τη διάρκεια το επιθέσεων αυτών καταστραφήκαν τα μουσικά όργανα του κέντρου, οι μαθητές βασανίστηκαν και διώχθηκαν, τα μέλη του συγκροτήματος φυλακίστηκαν επανειλημμένα. Μετά τη μεγάλη συναυλία του ενός εκατομμυρίου 6 από τα μέλη του GRUP YORUM επικηρύσσονται με 300.000 ΤL, ως τρομοκράτες και απαγορεύονται οι συναυλίες τους.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ O MUSTAFA KOCAK ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ AKP ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ! ΑΡΝΕΙΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΙΤΗΣΗ!
Ο Mustafa Kocak, καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων, για μια δράση που δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Καταδικαστικέ μετά τις ψευδείς δηλώσεις του ενός ρουφιάνου, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν από το φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας εναντίον των αγωνιστών.

ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ GRUP YORUM!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ M. KOCAK!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου