Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ένας Εορτασμός Εξέγερσης του Πολυτεχνείου χωρίς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για φανταροι στην πορεια του πολυτεχνειου

Ένας Εορτασμός Εξέγερσης του Πολυτεχνείου χωρίς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ 

Καλούμε τους φαντάρους σε Μαζική συμμετοχή στην Πορεία του Πολυτεχνείου


Στον φετινό Εορτασμό της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου τρία στοιχεία κυριάρχησαν: 

Η επιχείρηση να δοθεί και πάλι χαρακτήρας «Εθνικής Επετείου». Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μήνυμά του για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, που έστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

«Το Πολυτεχνείο είναι σύμβολο ενότητας και μάχης για τη Δημοκρατία και συνεπώς ανήκει σε όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες της. Αποτελεί πηγή έμπνευσης και είναι αφετηρία για την αναζήτηση λύσεων στα σύγχρονα προβλήματα της Δημοκρατίας μας» ανέφερε ο κ. Γαϊτάνης. 

Το δεύτερο στοιχείο είναι η επίδειξη κρατικής τρομοκρατίας που δεν αποτελεί επιστροφή στο Χουντικό παρελθόν –πιάνει βεβαίως το νήμα του ρόλου του Κράτους του Αστυνόμου και του Χαφιέ, των βασανιστηρίων και της ωμής αστυνομικής βίας- αλλά συγχρονίζεται με την καταστολή των εξεγέρσεων σε Χιλή και Γαλλία αφού είναι εικόνα του σύγχρονου κράτους Άμυνας/Ασφάλειας του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. 

Ένα όμως από τα πιο βασικά στοιχεία της καθεστωτικής απόπειρας ενσωμάτωσης του «Πολυτεχνείου» είναι η σχεδιασμένη και μεθοδική προσπάθεια εξαφάνισης του ρόλου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην επιβολή της Δικτατορίας και κυρίως να εξαφανίσουν το μένος των εξεγερμένων του Πολυτεχνείου ενάντια τους. 
Η καθεστωτική αυτή απόπειρα έχει ιστορικό βάθος και επίδικα στο σήμερα, στοχεύει καταρχήν στη διαμόρφωση συνείδησης στην νεολαία, ειδικά στους μαθητές. Αν διαβάσει κανείς τα διαγγέλματα του Υπουργείου Παιδείας, αν μοιραστεί εμπειρίες από σχολικούς εορτασμούς θα το διαπιστώσει εύκολα. Βεβαίως υπάρχει πάντα η επέλαση της καθεστωτικής προπαγάνδας από τα ΜΜΕ. 
Και είναι μια επιχείρηση που είχε αρχίσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Την σηματοδότησε με τον πιο αυθεντικό τρόπο ο Βουλευτής Σύριζα, Σάκης Παπαδόπουλος, που μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, μας πληροφόρησε πως το γνωστό σύνθημα «“Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι” δεν ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα…» 
Να θυμηθούμε γιατί; 
Γιατί ο ελληνικός αστικός κόσμος, που εκπροσωπείται και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ, εκτιμά ότι μπορεί να επιτύχει τους στρατηγικούς του σχεδιασμούς, τον σύγχρονο Μεγαλοϊδεατισμό του που συνδέεται με τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά και με την συνολική αναβάθμιση του ρόλου ως περιφερειακής ιμπεριαλιστικής δύναμης, μέσω της Στρατηγικής Πολεμικής Συμμαχίας με τις ΗΠΑ.
Καλωσορίζοντας το διοικητή των χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ που σταθμεύουν στην Ευρώπη, αντιστράτηγο Κρ.Καβόλι, ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος δηλώνει: 
"Πολεμήσαμε στο πλάι των ΗΠΑ, οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε". Θα πολεμήσουμε ξανά… 
Το ελληνικό κράτος μπαίνει στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ρωσίας. 
Πρωταγωνιστεί στο πόλεμο κατά των προσφύγων, καθώς η Ευρώπη Φρούριο είναι απαραίτητη προϋπόθεση των επεμβάσεων τους. 
Χτίζει Στρατηγική Συμμαχία με τις ΗΠΑ μετατρέποντας την ελληνική επικράτεια σε τεράστια βάση θανάτου. Άξονες Πολέμου με Κύπρο-Αίγυπτο-Ισραήλ όχι μόνο για να σταθεί αποτελεσματικά στον ανταγωνισμό του με την Τουρκία. 
Συμμετέχει σε πολέμους –Λιβύη, Λίβανο, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή διεκδικώντας μερίδιο στη λεία του Πολέμου, γίνεται βατήρας για να εξαπολυθούν οι νέες βάρβαρες επεμβάσεις Ισραήλ-ΗΠΑ-Συμμαχιών Προθύμων.
Για να επιχειρήσει όμως ο αστικός κόσμος να κάνει πράξη τους στρατηγικούς του επιθετικούς-επεκτατικούς του σχεδιασμούς εκτός, πρέπει να συντρίψει, να πατάξει κάθε αμφισβήτηση του κόσμου της εργασίας.
Για αυτό λοιπόν πρέπει να εξαφανιστεί το Εξεγερτικό φορτίο του Πολυτεχνείου, να χειραγωγηθεί η ιστορική μνήμη για να καλουπωθεί η συνείδηση στο σήμερα. Και για όσους επιμένουν να τους αμφισβητούν και να εκπροσωπούν τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας υπάρχει το «Κράτος του Τρόμου και της Τάξης». 

Η Δικτατορία του 1967 δίνει την σκυτάλη 
στο κράτος του ολοκληρωτικού καπιταλισμού.
Πρέπει να υπάρξει μια αγωνιστική Αντιπολεμική συνέχεια στους μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, στρατιώτες. 
Για να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής. 
Έξω ο Στρατός, το ΝΑΤΟ και οι Πολεμικές Βιομηχανίες από τα Πανεπιστήμια. ΟΧΙ σε ΑΟΖ και Ενεργειακά Κοιτάσματα.
Κανένας φαντάρος Έξω από τα σύνορα.
Να Διαλυθούν ΝΑΤΟ και ΕΕ.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ελληνική ολιγαρχία, ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για τα δικαιώματα και τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ    
τηλ επικ 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου