Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Και το Γενικό Επιτελείο παρακολουθούσαν οι Ισραηλινοί Κατάσκοποι


Μέχρι και στο ΓΕΕΦ είχαν μπει υπάλληλοι της εταιρίας με το βαν – Γιατί τους άφησε ελευθέρους η αστυνομία 
Είναι πραγματικά καταιγιστικές οι πληροφορίες που έρχονται στο φως σε σχέση με την εταιρία με το βαν των 9 εκατομμυρίων αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τα ερωτηματικά γύρω από την όλη υπόθεση.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του OMEGA, προσωπικό της συγκεκριμένης εταιρίας εντοπίστηκε από την αστυνομία έξω από το επιτελείο της εθνικής Φρουράς και μεταφέρθηκε στο τμήμα.
Το περιστατικό έγινε στα τέλη του 2013- αρχές του 2014 οπόταν άντρες της αστυνομίας εντόπισαν τα μέλη του προσωπικού να εξέρχονται του ΓΕΕΦ. Ακολούθησε μεταφορά τους στο τμήμα και ανάκριση τους. 
Μετά την ανάκριση αποδείχθηκε πως η παρουσία τους εντός του ΓΕΕΦ κάθε άλλο παρά αυθαίρετη ήταν καθώς φαίνεται να τους είχε καλέσει για διεκπεραίωση άγνωστης αλλά προφανώς σχετικής με τις υπηρεσίες της εταιρίας εργασίας, υψηλόβαθμος αξιωματικός της ηγεσίας.
Σωρεία ερωτηματικών…
Ακόμη περισσότερα ερωτηματικά αλλά και τα δεδομένα που δημιουργούνται μετά και την συγκεκριμένη πληροφορία.
Δεδομένο:
Το γεγονός ότι πριν πέντε τουλάχιστον χρόνια η αστυνομία ήξερε για την δράση της εταιρίας. Για να πάνε στο ΓΕΕΦ να ελέγξουν το προσωπικό της σημαίνει ότι είχαν και συγκεκριμένες πληροφορίες για το τι γινόταν.
Τα ερωτηματικά: 
Μετά από παρέμβαση ποιου αφέθηκαν ελεύθεροι;
Η παρουσία τους εντός τους ΓΕΕΦ οφειλόταν στο πλαίσιο επίσημης συνεργασίας με το ΓΕΕΦ ή ήταν συνεργασία που είχε να κάνει με συγκεκριμένους αξιωματικούς;
Αν προσωπικό της εταιρίας είχε φθάσει μέχρι το ΓΕΕΦ για παροχή υπηρεσιών, ποιος είναι αυτός που μπορεί να διαβεβαιώσει πως δεν είχαν επαφές με επίσης νευραλγικά τμήματα της λειτουργίας του κράτους;
Αν τότε η αστυνομία έκανε πίσω στην ανάκριση, ποιος διαβεβαιώνει ότι δεν θα γίνει και τώρα κάτι ανάλογο, εάν στην πορεία διαφανεί πως στην όλη υπόθεση εμπλέκονται και άλλες υπηρεσίες συνδεδεμένες με την ασφάλεια του κράτους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου