Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ο Υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος έβαλε Έλληνες στρατιώτες να εκπαιδευτούν μαζί με τους Αμερικανούς Μισθοφόρους

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: 
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Παράλληλα με τις αηδιαστικές και απάνθρωπες εξαγγελίες της κυβέρνησης ΝΔ για την δημιουργία Στρατοπέδων Συγκέντρωσης σε ερημονήσια, ικανοποιώντας την Ακροδεξιά κομματική της πελατεία, αλλά επίσης τους πωλητές επιστολών του Χριστού (αλήθεια, έγραφε ο Ιησούς για Άουσβιτς...), πραγματοποιούνται ασκήσεις που αποκαλύπτουν το τι πραγματικά είναι ο Στρατός, ποιος είναι ο Εχθρός του.

Γιατί οι εικόνες από τη Βολιβία και την Χιλή με τον Στρατό στους δρόμους να καταστέλλει τον εξεγερμένο λαό έχουν πολύ μεγάλη σχέση με όσα συνέβησαν στο Κιλκίς.

Πληροφορούμαστε λοιπόν για τη δράση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας -ξέρετε αυτή που στάθηκε απέναντι στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης το 2011 σε επιχείρηση Καταστολής Πλήθους- και ταυτόχρονα  αποτελεί την πιο επιθετική μονάδα του Στρατού, με πεδίο δράσης τα Βαλκάνια αλλά και σε όποια χώρα χρειαστεί...

Ότι οι άνδρες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας επιχειρούν σε αστικό περιβάλλον, όπου ακραία στοιχεία έχουν παρεισφρήσει χρησιμοποιώντας ως ομήρους πολίτες.

Και έρχεται ο Στρατός να κάνει Καταστολή Πλήθους, έρχεται ο Στρατός να μας σώσει...

Αλήθεια, αναρωτηθείτε ποιοι είναι αυτοί οι Εξεγερμένοι, ποιοι είναι οι λόγοι που έχουμε να τους αποτινάξουμε από τον σβέρκο μας...
Ας αφήσουμε όμως τα βασικά αυτά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουν ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία, για να επιστρέψουμε στην Άσκηση “Τάλως 2019”, που σύμφωνα με την καθεστωτική προπαγάνδα αποδεικνύει "την Ελλάδα σε ρόλο ηγέτιδας δύναμης στον άξονα ασφαλείας χωρών των Βαλκανίων και της ανατολικής Ευρώπης".
Η άσκηση “Τάλως” διεξάγεται ανά δύο έτη, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Πολυεθνικού Σχηματισμού Μάχης HELBROC, ο οποίος αποτελεί στρατιωτική δύναμη ταχείας αντίδρασης, για την αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης. Στην άσκηση συμμετείχαν η Ελλάδα, η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, και η Σερβία.
Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, η Ταξιαρχία HELBROG κλήθηκε να συνδράμει σε περίπτωση ανθρωπιστικής κρίσης σε απόρρητη περιοχή. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης τα στελέχη της ομάδας ήρθαν αντιμέτωπα με ακραίες καταστάσεις, όπως την αντιμετώπιση σεισμών ή πυρκαγιών, καθώς και την διασφάλιση της ακεραιότητας των πολιτών από ακραία στοιχεία, προκειμένου να στήσουν ασφαλείς καταυλισμούς και την προσφορά βοηθείας.


Ας δούμε το πως ο Χατζηνικολάου και ο ΑΝΤΕΝΝΑ παρουσίασαν την άσκηση:




Να θυμίσουμε τους Ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ;

Ότι η εισβολή των Νατοϊκών στρατευμάτων δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν άνοιγαν τα ελληνικά λιμάνια, καθώς από την Θεσσαλονίκη πέρασαν δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόροι;

Τέλος, χρειάζεται να ξαναπούμε για τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ που έγιναν με την καθοριστική συμβολή του ελληνικού κράτους, που φυσικά είχε συμμετοχή και στα ποτάμια της ανθρώπινης προσφυγικής δυστυχίας;

Χρειάζεται;

Η συμβολή όμως της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στους δολοφονικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς έχει και συνέχεια. Γιατί αμέσως  μετά ακολούθησε η διεξαγωγή της άσκησης «Iron Sword 19».

Οι εξαγγελίες του ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλου ότι θα διατάξει τους Έλληνες στρατιώτες να πολεμήσουν οδεύουν να γίνουν πράξη. Αυτό αποκαλύπτουν οι συνεκπαίδευσεις με Αμερικανούς Μισθοφόρους Στρατιώτες, πιο συγκεκριμένα με Αμερικανούς αλεξιπτωτιστές.
Διαβάζουμε:
Το προσωπικό της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας και οι Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές της 173ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας των ΗΠΑ συμμετείχαν από κοινού στην άσκηση «Iron Sword 19» η οποία πραγματοποιείται στο Εθνικό Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης Αγώνα σε Αστικό Περιβάλλον στην περιοχή του Κιλκίς.
Η άσκηση αποσκοπεί στην ενίσχυση της διαλειτουργικότητας μεταξύ ελληνικών και αμερικανικών δυνάμεων και αποτελεί απόδειξη της συνεχούς δέσμευσης των ΗΠΑ απέναντι στους νατοϊκούς συμμάχους.
Η «Iron Sword 19» ξεκίνησε στις 18 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26.
Δείτε φωτογραφίες από την άσκηση:


Εμείς πρόσφατα γράφαμε:
Oι Αμερικανοί Φονιάδες απαιτούν οι Φαντάροι να Πολεμήσουν στο πλευρό τους-Απαιτούν Κοινές ασκήσεις στον Έβρο



Η καταδικαστέα από όλους δήλωση του Υπουργού Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλου


"Πολεμήσαμε στο πλάι των ΗΠΑ, οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε"



που έγινε στην έναρξη ΣυνεδρίουΧερσαίων Δυνάμεων στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καλωσορίζοντας το διοικητή των χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ που σταθμεύουν στην Ευρώπη, αντιστράτηγο Κρ.Καβόλι....

Σύντομα σχεδιάζεται να λάβει επιχειρησιακή μορφή με την διεξαγωγή Ελληνοαμερικανικών ασκήσεων στον Έβρο.

Αυτό αποκαλύπτει με άρθρο της η δημοσιογράφος Ιωάννα Ηλιάδη στο armyvoicy.gr, ενώ οι συνάδελφοι φαντάροι καταγγέλλουν ότι και η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία πρόκειται άμεσα να προχωρήσει σε συνεκπαίδευση με τις Αμερικανικές Μισθοφορικές δολοφονικές ορδές.

Ας επιστρέψουμε όμως στην παρέμβαση του Αμερικανού Αντιστράτηγου Cavoli στο ίδιο Συνέδριο καθώς περιέγραψε τους λόγους που τους οδηγούν σε αυτές τις πολεμοκάπηλες επιλογές.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκτιμά ότι δεν πρόκειται για μια επανάληψη της ¨Κορέας", όταν οι ελληνικές αστικές κυβερνήσεις της εποχής έστειλαν στρατεύματα να πολεμήσουν και να σκοτωθούν στο πλευρό των Αμερικανών...
Αλλά, έκφραση των σύγχρονων αστικών συμφερόντων της ελληνικής άρχουσας τάξης -ΑΟΖ, Ενεργειακά κοιτάσματα, έλεγχος ενεργειακών και εμπορικών ροών στην Ανατολική Μεσόγειο - που αλληλεσυνδέονται με τους αμερικανικούς πολιτικούς-ενεργειακούς σχεδιασμούς και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
Οικοδομούν λοιπόν με συνεκπαιδεύσεις και κοινές δράσεις με τα Αμερικανικά Μισθοφορικά Δολοφονικά στρατεύματα -με την πλούσια εμπειρία των  εγκλημάτων τους σε Βαλκάνια, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη που όμως έστεκε στο πλευρό τους ο Ελληνικός Στρατός- τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις Πάροχο Ασφάλειας για επενδυτές-εφοπλιστές-πετρελαϊκές εταιρείες (όπως έλεγε ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όπως δεσμεύεται ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος για την Ενεργειακή Ασφάλεια)...
Είναι ο Ελληνικός Στρατός -που ακολουθώντας όλες τις αντιστοιχίες και αναλογίες-αναλαμβάνει ρόλο αντίστοιχο των Κουρδικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία- μετατρέπεται σε ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών σε Βαλκάνια, Αφρική, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο.
Το Ελληνικό κράτος Άμυνας/ Ασφάλειας γίνεται η αιχμή του δόρατος απέναντι στην Ρωσία, το σοβαρότερο Πολεμικό Ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με βάσεις θανάτου σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ παράλληλα και ταυτόχρονα αποτελεί την αιχμή του δόρατος στον Πόλεμο εναντίον των Προσφύγων-Μεταναστών.
Όλα αυτά περιέγραψε ο Αμερικανός στρατηγός στο Συνέδριο όπου εξέφρασε δημόσια την πρόθεση για ελληνο-αμερικανικές ασκήσεις και περισσότερες συνεκπαιδεύσεις των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων με τις αμερικανικές.
Μάλιστα, λίγο μετά τους "ύμνους" στον Ελληνικό Στρατό, στο συνέδριο που διοργανώθηκε στην Σχολή Ευελπίδων, βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, και ενημερώθηκε για το περιθώριο διοργάνωσης ασκήσεων, στην περιοχή.
Η περιοχή της Θράκης αναβαθμίζεται για τις ΗΠΑ λόγω του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και των αγωγών που θα διέρχονται από την περιοχή. Για αυτό φτιάχνουν βάση, για αυτό φέρνουν πολεμικά μέσα -ελικόπτερα- και στρατεύματα. Παράλληλα, έχουν στον προσανατολισμό τους τη Μαύρη Θάλασσα, τα Στενά και ολόκληρη την Βαλκανική.
Βεβαίως, οι δημοσιογράφοι που παπαγαλίζουν την καθεστωτική προπαγάνδα θα μιλήσουν για την Τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα στον Έβρο...
Γελοιότητες!!!
ΦΩΤΟ: η στάση του σώματος του Στρατηγού Λαλούση αναδεικνύει το πνεύμα συνεργασίας του Διοικητή του Δ. Σώματος Στρατού!
Αντιστράτηγος Cavoli: Γιατί οι ελληνικός στρατός είναι μοναδικός
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ως κεντρικού ομιλητή στην Σχολή Ευελπίδων, εξέφρασε τον θαυμασμό του ειδικά για τον Στρατό Ξηράς και το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται,
υπογραμμίζοντας πως οι ΗΠΑ θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν τις γνώσεις από τη συνεργασία των δυο στρατών και να τις επεκτείνουν.
Τόνισε μάλιστα ότι είναι πιθανό να επιστρέψει ο κόσμος σε πολέμους μεγάλης κλίμακας και σε αυτή την περίπτωση ο Ελληνικός Στρατός είναι από τους ελάχιστους στο ΝΑΤΟ που μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο πεδίο.
Έχει και την αριθμητική δύναμη αλλά και τη δομή να το πράξει, τόνισε.
«Θα είμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι να συνεργαστούμε με τους αδελφούς μας στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις», είπε χαρακτηριστικά ο αντιστράτηγος Cavoli.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Αμερικανός αξιωματούχος πετούσε για την Αλεξανδρούπολη, όπου είχε συνάντηση με τον διοικητή της 12ης Μεραρχίας υποστράτηγο Χουδελούδη, παρουσία του διοικητή του Δ’ ΣΣ αντιστράτηγου Λαλούση.
Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η ολοκλήρωση της ανέλκυσης της βυθοκόρου ΟΛΓΑ με χρηματοδότηση ΗΠΑ, που είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το λιμάνι για τη φιλοξενία μεγαλύτερων πλοίων.
Την Τρίτη μάλιστα κατέπλευσε πρώτο το αμερικανικό USNS Carson City στην Αλεξανδρούπολη.
Στις δηλώσεις του μπροστά από το αμερικανικό πλοίο, ο αντιστράτηγος Cavoli ήταν σαφής:
Η διάνοιξη του λιμένα δίνει τη δυνατότητα στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να συνεργαστούν με τις αμερικανικές δυνάμεις σε αυτή την περιοχή, είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι αναφέρεται σε κοινές ελληνο-αμερικανικές ασκήσεις.
Τόνισε επίσης ότι αναζητούν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον ελληνικό στρατό στην περιοχή. Εξήρε μάλιστα τον διοικητή της 24ης Ταξιαρχίας, με τον οποίο είχαν στενή συνεργασία στο πρόσφατο παρελθόν.
«Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει η συνεργασία με τις αμερικανικές δυνάμεις, οι οποίες όπως είπε ο στρατηγός Cavoli θα δούμε να αυξάνονται στην περιοχή», τόνισε από την πλευρά του ο διοικητής της 12ης Μεραρχίας υποστράτηγος Χουδελούδης.
Ελληνο-αμερικανικές ασκήσεις στον Έβρο
Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr ο Αμερικανός αξιωματούχος έχει ήδη κάνει γνωστό στον Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Καμπά με τον οποίο έχουν στενή συνεργασία, την πρόθεσή του να γίνουν κοινές ελληνο-αμερικανικές ασκήσεις στην περιοχή του Έβρου.
Το ενδιαφέρον των αμερικανών είχε αρχίσει να εκδηλώνεται ήδη από την άνοιξη, όταν παρακολούθησαν άσκηση διάβασης ποταμού στον Έβρο, και είδαν τις δυνατότητες του ελληνικού στρατού, ειδικά με την ανάπτυξη γέφυρας Ribbon.
Την άσκηση είχε παρακολουθήσει ο στρατιωτικός ακόλουθος των ΗΠΑ Anderson, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τον τρόπο ανάπτυξης της γέφυρας από τα στελέχη της 7ης Ταξιαρχίας, η οποία ανήκει στην δύναμη της 12ης Μεραρχίας Έβρου. 
Το περιβάλλον του Έβρου, με το ποτάμι αλλά και η ύπαρξη πεδίων βολής στην περιοχή, τράβηξαν το ενδιαφέρον του στρατηγού Cavoli, ο οποίος αναμένεται να έχει εκ νέου συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΣ για να συζητήσουν επέκταση της συνεργασίας, με κοινές Ελληνο-αμερικανικές ασκήσεις στον Έβρο.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα πάρει συγκεκριμένες αγωνιστικές πρωτοβουλίες.
Καλούμε όλες τις δυνάμεις του Κινήματος που δρουν Μέσα και Έξω από τον Στρατό να Καταγγείλουν όλα αυτά και να συμμετέχουν στο Αντιπολεμικό κίνημα που απαιτείται για το Μπλοκάρισμα τους.
ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ 
Δεν θα συνεργαστούμε-Δεν θα συμμετέχουμε στις Ασκήσεις 
που προετοιμάζουν το αιματοκύλισμα των λαών 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ 
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
Κανένας Φαντάρος Έξω από τα σύνορα
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων. 
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε. 
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία. 
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου