Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Γιατί περισσότεροι από 100 πιλότους έχουν Αποχωρήσει από την Πολεμική Αεροπορία!

Πολεμική Αεροπορία: Πάνω από 100 πιλότοι έχουν παραιτηθεί.
Πρόσφατα, τα μιλιταριστικά και φασιστικά σάιτ προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την παραίτηση συγκεκριμένου υψηλόβαθμου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας για να διαδώσουν το μισαλλόδοξο δηλητήριο τους εναντίον των προσφύγων.
Όμως η παραίτηση αυτή αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου καθώς περισσότεροι των 100 πιλότων έχουν παραιτηθεί τα τελευταία χρόνια για να καταλήξουν πολλοί εξ αυτών υπάλληλοι στην Τουρκική Πολιτική Αεροπορία.

Οι λόγοι που τους ωθούν σε αυτή την επιλογή δεν μπορούν να γίνουν ανεκτοί από την εθνικιστική και μιλιταριστική προπαγάνδα που συχνά έχει στην αιχμή της τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι λόγοι είναι κάπως πεζοί... και έχουν να κάνουν με την τσέπη τους, αλλά και με παράγοντες που σχετίζονται με τον ρόλο και τις αποστολές που πρέπει να αναλάβουν.

Διαβάζουμε:
Σχεδόν 100 από τα ικανότερα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν παραιτηθεί τα τελευταία χρόνια με πολλούς από αυτούς να έχουν πληρώσει και το κόστος που αναλογεί σε όσους φεύγουν πρόωρα, δηλαδή πριν συμπληρώσουν την υποχρεωτική παραμονή στην ΠΑ.
Οι περισσότερες παραιτήσεις έγιναν λόγω της μείωσης των πτήσεων των αεροσκαφών κι άρα καθήλωσης και των πιλότων στο έδαφος πολλές ημέρες, με αποτέλεσμα να μην συμπληρώνουν τις απαραίτητες ώρες που θα ήθελαν.
Πολλοί από τους παραιτηθέντες, λόγω της άριστης εκπαίδευσης τους, από τους καλύτερους και πιο μπαρουτοκαπνισμένους στο ΝΑΤΟ, γίνονται δυσεύρετοι στην πολιτική αεροπορία, αλλά και σε ξένες πολεμικές αεροπορίες, όπως σε πλούσιες χώρες της Αραβικής χερσονήσου ως εκπαιδευτές.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Είναι γνωστό στους μυημένους ότι οι πιλότοι δεν αμείβονται με τους προβλεπόμενους μισθούς, αλλά βλέπουν τις απολαβές τους να απογειώνονται λόγω των ωρών πτήσης που δηλώνουν. Προνόμια αξίας χιλιάδων ευρώ που περιορίστηκαν τα χρόνια που ο εργαζόμενος λαός έχασε την εργασία του, έζησε τη φτώχεια, την ανέχεια και τη μετανάστευση εξαιτίας της Χρεωκοπίας που προκάλεσε ο κόσμος του πλούτου, οι τράπεζες και τα αστικά κόμματα εξουσίας. 
Θυμίζουμε μια πρόσφατη ανακοίνωση μας:
100 πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν αποχωρήσει μέσα σε 4 χρόνια
Συχνά, σε εθνικιστικές ιστοσελίδες προβάλλονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις λόγω του Πραξικοπήματος και των διώξεων που ακολούθησαν από το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν. 
Ιδιαίτερο πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει στην Πολεμική Αεροπορία.
Στην απέναντι όμως ακτή του Αιγαίου φαίνεται ότι υπάρχουν αντίστοιχα ζητήματα.
Που φανερώνουν ότι ο Εθνικισμός και οι "μεγάλες πατριωτικές κουβέντες" μικρή σχέση έχουν με την συμπεριφορά των Μισθοφόρων και την καθημερινότητα των Ενόπλων Δυνάμεων που χαρακτηρίζει η Διαφθορά, ο κομματισμός, οι πελατειακές σχέσεις και το Βύσμα. Θυμίζουμε ότι οι Πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας είναι εξαιρετικά καλοπληρωμένοι, με τους αμοιβές τους να κυμαίνονται σε χιλιάδες Ευρώ (εικονικές ώρες πτήσεων)! 
Και αυτό γιατί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου. Τα προνόμια τους δεν συγκρίνονται με την αμοιβή και τις προβλέψεις σε ζωή και θάνατο κανενός άλλου εργαζόμενου, ενώ ακόμη και η απώλεια τους τυγχάνει αντικείμενο εθνικιστικής προπαγάνδας.

Σε ανάρτηση γνωστής μιλιταριστικής σελίδας δημοσιεύεται κείμενο που αποκαλύπτει στοιχεία αυτής της αμαρτωλής πραγματικότητας που δεν θα τα πληροφορηθείτε από τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες των εφοπλιστών, των εργολάβων και εμπόρων ναρκωτικών.

Διαβάζουμε:

Χειριστής F-16 από τους πιο έμπειρους (3000 ώρες πτήσης, σχεδόν 30 χρόνια υπηρεσίας), αποχαιρετά την ΠΑ μ΄ ένα συγκλονιστικό κείμενο, στην προσωπική του σελίδα στο facebook. 

Γιατί φεύγει λοιπόν ένας τέτοιος χειριστής;

•Καταγγέλλει ότι την τελευταία 4ετία έχουν φύγει “πάνω από 100 ικανότατοι και έμπειροι Ιπτάμενοι.

•Καταγγέλλει Αναξιοκρατία “τοποθέτηση σε θέσεις ευθύνης ατόμων που δεν είχαν τα ανάλογα προσόντα αλλά είχαν τις γνωριμίες, διωγμός Ιπταμένων που εκφράζαν αντίθετη γνώμη” με την ηγεσία.

•Καταγγέλλει ότι ιπτάμενος που πρότεινε με επιχειρήματα λύση με την οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η τραγωδία στο Αλμπαθέτε, τιμωρήθηκε!

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η εν λόγω αεροπορική άσκηση του ΝΑΤΟ είχε σενάριο σύγκρουσης με την Ρωσία.
Επίσης, σημαντικό μέρος των υπηρεσιών τους αναλώνεται σε Διεθνείς ασκήσεις -πχ. άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ, για το πως Ισραήλ και ΗΠΑ θα επιτεθούν στο Ιράν-, Νατοϊκές ασκήσεις στην Ανατολική και Βόρεια Ευρώπη, ή την ενασχόληση τους με την Αστυνόμευση του εναέριου χώρου τεσσάρων Βαλκανικών χωρών είτε στο πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού ρόλου της Ελλάδας είτε των Νατοϊκών σχεδιασμών.
Εμείς για μια ακόμη φορά καλούμε την νεολαία να ΜΝΗ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ σε Στρατό και Αστυνομία.
Να μην ταυτιστεί με τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των επιχειρηματιών πολεμικής και ενεργειακής βιομηχανίας. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου