Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

ΚΩ-ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ της 362 ΕΣΣΟ-Λιώνουν τους φαντάρους στην Κω για να Λουφάρουν τα Βύσματα στο Πεντάγωνο!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η 2019 Γ ΕΣΣΟ είναι η πιο ταλαιπωρημένη ΕΣΣΟ στην ιστορία του Ελληνικού Στρατού. 
Η 362 μάτωσε λόγω της χαμηλής δυναμικότητας και συνεχίζει να ματώνει λόγω του γεγονότος ότι όλοι έχουνε ένα βύσμα στο στρατό. 
Η πολυπόθητη έλευση της 2019 Δ ΕΣΣΟ, η οποία θεωρητικά είναι μία από τις μεγαλύτερες ΕΣΣΟ του ΧΡΌΝΟΥ, αντί να μας απαλλάξει από τις ατελείωτες υπηρεσίες και επανδρώσεις βραχονησίδων, μας στέρησε ακόμα και το δικαίωμα της άδειας και της εξόδου. 
Ενώ υπηρετούμε σε μία ακριτική νήσο της Ελλάδος και θα έπρεπε η θητεία μας εδώ στην Κω να εξασφαλίζει κάποιες στοιχειώδεις παραμέτρους, είμαστε έρμαιο στα χέρια του διοικητή ο οποίος επικαλούμενος τη χαμηλή επάνδρωση αρνείται θα μας χορηγήσει τις δικαιούμενες άδειες και εξόδους. 
Σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και το ολιγόωρο υπηρεσιακό φαντάζει πολυτέλεια. Στις τελευταίες μεταθέσεις η Γ ΕΣΣΟ αποδεκατίστηκε ενώ τουλάχιστον 100 στρατιώτες της Δ ΕΣΣΟ μετατέθηκαν στην Αθήνα και σε άλλα αστικά κέντρα έχοντας συμπληρώσει με το ζόρι ένα μήνα παραμονής στο νησί. 
Ενώ μετατέθηκα στο Τάγμα Υγειονομικού του νησιού, ξαφνικά βρέθηκα σε μονάδα τεθωρακισμένων επειδή ήμασταν πολλοί για τις ανάγκες του τάγματος. Δύο μέρες μετά, πέντε στρατιώτες από άλλα όπλα μετατέθηκαν στο Τάγμα του Υγειονομικού για ανάγκες Υγειονομικό. 
Το μπάχαλο δηλαδή!!! 
Τα βύσματα εξουσιάζουν και όσοι δεν έχουν μέσο περιμένουν καρτερικά να τελειώσει το μαρτύριο. 
Εν τω μεταξύ οργιάζουν οι φήμες που θέλουν κι άλλους στρατιώτες της 2019 Δ ΕΣΣΟ να αναχωρούν με μετάθεση αφού κατάλαβαν ότι το βύσμα περνάει και ότι από τους τριακόσιους που υπηρετούν στο ΓΕΣ με το ζόρι οι 60 κάνουν υπηρεσία Ελπίζω τουλάχιστον να πάρουμε την άδεια των Χριστουγέννων!!!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα. Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου