Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

Στην 80 ΤΥΠΕΘ τα βύσματα φεύγουν, οι φαντάροι βλέπουν πλέον τις εξόδους με το κιάλι ενώ το Υπουργείο Άμυνας έκοψε τις Εορταστικές Άδειες

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στην 80 ΤΥΠΕΘ βλέπουμε πλέον τις εξόδους με το κιάλι. 

Πολλές φορές κάνουμε να βγούμε 5-6 μέρες συνεχόμενων υπηρεσιών. 

Η κατάσταση ήταν ήδη δραματική από άποψη εντατικοποίησης λόγω της επιθεώρησης που πέρασε η μονάδα στις 3/12 και της μαζικής φυγής βυσμάτων.
Είχαμε αποφασίσει να κάνουμε υπομονή ύστερα από τις διαβεβαιώσεις των ανωτέρων ότι η κατάσταση μετά την επιθεώρηση θα βελτιωθεί.
Με απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει, καθώς πλέον μας καλούν να κάνουμε ξανά υπομονή μέχρι την επόμενη ΕΣΣΟ, οπότε και θα έρθουν νέοι συνάδελφοι. 
Για να χρυσωθεί το χάπι μάλιστα μας υπόσχονται υπηρεσιακά για να βγαίνουμε όταν έχουμε συνεχόμενες υπηρεσίες για πολλές μέρες, λες και αν έχουμε 2-3 ώρες μέχρι την επόμενη υπηρεσία θα προτιμήσουμε να βγούμε από το να ξεκουραστούμε. 
Η ηγεσία του ελληνικού στρατού έχει υποχρέωση απέναντι στους νέους οπλίτες που καλούνται να κάνουν τη θητεία τους, και δε βάζουν βύσμα για να γλυτώσουν φορτώνοντας επιπλέον βάρη στους συναδέλφους τους, να εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες θητείας. 
Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει!
Όμως, το Υπουργείο Άμυνας νοιάζεται μόνο για τα κομματικά βύσματα της ΝΔ και τα πολουσιόπαιδα.
Παράλληλα, κόβει τις Εορταστικές Άδειες.
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ 

 Ενωθείτε Μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣΜόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα. 


Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.

Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.

Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου