Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Βολεύουν, προκλητικά, τα "γαλάζια τέκνα"


Του Σ.Λ
Είναι ξεδιάντροποι, χυδαίοι και απίστευτα προκλητικοί. Φτάνουν στο σημείο να μας φτύνουν κατάμουτρα, χαμογελώντας μάλιστα, θεωρώντας μάλλον ότι απευθύνονται σε ηλίθιους (Οχι ότι δεν είναι αυτοί που τους ψηφίζουν).
Τέτοια ξετσιπωσιά όμως σπάνια συναντάς.
Τόσο πια μαλάκες θεωρούν αυτούς στους οποίους απευθύνονται;
Αν έχω οργιστεί είναι γιατί βλέπω σε ένα βίντεο τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κύρτσο, να δηλώνει ότι ο γιος του που βρίσκεται στο εξωτερικό θα επιστρέψει στην Ελλάδα εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα «Ελλάδα ξανά».
(Ενα πιλοτικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης για να επαναπατριστούν 500 Ελληνες επιστήμονες που εργάζονται στο εξωτερικό. Η ελάχιστη αμοιβή τους καθορίζεται στις 3.000 €, με χρηματοδότηση της επιχείρησης στο 70% περίπου της ελάχιστης αμοιβής για ένα χρόνο, με υποχρέωση διατήρησης του εργαζόμενου με την ίδια αμοιβή για άλλους 12 τουλάχιστον μήνες).
Και αναρωτιέμαι εγώ ο αφελής. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανακοινώθηκε μόλις πριν πέντε μέρες. Κανένας δεν γνωρίζει πόσοι από τους δεκάδες χιλιάδες Ελληνες επιστήμονες που έχουν φύγει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, θα δηλώσουν συμμετοχή για να επιλεχθούν οι 500 "τυχεροί". 
Πώς, λοιπόν ο Γ. Κύρτσος γνωρίζει ότι ο γιος του θα είναι ένας απ' αυτούς; 
Δεν ομολογεί ανοιχτά ότι και αυτό το πρόγραμμα είναι μια ευκαιρία για να βολέψουν τα γαλάζια παιδιά; 
Ελεος πια με την αδιαντροπιά και χυδαιότητά τους.

Β.Κ: Για το ποιόν όμως αυτού του πολιτικάντη έχουμε αναφερθεί εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου