Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Χωρίς δίχτυ ασφαλείας δημοσιογράφοι εξεφτελίζονται υπέρ της καταστολής!

Χωρίς δίχτυ ασφαλείας δημοσιογράφοι εξεφτελίζονται υπέρ της καταστολής!
Οι φωτογραφίες ανέβηκαν από τη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη και κάνουν το γύρο του διαδικτύου και των social media. Η φωτογραφία -σοκ με τους ΜΑΤατζήδες να γδύνουν παράνομα έναν νέο άνθρωπο, αναρτήθηκε χθές, είναι της ΕυρωΚίνησης και κανένα κανάλι δεν θέλει να την ξέρει… Σήμερα διάφοροι δημοσιογράφοι σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς (Real FM, ANT1, κ.λ.π) αμφισβητούν τη γνησιότητα της φωτογραφίας! Για ποιο λόγο ξεφτελίζονται έτσι; Ακόμη κι αν υποθέσουμε πως το θέλουν τα αφεντικά τους να στηρίξουν τη Ν.Δ, τον Χρυσοχοϊδη, τις αντιδημορκατικές μεθόδους, την καταστολή, οι ίδιοι τι συμφέρον έχουν να ξεφτελίζονται με το ονοματεπώνυμο της, στον αέρα;

Η Τατιάνα Μπόλαρη έγραψε στη σελίδα της, από όπου μάθαμε πως και ο Μάριος Λώλος πάλι δέχθηκε σπρωξιές αν και η εντολή ήταν “μακριά από δημοσιογράφους”!


Αυτές οι φωτογραφίες είναι προσαγωγή. Δεν είναι σύλληψη! Προσαγωγή σημαίνει κρατείσαι μέχρι να αποδειχθεί ότι έκανες κάτι.Η προσαγωγή,αλλά ακόμη και η σύλληψη δεν σημαίνει όμως ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ! Τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα του ανθρώπου που ξεγύμνωσαν στην κυριολεξία,τα μαζέψαμε και τα δώσαμε σε κάποιον που τον ήξερε,έμεινε το ένα του παπούτσι πάνω στο πεζοδρόμιο.Στην δεύτερη προσαγωγή που η μπλούζα είναι πάλι στον λαιμό πρόκειται για μια γυναίκα! 
Και στις δυο περιπτώσεις,έκαναν κλοιό γύρω μας και μας έσπρωχναν με τις ασπίδες με διάφορα “γαλλικά”,ο Μάριος που ήταν μπροστά μου έφαγε μια ψιλή σπρωξιά και κρατιόμαστε να μην πέσουμε σαν ντόμινο,σταμάτησαν όταν εμφανίστηκε ο “ψηλός” (αντί Δαρείου) και τους είπε μην ακουμπάτε δημοσιογράφους! (sic)
Ξέραμε εδώ και μέρες πως δεν θα υπήρχε καμία ανοχή.
Δεν τολμώ να φανταστώ τι συνέβη και στους δυο πιο κάτω,εκεί που εμείς πια δεν είχαμε πρόσβαση….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου