Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Η Γερμανία θέλει παράταση της παραμονής των Γερμανικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τους Πρόσφυγες!


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Να οι Απελευθερωτές: ΝΑΤΟ, Γερμανικός και Αμερικανικός Στρατός, ενώ από κοντά τους και τα Ελληνικά στρατεύματα.

Έκαναν επέμβαση, Κατοχή για να φέρουν τη Δημοκρατία!

Μια ακόμη ιμπεριαλιστική επέμβαση που έφερε την Καταστροφή, επέβαλε τη Διεφθαρμένη διακυβέρνηση και τώρα επιχειρεί να κλείσει συμφωνία με τους Ταλιμπάν....
Με τους Ταλιμπάν!
Αλλά τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θέλουν τους Πρόσφυγες που προκαλούν οι πόλεμοι που διεξάγουν.
Και ο Χρυσοχοίδης, ο Μητσοτάκης και η ΝΔ θα φυλακίζουν τους Πρόσφυγες από το Αφγανιστάν στα Κλειστά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης γιατί λέει είναι Μετανάστες...
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. 
Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα:
Προς παράταση της παραμονής των γερμανικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν

Η κυβέρνηση της Γερμανίας θέλει να παραταθεί η συμμετοχή των ένοπλων δυνάμεων της χώρας στην αποστολή σταθεροποίησης του NATO στο Αφγανιστάν, δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ χθες Δευτέρα, καθώς επισκεπτόταν τα γερμανικά στρατεύματα τα οποία είναι ανεπτυγμένα στη Μαζάρ-ι-Σαρίφ.

Η Κραμπ-Καρενμπάουερ θεωρεί απαραίτητη την παράταση της εντολής των γερμανικών δυνάμεων που συμμετέχουν στην αποστολή Resolute Support του βορειοατλαντικού συμφώνου πέραν της καθορισμένης ημερομηνίας λήξης της ισχύος της, την 31η Μαρτίου.

«Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, θα έλεγα πως υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποδεικνύουν ότι το έργο που έχουμε αρχίσει και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη μπορεί να συνεχιστεί», είπε η Κραμπ-Καρενμπάουερ μετά την άφιξή της στη Μαζάρ-ι-Σαρίφ.

Η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας και επικεφαλής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), του κόμματος της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, επισκέφθηκε γερμανούς στρατιωτικούς οι οποίοι σταθμεύουν στο Στρατόπεδο Μάρμαλ, που λειτουργεί υπ’ ευθύνη της Bundeswehr.
Αναφερόμενη στην αποστολή τους, δήλωσε «είναι μακρύς δρόμος. Είναι δύσκολος δρόμος, αλλά μπορούμε να δούμε ότι γίνεται πρόοδος».
Στο Στρατόπεδο Μάρμαλ είναι ανεπτυγμένοι σχεδόν 1.000 Γερμανοί στρατιωτικοί. Άλλοι περίπου 100 είναι ανεπτυγμένοι στην Καμπούλ και σχεδόν 200 στην Κουντούζ.
Την περασμένη εβδομάδα, σε αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο Αφγανιστάν για να συναντηθεί με στρατιωτικούς των ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναθέρμανε τις ελπίδες περί σύναψης συμφωνίας ειρήνης ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και τους ισλαμιστές αντάρτες Ταλιμπάν.
Ο Ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι τα δύο μέρη έχουν ξαναρχίσει συνομιλίες, πριν συμπληρωθούν τρεις μήνες αφότου τις διέκοψε. Ο Τραμπ είπε επίσης πως πιστεύει ότι οι Ταλιμπάν θέλουν πλέον να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός.
Εάν συναφθεί συμφωνία, πιθανόν θα οδηγήσει στην απόσυρση μεγάλου μέρους των δυνάμεων των κρατών μελών του NATO που είναι ανεπτυγμένα σήμερα στο Αφγανιστάν — υπολογίζεται ότι οι δυνάμεις αυτές αριθμούν περίπου 16.000 στελέχη, ανάμεσά τους τουλάχιστον 12.000 Αμερικανούς.
Η ένοπλη σύρραξη στο Αφγανιστάν στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 3.804 άμαχους το 2018. Ο αριθμός αυτός ήταν αυξημένος κατά 11% σε σύγκριση με το 2017, κατά τον ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου