Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Οι φαντάροι θα κάνουν ΑΠΟΤΡΟΠΗ και θα Κυνηγούν πρόσφυγες και μετανάστες;

Η εμπλοκή του στρατού στο ζήτημα της αποτροπής της εισόδου των προσφύγων-μεταναστών στην ελληνική επικράτεια είναι όλο και εντονότερη. 
Ο αρμόδιος πλέον για το ζήτημα Υφυπουργός Άμυνας, Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε τον Έβρο για να επιβλέψει τα συρματοπλέγματα που στήνει ο στρατός κατά μήκος των συνόρων («αποτρεπτικά εμπόδια» κατά το δημοσίευμα του cnn Greece). Επισκέφθηκε επίσης το νεοσυνταθέν Ενιαίο Κέντρο Ελέγχου- Επιτήρησης Συνόρων (ΕΚΕΕΣ) και το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης του Έβρου. 

Το νέο σχέδιο της Κυβέρνησης είναι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι κοινές δράσεις στρατού και ΕΛ.ΑΣ. για την αποτροπή της εισόδου μεταναστών στον Έβρο. Έχουμε βέβαια ήδη αναφερθεί στα νομικά εμπόδια του εγχειρήματος καθώς η αρμοδιότητα αυτή ανήκει στην αστυνομία. 

Μέχρι και ο Χρυσοχοϊδης τα λέει.https://www.onalert.gr



Είναι μία προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να ικανοποιήσει το συντηρητικό- δεξιό ακροατήριο και να «ψήσει» τους νέους στο κυνήγι μεταναστών. 



Το συντηρητικό ακροατήριο των αγανακτισμένων νοικοκυραίων περιμένει να βγει ο στρατός μπροστά και να διώξει τους δήθεν εισβολείς. Ονειρεύεται το στρατό στους δρόμους (βλ και το δημοσίευμα του 2012 για το αίτημα της Χρυσής Αυγής για τη φύλαξη των συνόρων από το Στρατό https://www.iefimerida.gr
Με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής ταυτίζεται η σημερινή Κυβέρνηση. 


Οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι που δεν υποστήριξαν στις προηγούμενες εκλογές το νεοναζιστικό μόρφωμα ή τους ΑΝΕΛ, δεν έκατσαν σπίτι τους (τουλάχιστον η πλειοψηφία τους) αλλά στήριξαν κυρίως το κόμμα του Βελόπουλου και τη ΝΔ η οποία ενδιαφέρεται υπέρ του δέοντος να τους διατηρήσει και σε αυτό οφείλεται και η έξαρση της αστυνομικής καταστολής. Να διατηρήσει τόσο τους πρώην Χρυσαυγίτες όσο και τους υπόλοιπους συντηρητικούς υπερπατριώτες μικραοαστούς που ποτέ δεν έφυγαν από το μεγάλο δεξιό μαντρί της ΝΔ, ή που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας σε μία αλλαγή στο οικονομικό κομμάτι. 

Βέβαια η Κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενή, δεν επιθυμούν απλώς να χαϊδέψουν τα αυτιά των ακροδεξιών. Επιθυμούν πρωτίστως να επενδύσουν στο κράτος άμυνας- ασφάλειας και δίνουν δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς. Επιθυμούν να παραδώσουν τη θάλασσα στις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες. Για να προχωρήσει το βασισμένο στους εξοπλισμούς και την επικίνδυνη εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, του αέρα και του νερού μοντέλο καπιταλιστικής ανάπτυξης, πρέπει να επικρατεί νόμος και τάξη και οι μετανάστες φαντάζουν ως απειλή στο δόγμα αυτό. 

Με τη ΝΔ συντάσσεται και το μεγαλύτερο τμήμα του Τύπου. Ο Στεφανής παρουσιάζεται ακόμα με τίτλους όπως «Ο Αλκιβιάδης Στεφανής «σφραγίζει τα σύνορα στον Έβρο – Οι ζώνες που έχουν ενεργοποιηθεί» (https://www.newsbomb.gri), ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση γιατί μάζευε τα σκουπίδια έξω από το γραφείο του! (το χώσιμο πάντως στις επισκέψεις του δεν το ξεχνάμε!) https://www.in.gr
Βλέπετε η επιλογή για φύλαξη των συνόρων από το στρατό δεν παρουσιάζεται ως επιλογή μιας Κυβέρνησης. Γίνεται προσπάθεια να ταυτιστεί η επιλογή αυτή με το πρόσωπο του συγκεκριμένου Υπουργού, ώστε να ενισχύεται η άποψη ότι οι Στρατηγοί είναι οι περισσότερο αποφασισμένοι, ικανοί και πρόθυμοι να μας προστατέψουν από τους δήθεν εισβολείς. Είναι πολλά λοιπόν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται ειδικά στον Στεφανή ως ειδικό συντονιστή για τη φύλαξη των συνόρων, όπως είναι πολλά και τα δημοσιεύματα που ζητούν την αύξηση της θητείας και τη στράτευση των Νέων στα 18.
Η ηλικία των στρατιωτών παίζει σημαντικό ρόλο γιατί ένας 18χρονος και δεν έχει το ίδιο σθένος να φέρει αντιρρήσεις σε οτιδήποτε παράνομο, παράλογο και απάνθρωπο συμβαίνει στο στρατό και κυρίως δεν έχει σχηματίσει εξολοκλήρου την προσωπικότητά του η οποία βρίσκεται υπό διαμόρφωση, με αποτέλεσμα να μπορεί σε αυτή την ηλικία πιο εύκολα να διδαχθεί να είναι κυνηγός μεταναστών και υπερασπιστής του κράτους και των ισχυρών φίλων του. 

Ακόμα και ως προς το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με τα πτυχία του Στεφανή, βλέπουμε τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τον Τύπο και την Κυβέρνηση ο Στεφανής. Η αμφισβήτηση των ακαδημαϊκών του προσόντων παρουσιάζεται σαν προσπάθεια να πληγεί επειδή χειρίζεται το μεταναστευτικό («ούτε με πτοούν την ώρα που χειρίζομαι κρίσιμα για την πατρίδα μας θέματα» ,απαντά ο ίδιος) , ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι σαφέστερος «Επίθεση γιατί; Για να υπονομευθεί η εθνική ομοψυχία σε μια κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα; Για να υπονομευθεί το έργο που έχουμε αναλάβει, κατ’ απαίτηση όλων των Ελλήνων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα;» «Μάταιος κόπος. Με την Ελλάδα ενωμένη, η Κυβέρνηση προχωρά αταλάντευτα το έργο της με γνώμονα την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και την ευημερία των Ελλήνων». 

Πόσα λόγια περί εθνικής ομοψυχίας και εθνικών συμφερόντων σε λίγες γραμμές! Και περί όλων των Ελλήνων που απαιτούν τάχα αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, όπως την εννοεί η Κυβέρνηση. Εμείς δηλαδή που θέλουμε τους μετανάστες στη χώρα μας, δεν είμαστε Έλληνες, κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο; 

Αποτροπή στον Έβρο σημαίνει βέβαια ότι όλοι θα προσπαθούν να εισέλθουν από το Αιγαίο, κάτι που θα οδηγήσει σε περισσότερους πνιγμούς. 

Βέβαια δεν ξεχνάμε ότι η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προήγαγε το Στεφανή σε Αργηγό ΓΕΣ. Είναι αυτοί που έκαναν Υπουργό το Ναύαρχο Αποστολάκη. 

Εμείς λοιπόν θα βγαίνουμε κάθε μέρα παραποιούμενοι.
Κάθε μέρα θα ζητούμε να μας απαλλάξετε από το ανθρωποκηνυγητό και να απασχολούμαστε μόνο για το σκοπό της άμυνας της χώρας όπως επιτάσσει το Σύνταγμα.
Κάθε μέρα θα ζητούμε να μην γίνουμε συνεργοί στο διπλό έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος των μεταναστών. Και είναι διπλό διότι πρώτα η Ελλάδα παρέχει βοήθεια στους συμμάχους της για να διεξάγουν πολέμους και έπειτα αποτρέπει την ασφαλή είσοδο των μεταναστών ωθώντας τους στη θανατηφόρα οδό του Αιγαίου ή στοιβάζοντάς τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Δεν βρισκόμαστε σε καμία κατάσταση εθνικής ενότητας με τους εφοπλιστές, τους Υπουργούς, του μεγαλοεπιχειρηματίες.
Δεν βρισκόμαστε σε κατάσταση ενότητας με αυτούς που επιθυμούν να χάσουμε τη ζωή μας, αν χρειαστεί για τα συμφέροντά τους, με αυτούς που μας αφήνουν απλήρωτους, που βγάζουν εκατομμύρια και φοροδιαφεύγουν που δεν μας δίνουν τις άδειές μας, που επιθυμούν επενδύσεις σε εξοπλισμούς και επιχορηγήσεις σε μεγάλες εταιρείες και κανάλια, αντί να δίνονται χρήματα για τις ανάγκες μας, που θέλουν να βρωμίσουν τη θάλασσα και τον αέρα, να αποψιλώσουν τα δάση και να σαρώσουν τα βουνά προκειμένου να κερδοσκοπήσουν.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου