Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

Ο Τζήμερος "εκμεταλλεύεται" νεκρό φαντάρο που θυσιάστηκε για να σώσει ναυαγούς τους οποίους θανάτωσε η απληστία των εφοπλιστών"Εκτός από χυδαίοι, οι αριστεροί και τα παρελκόμενά τους είναι και λειτουργικά αναλφάβητοι. 
Δεν σχολίασα τον θάνατο κανενός, αλλά την ηρωοποίηση. 
Μια κοινωνία γυμνή από αξίες, ανερμάτιστη και ηθικά χρεοκοπημένη ψάχνει απεγνωσμένα για ήρωες σε λάθος κατεύθυνση. Ήρωας = πρότυπο."
Θάνος Τζημερος Δώρα Δασκαλούδη
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Ο γνωστός αμετροεπής Θάνος Τζήμερος, γνωστός για τις ακραίες του απόψεις, τα συμφέροντα που εκφράζει αλλά και τις εμετικές του εμμονές, χτύπησε ξανά.
Στην προσπάθεια του να σπιλώσει την Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα, αποπειράθηκε να χρησιμοποιήσει ακόμη και τον νεκρό συνάδελφο που θυσιάστηκε για να σώσει ναυαγούς του ΣΑΜΙΝΑ.
Μόνο που ο Τζήμερος αποκαλύπτει το πόσο βαμμένος είναι, το που τον οδηγεί το μίσος και η φαιδρότητα.


Γιατί ο νεκρός συνάδελφος αποτελεί πάντα πρότυπο για τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία. 

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Τίμησε και τιμά την θυσία του.


«Πατέρα, δε μπορώ να τους εγκαταλείψω» - Ο ΗΡΩΑΣ Στρατιώτης ΠΖ Β. Ραχούτης στο «ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ»-19 χρόνια από την τραγωδία

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 

Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον κάθε Τζήμερο που μιλούσε για Πραξικόπημα την περίοδο του Δημοψηφίσματος το 2015 στην περίπτωση που δεν ψηφίζαμε ΝΑΙ στα Μνημόνια και δεν κάναμε τη χάρη στους "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ", υποτασσόμαστε δηλαδή με κάθε τρόπο στο ΕΥΡΩ και την ΟΝΕ.

Το έγκλημα όμως του ΣΑΜΙΝΑ φέρει τις υπογραφές των εφοπλιστών, των κυβερνήσεων, των δημοσιογράφων.

Ο Τζήμερος για όλους αυτούς δε λέει τίποτε.

Βλέπεις, ανήκει στην ίδια συμμορία!Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου