Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Έριξαν το drone της ΕΛ.ΑΣ. με τα όπλα του συριακού στρατού;

Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi
Έριξαν το drone της ΕΛ.ΑΣ. με τα όπλα του συριακού στρατού;
Χ. Κ.
Ένα «περίεργο» θέμα απασχόλησε το μεσημέρι της Τρίτης αρκετές ελληνικές ιστοσελίδες. «Περίεργο», δηλαδή, το ονόμασαν τα ίδια τα ΜΜΕ μιας και περιείχε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, όπως drone, Εξάρχεια, ΕΛ.ΑΣ. που αρκούσαν για να στηθεί ένα δημοσιογραφικό… πάρτι.
Το υπερσύγχρονο, όπως τα ίδια ΜΜΕ αναφέρουν, drone της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τα Εξάρχεια (γιατί άραγε;), φέρεται να έπεσε στην περιοχή νωρίς το μεσημέρι. Η συσκευή εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε ταράτσα στα Εξάρχεια και αμέσως άρχισαν να… ανάβουν κόκκινα λαμπάκια.

«Ερωτήματα», «προβληματισμός», «μυστήριο» ήταν οι λέξεις που άρχισαν να χρησιμοποιούν στα «ρεπορτάζ» τους, ενώ ορισμένες ιστοσελίδες έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο… κατάρριψης του drone.

Φυσικά, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το μη επανδρωμένο σκάφος παρουσίασε λειτουργικό πρόβλημα και οι χειριστές το οδήγησαν σε μία ταράτσα από όπου το μάζεψαν αργότερα.

Συμπέρασμα;

Είτε κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν ξανά κλίμα για την περιοχή ενόψει των ημερών που έρχονται ή απλά ενστερνίζονται τις απόψεις της Δόμνας Μιχαηλίδου για το πολεμικό υλικό του Συριακού στρατού.

Άμα εντοπίστηκε στην ΑΣΟΕΕ θα πήγε και τα Εξάρχεια σωστά; Ένα τσιγάρο δρόμος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου