Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Η κυβέρνηση φτιάχνει νέο ένοπλο σώμα καταστολής (VIDEO)


Η κυβέρνηση φτιάχνει ένα νέο πρωτόλειο, υβριδικό ένοπλο σώμα καταστολής που αύριο θα το στρέψει, όταν απαιτηθεί και κατά του λαού, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης αναφερόμενος στην τροπολογία 127/4 για τη «Σύσταση Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων», την οποία το ΚΚΕ ζήτησε να αποσυρθεί
Είναι απροκάλυπτη η στρατιωτικοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, ανάφερε ο Ν. Παπαναστάσης τονίζοντας ότι το ΚΚΕ την καταψηφίζει όπως και το σύνολο του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο οποίο εντάχθηκε.
Πρόσθεσε ότι για τον ξεριζωμό ανθρώπων από τις πατρίδες τους έχουν ευθύνες ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ όπως και οι ελληνικές κυβερνήσεις που άμεσα και έμμεσα παρέχουν διευκολύνσεις στις επεμβάσεις τους, ενώ καυτηρίασε τον εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα λόγω των συμφωνιών της ΕΕ.
Ο υπουργός Άμυνας αρνήθηκε να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία παρά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Συνέδεσε το προσφυγικό - μεταναστευτικό και με την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, λέγοντας ότι «είναι δυνητική απειλή για την εσωτερική ασφάλεια» επειδή όπως είπε μπορεί να παρεισφρήσουν τζιχαντιστές. Διευκρίνισε ότι η εσωτερική ασφάλεια είναι καθήκον της αστυνομίας και η φύλαξη των συνόρων του στρατού.
https://www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου