Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Βίντεο με την επιχείρηση της επιστροφής 11 προσφύγων από τη Μυτιλήνη στην Τουρκία

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Η αδίστακτη κυβέρνηση της ΝΔ ενώ κλιμακώνει την συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις [μετατρέπουν τη χώρα σε μια ατέλειωτη αμερικάνικη βάση-από τη Σούδα οι ΗΠΑ βομβάρδισαν στην Συρία, στηρίζουν τις δολοφονίες του Τραμπ στη Μέση Ανατολή που πυροδοτεί την πολεμική ένταση (βομβαρδισμοί σε Ιράκ) για να δεχτούν την Προειδοποίηση του Ιράν, περιπολούσαν στα χωρικά ύδατα της Σομαλίας, συμμετείχαν στον βομβαρδισμό του Ιράκ (2003) και στην Κατοχή του Αφγανιστάν  κι εσχάτως συζητάνε για την αποστολή πυραύλων Patriot στη Σαουδική Αραβία και την αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στη Λιβύη].
Τώρα η κυβέρνηση ΝΔ φυλάει τα Κλειστά Σύνορα της Ευρώπης Φρούριο, χαρακτηρίζει μετανάστες τους πρόσφυγες και προχωρά σε Απάνθρωπες Επαναπροωθήσεις προσφύγων. Καλλιεργώντας ταυτόχρονα τον Κοινωνικό Φασισμό στον λαό μας, αποπροσανατολίζοντας ώστε να μην βλέπουμε τις αιτίες που προκαλούν την προσφυγιά, την πολιτική των ΗΠΑ, της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ! 
Βίντεο με την επιχείρηση της επιστροφής 11 προσφύγων από τη Μυτιλήνη στην Τουρκία
Την επιστροφή από τη Μυτιλήνη στην Τουρκία έντεκα μεταναστών, που δεν δικαιούνται διεθνή προστασία, ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Πρόκειται για μετανάστες από το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Σομαλία, την Αλγερία, το Μαρόκο και την Τυνησία. Όπως σημειώνει ο υπουργός, «επιταχύνουμε διαδικασίες εφαρμόζοντας το νέο νόμο που ψηφίσαμε πρόσφατα».
Την ανάρτηση συνοδεύει σχετικό βίντεο από την επιχείρηση.
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου