Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Τον Ιανουάριο 2020 κατατάσσονται οι Νεοσύλλεκτοι στην Πολεμική Αεροπορία

ΓΕΑ: Κλήση στρατεύσιμων θητείας Α’ ΕΣΣΟ του 2020 της Πολεμικής Αεροπορίας
Με τη σημερινή του ανακοίνωση, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) καλεί τους στρατεύσιμους θητείας της Α’ ΕΣΣΟ του 2020 για να καταταγούν στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Mε Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία με την 2020 Α΄/ΕΣΣΟ, οι στρατεύσιμοι που έχουν κατανεμηθεί στην Πολεμική Αεροπορία, είναι σωματικής κατηγορίας πρώτης έως και τετάρτης (Ι/1 έως Ι/4) και ανήκουν στις παρακάτω κλάσεις και κατηγορίες:

α. Οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2022 (γεννημένοι το 2001), που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (ΣΥ Αθήνας και ΣΥ Πειραιά), Ευβοίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας, Ευρυτανίας (ΣΥ Στερεάς Ελλάδας), Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων (ΣΥ Κρήτης), Δωδεκανήσου, Κυκλάδων (ΣΥ Νοτίου Αιγαίου), Λέσβου, Σάμου, Χίου (ΣΥ Βορείου Αιγαίου), Κέρκυρας (ΣΥ Κέρκυρας).
β. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1997 έως και 2021 (γεννημένοι το 1976 έως και το 2000), από όλους τους Νομούς, που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου 2019 έως και 31 Οκτωβρίου 2019.
γ. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1997 έως και 2021 (γεννημένοι το 1976 έως και το 2000), που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2019 έως και 31 Δεκεμβρίου 2019.
Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων ορίζονται ως εξής
α. Η 13η Ιανουαρίου 2020, για τους στρατεύσιμους όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι/2 έως Ι/4 με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων.
β. Η 13η Ιανουαρίου 2020, για τους λοιπούς στρατευσίμους, όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών.
Όλοι οι στρατεύσιμοι που καλούνται, υποχρεούνται να καταταγούν στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην Αεροπορική Βάση Τρίπολης, εκτός αυτών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκε η σωματική τους ικανότητα με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι υποχρεούνται για κατάταξη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΥΠΥΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
Την ίδια μέρα που η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ μας σόκαρε όλους με το άρθρο της "Spiegel: Αποκαλυπτικό βίντεο επαναπροώθησης προσφύγων στον Έβρο"
Την ίδια μέρα η κυβέρνηση ψήφιζε τον νέο νόμο που αναθέτει και στον ΣΤΡΑΤο την Δημόσια Ασφάλεια.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΛΙΒΥΗΣ
Η συμφωνία για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης χωρίς να έρθουν σε συνεννόηση με τις χώρες που έχουν συμφέροντα στην περιοχή, όπως η Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα της όξυνσης του ανταγωνισμού των κρατών της περιοχής που διεκδικούν τους φυσικούς πόρους της Ανατολικής Μεσογείου, προκειμένου να τους μοιράσουν σε παγκόσμιους οικονομικούς κολοσσούς, αποκομίζοντας οικονομικά -πολιτικά κέρδη. Επιθετική και Επεκτατική είναι η στάση του καθεστώτος Ερντογάν αλλά και του Ελληνικού κράτους που επιχειρεί με την συμμετοχή σε πολέμους (Λιβύη 2011), την συγκρότηση Αξόνων του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ, την Στρατιωτική του συμμαχία με τις ΗΠΑ που μετατρέπει την χώρα στο μεγαλύτερο Πολεμικό Ορμητήριο,  την ανάληψη ρόλου ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών
από τα Βαλκάνια έως την Αφρική-Μ.Ανατολή και την σύμπραξη με τη EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI να αρπάξει τη μερίδα του λέοντος και να εκφράσει τα συμφέροντα των Λάτση, Βαρδινογιάννη, ENERGEAN OIL & GUS, των εφοπλιστών και εργολάβων. Η Ελλάδα έχει 6ν.μ. χωρικά ύδατα και συμμετέχει στο στημένο παιχνίδι των Πετρελαϊκών εταιρειών που μέσω των ΑΟΖ μοιράζουν διεθνή ύδατα σε θαλάσσια οικόπεδα για να καρπωθούν κοιτάσματα, καταστρέφοντας τα πάντα.   
Η ένταση του Ελληνο-Τουρκικού ανταγωνισμού επηρεάζει ήδη την ζωή των συναδέλφων μας μέσα στις μονάδες. Ενώ το ελληνικό κράτος διεξάγει ένα ακόμη Πόλεμο, ενάντια σε πρόσφυγες-μετανάστες, αποφασίστηκε από τον ΑΝΥΕΘΑ Στεφανή και το ΓΕΣ η εκ περιτροπής μεταφορά στρατευμάτων στον Έβρο, κάτι που σημαίνει επί πλέον έξοδα, μετακινήσεις και κόπους για τους φαντάρους. Η πολεμική ετοιμότητα του στρατού εντείνεται με συνεχείς επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά και συναγερμούς, ενώ ο Στρατός μετατρέπεται σε Αστυνομική δύναμη, συμμετέχει με Μεικτά περίπολα στο κυνήγι προσφύγων-μεταναστών, που αντιμετωπίζει ως ΕΧΘΡΟΥΣ!
Στο πλαίσιο των Συμμαχιών με ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ισραήλ, το ελληνικό αστικό κράτος είναι περισσότερο «πρόθυμο» να παρέχει εγκαταστάσεις, βάσεις και προσωπικό προς εξυπηρέτηση των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών (χαρακτηριστική η κοινή άσκηση της 71ης Ταξιαρχίας, με την ονομασία «IRON SWORD» που συμμετείχαν Αμερικανοί Μισθοφόροι). Το μερίδιο της Ελληνικής συμμετοχής στους βρώμικους πολέμους είναι οι ποικίλες διευκολύνσεις, Συν-εκπαιδεύσεις (συμβολή Ελλάδας-Κύπρου σε πολεμική προετοιμασία του Ισραήλ ενάντια σε Ιράν, Συρία, Λίβανο), η παροχή μέσων (πτήση ελληνικών F16 στην Συρία, αποστολή πλοίων του ΠΝ σε Λιβύη, Λίβανο), αλλά και στρατιωτών στις επιχειρήσεις σε εμπόλεμες ζώνες.
Παράλληλα, ο κίνδυνος ενός θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μεγαλώνει και συνεπώς κινδυνεύουμε περισσότερο να πέσουμε θύματα μίας μικρής κλίμακας ή πιο γενικευμένης σύρραξης. Θύματα προς ικανοποίηση των συμφερόντων των πετρελαϊκών κολοσσών. Θύματα του Πολεμικού τυχοδιωκτισμού του αστικού πολιτικού και στρατιωτικού κατεστημένου. Ήδη τα κανάλια παίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ πόλεμο, δημοσιογράφοι-καθηγητάδες-πράκτορες-απόστρατοι στρατιωτικοί προαναγγέλλουν θερμό επεισόδιο και πόλεμο, που όμως θα χυθεί το Δικό μας Αίμα, καθώς τα βύσματα των κομμάτων και οι γιοί των πλουσίων φεύγουν με μεταθέσεις στο Πεντάγωνο!  Βέβαια η συμφωνία αυτή θα αποτελέσει ένα ακόμα πρόσχημα για αύξηση των εξοπλισμών και στις δύο χώρες. Η κυβέρνηση ΝΔ προωθεί εξοπλιστικά προγράμματα αξίας 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ. Αντί να δίνονται χρήματα για τις ανάγκες μας, θα δίνονται για φρεγάτες, αεροσκάφη, μίζες!
Εκεί λοιπόν οδηγούν οι ανταγωνισμοί στην περιοχή μας. Η ελληνική αστική τάξη ανταγωνίζεται την τουρκική και αντιστρόφως. Θέλουν να επεκτείνουν την οικονομική επιρροή τους μέσω των ΑΟΖ στη θάλασσα. Οι θαλάσσιες ζώνες όμως, εκτός από τη στενή λωρίδα των χωρικών υδάτων, δεν ανήκουν στις χώρες αυτόματα, ούτε αποτελούν τμήμα της κυριαρχίας τους. Τα κράτη επιλέγουν αν θα ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα (όχι πλήρη κυριαρχία) πέραν των χωρικών υδάτων, δηλαδή στην ΑΟΖ. Και τι δικαιώματα είναι αυτά; Oικονομική εκμετάλλευση. Ποιόν θα ωφελήσει; Σίγουρα όχι εμάς, σίγουρα όχι τις θάλασσές μας και το υπέδαφος που κινδυνεύουν από τις εξορύξεις. Μας θεωρούν αναλώσιμους. Μας Θέλουν κρέας σε κανόνια των επιχειρηματικών συμφερόντων.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για EXXON-MOBIL, TOTAL και τα ΕΛ.ΠΕ. του Λάτση
ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ
Για ελληνική ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΑΤΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου