Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ένας εθνικιστής, πολεμοκάπηλος που τον χειροκροτούν Φασίστες!



Από το μεσημέρι που έγινε γνωστό ποια είναι η επιλογή της κυβέρνησης ΝΔ όσον αφορά την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ξεχύθηκαν να μας ενημερώσουν για το βιογραφικό του νέου ΑΓΕΕΘΑ Αντιστρατήγου Φλώρου.
Τι ξέχασαν όλοι αυτοί;

Μα τις ακραίες εθνικιστικές και πολεμοκάπηλες δηλώσεις του Αντιστρατήγου Φλώρου. Με αποτέλεσμα να υπάρξει όξυνση στον Έβρο!

Δηλώσεις που προκάλεσαν την παρέμβαση του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ που βγήκε να τον υπερασπίσει.

Θυμίζουμε:

Oι ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΣΤΟΧΟΥ υπερασπίζονται τον πολεμοκάπηλο Στρατηγό Φλώρο! Αυτή είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!

Ο ακραίος Στρατηγός Φλώρος έγινε γνωστός σε όλους μέσω της προβολής των πολεμοκάπηλων δηλώσεων του:

«Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε. Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν. Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι.

Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια»...
Οι ακραίες αυτές δηλώσεις που σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να γίνουν από το Διοικητής της 1ης Στρατιάς γνώρισαν την ΑΝΟΧΗ του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΣ, προκάλεσαν τρεις αντιδράσεις πηγή πολύτιμων συμπερασμάτων για το ποιος ευνοείτε από το κλίμα Μισαλλοδοξίας και Εθνικιστικής Πώρωσης.


Για πολλούς αναλυτές οι ακραίες αυτές δηλώσεις έδωσαν την αφορμή στο καθεστώς Ερντογάν να εκδηλώσει μια ακόμη προκλητική ενέργεια με την ανάρτηση της τουρκικής σημαίας σε νησίδα του ποταμού Έβρου, στην περιοχή Πραγγί Διδυμοτείχου, που στρατιωτικά ανήκει στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης Στρατιάς. Ανέβάζοντας ακόμη περισσότερο το θερμότερο στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις που διάγουν βίο ενός ολοένα κλιμακωμένου ανταγωνισμού.
Το παρ΄ολίγο θερμό επεισόδιο στον Έβρο έγινε θέαμα στις ειδήσεις, μια ακόμη αφορμή ευκαιρία να "πουλήσουν" πόλεμο τα κανάλια -όλα ιδιοκτησίας εφοπλιστών που εποφθαλμιούν τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου!
Τέλος, ήταν η αφορμή για την εμφάνιση δημοσιεύματος του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ που απέδειξε για μια ακόμη φορά το αντιδραστικό και αιματοβαμμένο περιεχόμενο της "εθνικής ενότητας" που συγκροτούν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, ΜΜΕ και στρατιωτικό-πολιτικό-δημοσιογραφικό κατεστημένο.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: την ταύτιση των ακραίων δηλώσεων του Στρατηγού Φλώρου με τους Φασίστες του ΣΤΟΧΟΥ προβάλλει μιλιταριστικό σάιτ που έχει πάρει εργολαβία την διαφήμιση των ενεργειών του ΓΕΣ!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Το πετρέλαιο είναι ευτυχία διαλαλούσαν οι κυβερνήσεις, όμως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι φέρνει Πολέμους, αιματοχυσίες, προσφυγιά.
Ο Ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός κλιμακώνεται καθημερινά από τον Έβρο μέχρι το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, με απευθείας αντιπαραθέσεις-προκλήσεις χαμηλής έντασης, με προβολή στρατιωτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων και πόλεμο δια αντιπροσώπων σε Αφρική και Μέση Ανατολή.
Το ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πρέπει να παρέμβει τώρα.
Τώρα μας απειλούν με Θερμά επεισόδια και διακρατική σύγκρουση.
Τώρα αγοράζουν όπλα αξίας ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ και προωθούν προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Τώρα Πολεμούν ΜΑΖΙ Ελληνικό και Τουρκικό κράτος εναντίον των προσφύγων.
Τώρα και εμείς πρέπει να αντιτάξουμε ένα Μαζικό και Μαχητικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον Πόλεμο και τον Εθνικισμό.
Δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Λάτση και Βαρδινογιάννη, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου