Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020

η Αμερική του Τραμπ: Χριστιανικός Φονταμενταλισμός Ευαγγελιστών εναντίον Μουσουλμανικού Φονταμενταλισμού Μουλάδων!

To απόγειο της υποκρισίας: Ο Τραμπ προσεύχεται με Ευαγγελιστές και υπό χειροκροτήματα ανακοινωνει τη δολοφονία του Σουλεϊμανί

Η δολοφονία Σουλεϊμανί σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την επίθεση Ιρακινών διαδηλωτών στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ, επιμένει ότι η δολοφονία του Σουλεϊμανί έγινε για να αποτραπεί ιρανική επίθεση και ότι η κυβέρνησή του δεν επιδιώκει ανάμειξη στο εσωτερικό του Ιράν.

Σε ένα βίντεο που μοιάζει σα να δημιουργήθηκε για να εξοργίσει τους Ιρανούς, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μαζί με ηγέτες της εκκλησίας των Ευαγγελιστών προσεύχονται για τον Χριστιανισμό και τη θέληση να κάνουν τις ΗΠΑ σπουδαίες, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία Σουλεϊμανί.

“Ευχόμαστε ότι το 2020 θα ξαναγεννηθεί ξανά. Ευχόμαστε ότι το Πνεύμα σου θα κινηθεί πάνω από το έθνος μας και προσευχόμαστε. Και ζητούμε την ευλογία του έθνους μας και του Πρόεδρού μας Ντόναλντ Τραμπ. Η χώρα μας χρειαζόταν έναν πολεμιστή της Ειρήνης και αυτό ακριβώς έχουμε. Σε ευχαριστούμε Κύριε γιατί είναι παθιασμένος για να σταματήσει τη δολοφονία αθώων παιδιών, για να πολεμήσει τη φτώχεια. Χρειάζεται ο δρομέας μας μία δεύτερη θητεία. Στείλε Κύριε τη Δύναμή σου σε αυτόν τον Πρόεδρο. Και κάνε Κύριε κάνε κάτι μέσω αυτού έτσι ώστε όλοι να μείνουν έκπληκτοι από το πόσο Σπουδαία είναι η Αμερική επειδή ο Θεός είναι Σπουδαίος ξανά στην Αμερική. Εις το όνομα του Ιησού προσευχόμαστε”.

Στην ομιλία που ακολούθησε μπροστά σε ένα κοινό ευαγγελιστών ψηφοφόρων, ο Τραμπ επανέλαβε ότι δεν έχει στόχο να εμπλακεί σε σύρραξη με το Ιράν:

“Αναλάβαμε δράση για να αποτρέψουμε έναν πόλεμο, όχι για να ξεκινήσουμε πόλεμο. Έχω βαθιά εκτίμηση για το λαό του Ιράν. Είναι αξιοθαύμαστος με εκπληκτική κληρονομιά και απεριόριστες δυνατότητες. Δεν επιδιώκουμε αλλαγή του καθεστώτος, όμως, η επιθετικότητα του ιρανικού καθεστώτος στην περιοχή, με την χρήση πυρήνων μαχητών για την αποσταθεροποίηση των γειτονικών χωρών, πρέπει να τελειώσει τώρα”.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου