Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Τι απαντούν οι Ελληναράδες; "Στη Ρώμη εκδίδονται παιδιά ακόμη και 10 ετών"


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Αλήθεια, τι απαντούν οι Ελληναράδες που τα έχουν βάλει με τους δυστυχισμένους πρόσφυγες;
Τι απαντά ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας που μας μιλούν για την ΕΝΙ και τους αγωγούς που θα φέρουν ανάπτυξη και ευημερία σε όλους;
Η Ιταλία είναι μια από τις πιο πλούσιες χώρες της ΕΕ, με τις πιο μεγάλες κοινωνικές αντιθέσεις και ανισότητες...
Σοκ στην Ιταλία: "Στη Ρώμη εκδίδονται παιδιά ακόμη και 10 ετών"
Ένα αγόρι με δεμένα τα χέρια

Συγκλονισμένη η Ιταλία από τις αποκαλύψεις της εισαγγελίας για την εκμετάλλευση παιδιών. "Τα θύματα είναι τόσο μικρά", σχολίασε η εισαγγελέας Μ. Μοντελεόνε.  news247
«Στη Ρώμη εκδίδονται παιδιά 14, 13, ακόμη και 10 ετών», δήλωσε η ιταλίδα εισαγγελέας Μαρία Μοντελεόνε, η οποία είναι επικεφαλής της ειδικής δικαστικής ομάδας αρμόδιας για την προστασία των δικαιωμάτων των ανηλίκων.

«Η εκπόρνευση των ανηλίκων είναι ένα από τα πιο ανησυχητικά φαινόμενα της κοινωνίας μας και τα θύματα είναι τόσο μικρά αγόρια όσο και μικρά κορίτσια», συμπλήρωσε η εισαγγελέας, μιλώντας στο ιταλικό κοινοβούλιο. 

Η ίδια συμπλήρωσε ότι τα περασμένα χρόνια οι διώξεις κατά των παιδεραστών και των κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται τα ανήλικα σημείωσαν μεγάλη αύξηση. Μόνο το 2019, αυξήθηκαν κατά 12,9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, με έμφαση και στην σεξουαλική αποπλάνηση ανηλίκων μέσω διαδικτύου. 

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «πραγματικό κοινωνικό συναγερμό» και για την επείγουσα ανάγκη λήψης νέων, αυστηρότερων μέτρων, με στόχο την πιο αποτελεσματική πρόληψη και πάταξη αυτού του φαινομένου. 

Μια από τις σημαντικές και αναγκαίες παρεμβάσεις, στις οποίες γίνεται αναφορά, είναι η πραγματοποίηση περισσότερων ελέγχων στην περιοχή του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της Ρώμης, του Τέρμινι, στην οποία μεταφέρονται πολλά ανήλικα και εξαναγκάζονται να εκπορνευθούν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου