Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Απόβαση Στρατού και Εκατοντάδων Τραμπούκων ΜΑΤ ενάντια στον λαό σε Μυτιλήνη και Χίο


φωτο αρχείου
ΕΡΩΤΗΜΑ
Γιατί οι στρατιωτικοί συντάκτες, τα στρατιωτικά σάιτ δεν αναφέρουν τίποτε για την συμβολή του Στρατού στη δημιουργία των Στρατόπεδων Συγκέντρωσης;

Ξεσηκωμός επικρατεί στα νησιά καθώς οι κάτοικοι Αρνούνται την πολιτική των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που μετέτρεψε τα νησιά σε Φυλακές προσφύγων και μεταναστών.

Η κυβέρνηση λοιπόν επιχειρεί να οικοδομήσει νέα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης στέλνοντας ΜΑΤ αλλά μονάδες του Ελληνικού Στρατού.
Στο πλαίσιο λοιπόν της ενασχόλησης του Στρατού για την εφαρμογή της αντι-προσφυγικής πολιτικής και του νέου θεσμικού πλαισίου που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση της ΝΔ, με τον ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλο να προπαγανδίζει την εμπλοκή του στρατού στην εσωτερική ασφάλεια, στρατιωτικές δυνάμεις, βασικά από το Μηχανικό και το Τεχνικό, και στέλνονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων για να συμβάλλουν στην κατασκευή των νέων Στρατοπέδων Συγκέντρωσης.

Ένα αποβατικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, επίσης είναι σε ετοιμότητα να μεταφέρει επιπλέον δυνάμεις στα νησιά.


Μαζί με τα ΜΑΤ λοιπόν μεταφέρεται μεγάλος αριθμός από χωματουργικά μηχανήματα, όπως μπουλντόζες, εκσκαφείς, φορτηγά και βαρέως τύπου γερανοφόρο όχημα, του Ελληνικού Στρατού.

Στα στελέχη του Μηχανικού και του Τεχνικού έχει δοθεί ανοιχτό φύλλο πορείας, για να μείνουν όσο χρειαστεί στα νησιά.

Εμείς καταγγέλλουμε την άγρια επίθεση καταστολής και τρομοκρατίας της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στρέφεται ενάντια σε κατοίκους και μετανάστες.

Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων και των προσφύγων και απαιτούμε να κλείσουν όλα τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.

Το πρόβλημα είναι οι πόλεμοι, η πολιτική Κλειστών Συνόρων της ΕΕ και της Ευρώπης Φρούριο που υπερασπίζει η κυβέρνηση της ΝΔ, στρέφοντας Στρατό και Λιμενικό εναντίον των προσφύγων, εκτελώντας πολεμικές επιχειρήσεις Αποτροπής, φτάνοντας ακόμα και στη δολοφονία τους σε Έβρο και Αιγαίο.

Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση των Τραμπούκων των ΜΑΤ.

Απαιτούμε να παύσει τώρα η οποιαδήποτε εμπλοκή του Στρατού.

Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε Πρόσφυγες και Μετανάστες.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου