Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Κάλεσμα της "Ανυπότακτης Μυτιλήνης" για την κινητοποίηση αλληλεγγύης στο Σάββατο 22/2

Κάλεσμα της "Ανυπότακτης Μυτιλήνης" για την κινητοποίηση αλληλεγγύης στο Σάββατο 22/2
Οι αντιπροσφυγικές πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις αποτελούν φυσικό επακόλουθο των μνημονικών πολιτικών που εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και ΝΔ.

Η νέα αναδιανομή πλούτου που βαφτίστηκε "κανονικότητα" αφορά όλο και λιγότερα άτομα με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος των κοινωνικών ομάδων να φτωχοποιείται περισσότερο.


Η κυβέρνηση περνώντας σε μια νέα φάση αυταρχισμού και υπεράσπισης των λίγων κεφαλαιοκρατών ξεκινά από τα Νησιά με κλειστές δομές φυλακές, επιτάξεις και καταστρατήγηση των Λαϊκών αποφάσεων.

Δηλώνουμε δυναμικά ότι δεν θα απεμπολίσουμε το δικαίωμα συμπαράστασης στους οικονομικά αδύναμους και κατατρεγμένους ντόπιους και μετανάστες του τόπου μας, χαρακτηριστικό στοιχείο μιας πολιτισμένης κοινωνίας που κατακτήθηκε με αμέτρητους αγώνες.

Η Ανυπόταχτη Μυτιλήνη καλεί στην κινητοποίηση που θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στα Κεντρικά Λύκεια στις 12:00.
Αγωνιζόμαστε για:

.➤ Κατάργηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκιας.

.➤ Ίσα εργασιακά ,πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα στους πρόσφυγες και μετανάστες.

.➤ Χορήγηση ασύλου και ταξιδιωτικών εγγράφων σε όσους το επιθυμούν.

.➤ Μόνιμες θέσεις εργασίας για ντόπιους και μετανάστες εξασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης βάζοντας φρένο στην φτωχοποίηση.

➤.Να κλείσουν τα ήδη υπάρχοντα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να μην κατασκευαστούν καινούρια.

➤ Να δαπανηθούν τα χρήματα για τις κλειστές δομές και τις στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό για κοινωνικές και πολιτιστικές δομές όπως σχολεία,νοσοκομεία και πολιτιστικά κέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου