Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

547 ΑΜ ΤΠ: oι φαντάροι Παραπονιούνται για την Σίτιση και τις άθλιες συνθήκες και η διοίκηση φτιάχνει Εκκλησία!

"Έχει ο θεός..."
Βρισκόμαστε στο 2020.
Αλλά το Υπουργείο Άμυνας, το ΓΕΣ και η διοίκηση του 547 ΑΜ ΤΠ φαίνεται ότι έχουν κολλήσει στο Μεσαίωνα.
Γιατί δεν είναι δυνατόν οι συνάδελφοι να διαμαρτύρονται για τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης, το φαγητό και την συμπεριφορά των Στελεχών...
Αλλά απάντηση στα Παράπονα τους να είναι η κατασκευή Εκκλησίας!
Βέβαια, ο σκοταδισμός, η πολεμοκαπηλεία, η μισαλλοδοξία, η αντιδραστικότητα της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ είναι γνωρίσματα που χαρακτήριζαν και την προηγούμενη ηγεσία του Πενταγώνου των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Και τα συνοδεύει με μεγάλη δόση Αυταρχισμού και Τρομοκρατίας.
Μας γράφουν οι φαντάροι σε νέα Επιστολή Καταγγελίας τους: 
Τώρα όχι μόνο προσπαθούν να βρουν ποιος ανέβασε το εν λόγω άρθρο αλλά στην αντίληψη μας έπεσε η πληροφορία για αναβάθμιση  στην εκκλησία του στρατοπέδου.

Με Χορηγία.

ΕΛΕΟΣ!! 

Και μετά λένε "μα γιατί κάποιος τα ανεβάζει"! 

Γιατί να ασχοληθούν με τους φαντάρους/φαγητό/συνθήκες διαβίωσης; 

Για αυτούς ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Για τους φαντάρους Αδιαφορία...

Αυτός είναι ο Ελληνο-Ορθόδοξος Πολιτισμός της κυβέρνησης ΝΔ που βρίσκεται αγκυλωμένη στο ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Αυτά είναι και τα θέσφατα της Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας που χορηγεί, του στρατιωτικού κατεστημένου που κάνει δημόσιες σχέσεις και απολαμβάνει προνόμια.
Θυμίζουμε:  
547 ΑΜ ΤΠ: Απαράδεκτες Συνθήκες διαβίωσης, φαγητό και συμπεριφορά Στελεχών!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Απαράδεκτες Συνθήκες διαβίωσης, φαγητό και συμπεριφορά Στελεχών!
Καλημέρα σας, φτάνω στο σημείο να σας ενημερώσω - καταγγείλω καταστάσεις καθώς και συμπεριφορές που καταπιέζουν τους στρατιώτες της πιο δύσκολης μονάδας της Κρήτης το 547 ΑΜ ΤΠ.
Δυστυχώς όμως μετά από πολύμηνη θητεία διαπίστωσα ότι:
1) Πρωινή γυμναστική :
Δεν μπορεί κάποιος να κάνει γυμναστική αμέσως μετά από τη λήψη πρωϊνού. Το να πάρει ένας άνθρωπος πρωϊνό στις 06:30 - 06:50 και στις 07:00 να τρέχει για 1 περίπου ώρα είναι επικίνδυνο.
Αρκετές φορές υπάρχουν άτομα που κάνουν εμετό κατά την διάρκεια της άθλησης.
Δεν υπάρχει Στέλεχος γιατρός όπως προβλέπεται να επιβλέπει την γυμναστική αλλά για "ξεκάρφωμα" 1 φορά την εβδομάδα ένας Στρατιώτης γιατρός.
Επίσης δεν υπάρχει υποδομή για λήψη ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ μετά την γυμναστική καθώς και δεν μας διαθέτουν χρόνο για αυτό. Μας δίνεται χρόνος μόνο για να αλλάξουμε από την αθλητική ενδυμασία (που δεν μας χορηγούν φυσικά) στην στολή παραλλαγής ιδρωμένοι και καταπονημένοι.

2) Κτιριακές εγκαταστάσεις:
Τα κτήρια είναι παλιά χωρίς μόνωση με αποτέλεσμα η λιγοστή θέρμανση να μην επαρκεί. Επίσης δεν υπάρχουν ατομικές ντουλάπες για τα ατομικά μας είδη. Μας παραχωρούν έναν θάλαμο για να βάλουμε τα πολιτικά μας είδη 20-40 άτομα ενώ με πολύ φθηνές ατομικές ντουλάπες θα είχαν λυθεί πολλά από τα προβλήματα μας καθώς και να αποφευχθεί η δράση κάποιων "κλεφτών".
Έχουν γίνει προτάσεις και από στελέχη μας αλλά η Διοίκηση προτιμάει να βάφει σημαίες πάνω σε τσιμέντα , να στήνει Χριστουγεννιάτικα δέντρα με led κτλ χωρίς να ενδιαφέρεται για το τις συνθήκες διαβίωσης του στρατιώτη αλλά τι μπορεί να δει σε μία επίσκεψη ένας Στρατηγός ή ένας Υπουργός.
 Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος
Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου