Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

"Σιγά μην κλάψει, σιγά μην φοβηθεί" το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τους εθνικιστές λιβελογράφους!

"Σιγά μην κλάψει, σιγά μην φοβηθεί" το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την παραπληροφόρηση από τους αιμοδιψείς, πολεμοκάπηλους, εθνικιστές και μισαλλόδοξους.
Τους ακραίους που απειλούν την Ειρήνη και σπέρνουν διχαστικά στερεότυπα.
Αυτούς που παραπλανούν, χειραγωγούν και παραπληροφορούν συστηματικά.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποδείξει με συνέπεια και συνέχεια εδώ και 25 χρόνια ότι αποτελεί τη φωνή των φαντάρων, συμβάλει καθημερινά στην ενίσχυση των αντιστάσεων απέναντι στη Διαφθορά, τη Διαπλοκή και τις πελατειακές σχέσεις, στην Αυθαιρεσία και το Μιλιταρισμό.
Συγκροτεί κίνημα φαντάρων για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Κίνημα μαζικό, μέσα και έξω από τον Στρατό, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.
Στόχος μας η συναδέλφωση των φαντάρων, Τούρκων, Ελλήνων και η κοινή πάλη ενάντια στις κυβερνήσεις του αδίστακτου κοινωνικού πολέμου, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, του επικίνδυνου ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού που απειλεί τους λαούς με θερμά επεισόδια και διακρατική σύγκρουση για τα συμφέροντα των πετρελαϊκών εταιρειών και των εφοπλιστών, των επιχειρηματιών του πολέμου και εργολάβων, των TOTAL, ENI, EXXON-MOBIL.
Για αυτούς τους λόγους επιχείρησε να μας δολοφονήσει το κράτος και οι μυστικοί μηχανισμοί του όταν θίξαμε το πρόβλημα των ναρκωτικών στον Στρατό, για αυτό μας επιτίθενται με αλλεπάλληλες δικαστικές διώξεις, για αυτό επιχειρούν να μας σπιλώσουν.
Γιατί είμαστε στο πλευρό των προσφύγων, των μειονοτήτων, των εργαζόμενων σε Ελλάδα και Τουρκία. 
Όλων αυτών που Σαμαράς και Βενιζέλος, Τσίπρας, Μητσοτάκης και Ερντογάν, Μέρκελ, Μακρόν, Πούτιν και Τραμπ θεωρούν  Ασύμεμετρες Απειλές.
Γιατί εμείς ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για την ελληνική Ολιγαρχία, ΝΑΤΟ και ΕΕ.
Δεν καταδιώκουμε πρόσφυγες-μετανάστες, Δεν σπάμε Απεργίες.
Αντίθετα αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα και τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας.
Για όλους αυτούς τους λόγους πετάμε στον πολιτικό βόθρο τη λάσπη και αυτούς που επιχείρησαν να μας σπιλώσουν.
Όχι μόνο θα συμμετέχουμε κανονικά στην εκδήλωση της Κομοτηνής την Τετάρτη  26/2/2020  που διοργανώνουν οι οργανώσεις Νέο Αριστερό Ρεύμα (ΝΑΡ) και Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) Κομοτηνής, στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής με τίτλο ¨Δίκαιο Θαλάσσης, Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ), Γεωστρατηγικοί Ανταγωνισμοί: Έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τους γειτονικούς λαούς , τους πρόσφυγες και τους μετανάστες; ¨.
Αλλά αποφασίσαμε να μας εκπροσωπήσει το μέλος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Νίκος Αργυρίου.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Θυμίζουμε τους λασπολόγους:

https://tourkikanea.gr/thraki/antarcia/

Εκδήλωση στην Κομοτηνή, στην κατεύθυνση των συμφερόντων της Τουρκίας…

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην Κομοτηνή από νέους αριστερών απόψεων

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση από αριστερούς νέους στο εργατικό κέντρο Κομοτηνής

Οι οργανώσεις Νέο Αριστερό Ρεύμα (ΝΑΡ) και Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) Κομοτηνής, στις 18:00 της Τετάρτης 26/2/2020, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής με τίτλο ¨Δίκαιο Θαλάσσης, Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ), Γεωστρατηγικοί Ανταγωνισμοί: Έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τους γειτονικούς λαούς , τους πρόσφυγες και τους μετανάστες; ¨.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι Θοδωρής Περεντίδης-περιφερειακός σύμβουλος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Παναγιώτης Μαυρωειδής-μεταλλειολόγος-μεταλλουργός μηχανικός και Νίκος Τσολάκης-φοιτητής.

Μια παρουσίαση θα γίνει επίσης και από το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων

Στην ανακοίνωση που έγινε από τους οργανωτές αναφέρεται πως ¨Θέτοντας ως βάση της κουβέντας την ιδιαιτερότητα αυτών των ζητημάτων στην περιοχή μας, θεωρούμε πως είναι αναγκαίο να ανοίξει η συζήτηση στην τοπική κοινωνία και ευρύτερα στη Θράκη¨


20/2/2020

Σχ: Η Μπιρλίκ είναι μια ιστοσελίδα με ¨γραμμή¨ αυτήν της Τουρκίας. Ποτέ δεν γράφει κάτι ενάντια στην τουρκική πολιτική Για ποιο λόγο άραγε προβάλει μια τέτοια εκδήλωση; Μα διότι απλά αυτός ο χώρος με την πολιτική του, εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντα και την πολιτική της Τουρκίας. Η Τουρκία επιδιώκει να εξασθενήσει όσο μπορεί ο ελληνικός στρατός, να μην κηρυχθεί καμία ΑΟΖ από την πλευρά της Ελλάδας και φυσικά να πνιγεί από τους παράνομα εισερχόμενους.
Ε τα ίδια λοιπόν επιδιώκουν κι αυτές οι οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου