Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑΣ: Καταλαβαίνουν ότι οι φαντάροι είναι Άνθρωποι και ΟΧΙ ζώα;

Επιστολή Καταγγελίας από το ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑΣ
Ειδικά στη ΎΛΗ ΔΙΟΙΚΉΣΕΩΣ όπου η αγγαρεία πάει σύννεφο.
Ελάχιστα άτομα για τις υπηρεσίες, τα περισσότερα βύσματα, είναι εδώ μέσα σε αυτήν την ύλη.
Ξενικάμε:
1ον, Στελέχη, το μόνο που ξέρουν είναι να φωνάζουν και να μην ασχολούνται με τίποτα. Το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν «καμπάνα» και κρατήσεις όλη μέρα, χώρις λόγο και αιτία, γιατί έτσι, δεν έχουν τι να κάνουν και δεν ακούν αυτό που θέλουν να ακούσουν από τους ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.
2ον, βάζουν τους ΑΥΔΜ και τους Ανθυπασπιστές να μας περνούν για αγγαρείες κάθε πρωί έτσι ώστε να μην καθόμαστε ούτε λίγο.
Οι αγγαρείες είναι κάψιμο ξύλων, κουβαλήματα όλη την ώρα κορμών δέντρων και λοιπά σκουπίδια. Αυτά γίνονται κάθε πρωί στην αναφορά, όπου οποίος δεν έχει πόστο, φεύγει για αυτές τις αγγαρείες και όποιος έχει δεν κάνει τίποτε, δηλαδή τα βύσματα.
Και δεν τελειώνει μόνο εδώ. Οι αγγαρείες συνεχίζονται και το μεσημέρι μετά την φρουρά με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουμε να ξεκουραστούμε ούτε λίγο, πηγαίνοντας σχεδόν αμέσως στην υπηρεσία όπου λογικό είναι κάποια στιγμή να μην αντέχουμε άλλο.
Αλλά εκείνους δεν τους ενδιαφέρει.
Κάθονται με τα χέρια στης τσέπες και μας φωνάζουν να κάνουμε «πιο γρήγορα», χωρίς εμείς να μπορούμε να μιλήσουμε.
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πράγμα διότι κάνεις δεν ενδιαφέρετε και ιδιαίτερα οι ανώτεροι αξιωματικοί του στρατοπέδου, πάρα μόνο κάθονται σε ένα γραφείο και όλα καλά για αυτούς.
Λοιπόν σταματήστε να ζείτε σε γυάλα και δείτε λίγο τι κάνουν οι Αξιωματικοί και οι αχαρακτήριστοι ΕΠ.ΟΠ.  στους στρατιώτες.
Που στην τελική δεν είμαστε υποχρεωμένοι για όλα αυτά αφού δεν είμαι με την θέλησή μου εδώ μέσα, ενώ εκείνοι πληρώνονται για να κάθονται.
Πρέπει να ανοίξετε λίγο τα μάτια σας να ξεχάσετε το βαθμό σας και να δείτε ότι και εμείς είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ όχι ΖΩΑ.
Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους.
Αλήθεια, το ΓΕΣ τι λέει για όλα αυτά;
Ο Αρχηγός ΓΕΣ στην πρόσφατη Επιθεώρηση τα βρήκε όλα εντάξει;
Εμείς τους καλούμε να βγουν παραπονούμενοι.
Να υπερασπιστούμε μαχητικά και αποφασιστικά τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά μην νομίζετε ότι θα αλλάξει και κάτι από όλα αυτά μόλις θα πάτε και στις μονάδες σας,ίσως το μόνο που θα αλλάξει θα είναι η συμπεριφορά των ΕΠΟΠ προς το καλύτερο γιατί είναι οικογενειάρχες και έχουν αλλά πράγματα να σκεφτούν.
    Θα περάσετε σπεν στις μονάδες και μετά θα κάνετε ΜΟΝΟ υπηρεσίες, αγγαρείες,εκπεδευση ΚΑΘΟΛΟΥ ....αυτός είναι ο στρατός....ένα τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή